oguzknk01
Öğrenci
Selamlar , ilgili araştırmaları yaptıktan ve detaylı incelemeden sonra İphone 6s almaya karar verdim fakat renk konusunda karamsarlık yaşıyorum.Gold ve Space grey arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Gri olanı al bence.
6S almam mantıklı mı dersen ben mantıklı değil derim.Hele 2600-2800 TL'ye asla.
![]()
Eğer 6s alacam diyorsan uzay grisi rengini almanı tavsiye ederim sebebini soracak olursan ekranın siyah ve parlak durunca önden çok hoş bir görüntüsü oluyor eğer bulunduğun bölge çok nemli değilse kırmızı kaplama yapıyorlar kırmızı siyah çok yakışıyor ben gold kullanıyorum ama aklım halla siyah renginde kaldı 6 da siyahtı çok güzeldi 6s de bulamamıştım aceleye gelince gold aldım.Selamlar , ilgili araştırmaları yaptıktan ve detaylı incelemeden sonra İphone 6s almaya karar verdim fakat renk konusunda karamsarlık yaşıyorum.Gold ve Space grey arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
İthalatçi garantili olarak Huawei P10 Plus 128 GB depolama 6GB RAM veya OnePlus 5Sen ne al dersin peki
Gold al bence ama bu kişiden kişiye değişir.
İthalatçi garantili olarak Huawei P10 Plus 128 GB depolama 6GB RAM veya OnePlus 5
TR garantili olarak S7 Edge
Donanımhaberde OnePlus 3T konusunda geziyordum(OP3T, OnePlus 5'in bir önceki modeli. 4. model yani çinde 4 rakamı uğursuz olduğu için böyle bir adlandırmaya gidilmiş.) OnePlus 3 kullanıyordum bir sorun oluştu(veya cihaz garantiye mi gitmişti neydi) 6S'e geçtim. OnePlus 3'ten aldığım zevkin %10'unu bile alamıyorum OP3T sipariş ettim sabırsızlıkla bekliyorum diyordu. Bu da bir kullanıcı yorumu işte.
Saydığım cihazlardan birini almanı öneririm.
dün ıphone x ve iphone 8 çıktığı için iphone 6s 32 gb 2700tl ye geriledi sizce daha fazla düşer mi?
(ayrıca Xiaomi mi 5s denen telefon hepsinden iyi ve 2700tl ye 2 tane alınırama Türkiye distribütörü yok, ve o risk alınır mı?)
bu iki telefon arasında kararsızım.
Daha fazla düşmez zaten sadece hepsiburada da düştü gördüğüm kadarıyla diğer firmalar bu fiyata bile düşürmez. Bende 6s ten vazgeçtim şuan yurtdışından iphone 7 128 gb ya da iphone 8 alıcam
Gold almanı öneririm.
Yurt dışı cihaz hakkında görüşünüz nedir peki ?
Yurt dışı cihaz hakkında görüşünüz nedir peki ?
Space greySelamlar , ilgili araştırmaları yaptıktan ve detaylı incelemeden sonra İphone 6s almaya karar verdim fakat renk konusunda karamsarlık yaşıyorum.Gold ve Space grey arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.