- Konuyu başlatan
YaseminAlci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hani 15in 16sina baglayan gecesiydiii yaaa

Uf cok sinir oldummmmm....
Hani 15in 16sina baglayan gecesiydiii yaaa
Böyle bir ülkede yaşıyorsan her an her şey olabilir.Hani 15in 16sina baglayan gecesiydiii yaaa![]()
Uf cok sinir oldummmmm....
Teknosayi aradim... on siparis diyor illa... ya yok boyle bisey kredi kartimin limiti yetmiyor.. herneyse mağazalara nezaman gelecegini sordum bilemiyoruz henuz goremiyoruz tarihi dedi.. ancak ön siparis teslimati 16 ekimmis.
Yok müşteri hizmetleri bilmiyor daha bana ilk elden mail geldiği için daha sabahın ilk ışıklarında aldım lanet olası haberiTeknosayi aradim... on siparis diyor illa... ya yok boyle bisey kredi kartimin limiti yetmiyor.. herneyse mağazalara nezaman gelecegini sordum bilemiyoruz henuz goremiyoruz tarihi dedi.. ancak ön siparis teslimati 16 ekimmis.
Peki apple store da varmidir gidip almak store dan. ? 16 sindan sonra..
16sında zorlu ve akasya Apple store satışı başlıyormuş. Yani ön sipariş vermeyenler oradan alabilir..Açıkçası napicagimi sasirdim suan... gercekten.... suanki telefonuma katlanamiyorum surekli durduruldu durduruldu hatasi..
Istanbulda apple store gelirse alirsa arkadsm kargolama sansi olabilir ama merak ettigim 16sindan sonra apple storde mevcut olurmu
Peki yarin gidilse apple store ya satın alınamaz mi?
Alınabilir.Peki yarin gidilse apple store ya satın alınamaz mi?
Peki ya ertelendi olayi ne ozaman anlayamadm pek![]()
Aynen yeni güncellenmiş. Küfür ettim.Ankaradaki patlamadan dolayı 16 ekimde değil 25 Ekimde Türkiyede satışa sunulacakmış , bu sabah yayınlandı ..
Yani yarin satin alinamiyo apple storedan?
Hayır ertelendiYani yarin satin alinamiyo apple storedan?
Hadi yaaa... 23 du 25 e mi cikti smdide :-/
Hayır 23. Arkadaş yanlış yazmış sanırım.Hadi yaaa... 23 du 25 e mi cikti smdide :-/
moralimi bozdu iyice dalga gecer gibi. .
Dedim şimdide 25 mi