IPhone 6s ve 6s Plus Hakkında bilgi istiyorum

YaseminAlci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosayi aradim... on siparis diyor illa... ya yok boyle bisey kredi kartimin limiti yetmiyor.. herneyse mağazalara nezaman gelecegini sordum bilemiyoruz henuz goremiyoruz tarihi dedi.. ancak ön siparis teslimati 16 ekimmis.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
23 ekime ertelenmiş hadi hayırlı olsun :mrgreen:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Teknosayi aradim... on siparis diyor illa... ya yok boyle bisey kredi kartimin limiti yetmiyor.. herneyse mağazalara nezaman gelecegini sordum bilemiyoruz henuz goremiyoruz tarihi dedi.. ancak ön siparis teslimati 16 ekimmis.
Yok müşteri hizmetleri bilmiyor daha bana ilk elden mail geldiği için daha sabahın ilk ışıklarında aldım lanet olası haberi
Ben ön sipariş faturamı bile aldım bekliyorum işte aval aval

YaseminAlci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası napicagimi sasirdim suan... gercekten.... suanki telefonuma katlanamiyorum surekli durduruldu durduruldu hatasi..

Istanbulda apple store gelirse alirsa arkadsm kargolama sansi olabilir ama merak ettigim 16sindan sonra apple storde mevcut olurmu

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Açıkçası napicagimi sasirdim suan... gercekten.... suanki telefonuma katlanamiyorum surekli durduruldu durduruldu hatasi..

Istanbulda apple store gelirse alirsa arkadsm kargolama sansi olabilir ama merak ettigim 16sindan sonra apple storde mevcut olurmu
16sında zorlu ve akasya Apple store satışı başlıyormuş. Yani ön sipariş vermeyenler oradan alabilir..

YaseminAlci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalim ben bir soyleyim o zaman hadi inşallah

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Telefonu 1 haftadır kullanıyorum. Sıkıntı yok. Alın. Türkiye'de satışı ertelemiş.

YaseminAlci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ya ertelendi olayi ne ozaman anlayamadm pek :D