iPhone 6S Plus'tan Note 7 ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ttk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Note 7'ye o kadar para verilmez çünkü Samsung bu fiyat düşecek.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Iphone 7 64 gb olan telefonu en az 1000 tl daha pahalidir note 7 den 1 iphone halen full hd bile olmayan ekran kullaniyor note 7 quad hd super amoled kullaniyor ki bu ekran muthis 2 ip 68 var note 7 de suya ve toza dayanikli iphon 7 de olacagini sanmiyom 3 note 7 gorilla glass 5 cam kullaniyor 1.6 metre yukseklikten birakilan gorilla glass 5 e hic bisey olmuyor 4 iris tarayici var note 7 de klasorleride goz ile kilitleyip acabiliyon iphone 7 de olacagini sanmiyom 5 s pen var mukemmel herhangi bi yeri %300 e varan buyutebiliyon su altinda kullanabiliyon 6 videoya hdr ozelligi geldi daha iyi goruntu elde edebilecegin video cekebiliyon 7 isi iletim ozelligiyle note 7 okadar isinmiyo ayni ozellik s7 edge de var arkadasim kullaniyor yogun bisekilde zor isiniyor ve iphonlar cabuk isiniyor 8 sarz konusu yine s7 edge cok iyi yazilimla daha iyi optimize edilmis olan note 7 daha iyi 9 iphone 7 de hizli sarz ozelligi olacagini sanmiyom note 7 30 dakkada %50 ye varan sarz dolumu var bence hem ucuz note 7 hem daha iyi
Görüşlerine katılmadığım konular:
Ekran çözünürlüğünün artması çok iyi bir şey değildir performansa negatif etki yapar.Kaldı ki insan gözü 300 ppi ın üzerindeki ekran çözünürlüğünü zor algılar bu iphone larda 320 ppi civarı.Eğer samsung galaxy s7 edge modelini örneğin full hd çözünürlükle çıkarsaydı o zaman ciddi performans artışı sağlardı.Suya ve toza dayanıklılık özelliği çok önemli değil.Çünkü dayanıklı geçirmez değil.Siz note 7 yi aldınız suya soktunuz bir şekilde su geçirdi siz servise götürün size verecekleri cevap şu kullanıcı hatası.Son olarak şunu öneriyorum aldım telefonu kafam rahat modundaki insanlar iphone alsın.Ben telefonu kurcalarım orasıyla burasıyla oynarım basarım apk yı bütün oyunların dibine vururum diyen insan android bir telefon kullansın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ona bakarsan teknosa da lg g5 2800 tl.Teknosa ya göre işlemiyo işler malesef.Sen sahibinden e gir note 5 in piyasasını görürsün.Sahibinden de 2100 tl ye sıfır lg g5 bulursun belki 2000 e bile gerçek piyasa teknosa ya göre ölçülmez yani.
İphone 6side bulursun normalinden düşük fiyatlara biz mağaza fiyatlarına bakıyoruz

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
İphone 7 yi bekle derim sonra ikisi arasından seçim yaparsın

labrador_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatı düşecek bukadar para verme diyen arkadaşlar. Samsungun fiyatı zaten normalde düşük. Sorun ülkemizdeki fiyatı. Ben telefonlarımı suudi arabistandan getiriyorum. Şuanda suudi arabistanda note 7 + level U kulaklık + kablosuz şarj ve value pack dahil herşeyiyle 2999 SAR. 2400 lira ediyor bu. Aradaki fiyat farkı az buz değil.

KNSLGR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence kesinlikle geçilir. Samsung'un önceki telefonlarını kullanmış olup hala şimdiki telefonlarına ön yargı ile yaklaşanlar var. Eğer çok eskiden beri ios kullanıyorsanız alışmanız zor olacaktır belki ama onun dışında Note 7'nin yapabildikleri iPhone 6S plustan çok öndedir.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Tamam da kardeşim senin anlamadığın şu gerçek piyasada 6s in fiyatı samsunglara göre daha yüksek olur ve daha yüksek fiyata satarsın.Bir telefoncuya sor note 5 e ne kadar para veriyor iphone 6s e ne kadar para veriyor olay bu
Telefonu satmak için almıyoruz
Altin veya borsaya yönelmenizi tavsiye ederim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tamam da kardeşim senin anlamadığın şu gerçek piyasada 6s in fiyatı samsunglara göre daha yüksek olur ve daha yüksek fiyata satarsın.Bir telefoncuya sor note 5 e ne kadar para veriyor iphone 6s e ne kadar para veriyor olay bu
cengover5in dediğine katılıyorum ayrıca pahalı olan birşey her zaman iyi değildir şuraya ekliyeyim şuan gtx titan x 4000 tl gtx 1080 3000 tl titan x daha kötü performasn veriyor ama daha pahalı mesela buna ne diyeceksin

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Telefonu satmak için almıyoruz
Altin veya borsaya yönelmenizi tavsiye ederim
Bende size bilmediğiniz konulara atlamamanızı öneririm.Arkadaş samsungların değerinin de çok fazla düşmediğini iddia etmiş ama piyasada durumun öyle olmadığını ifade ettim.Yatırımcı değilim yani rahat olun.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
cengover5in dediğine katılıyorum ayrıca pahalı olan birşey her zaman iyi değildir şuraya ekliyeyim şuan gtx titan x 4000 tl gtx 1080 3000 tl titan x daha kötü performasn veriyor ama daha pahalı mesela buna ne diyeceksin
Ben performans ile ilgili bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.Siz samsungların değerinin düşmediğini iddia etmişsiniz ben de size piyasaya bakmanızı tavsiye ettim.Kaldı ki phonebuff isimli arkadaşın kanalında telefonların uygulamalardaki ve günlük kullanımdaki karşılaştırmaları verilmiş ordan bakabilirsiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben performans ile ilgili bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.Siz samsungların değerinin düşmediğini iddia etmişsiniz ben de size piyasaya bakmanızı tavsiye ettim.Kaldı ki phonebuff isimli arkadaşın kanalında telefonların uygulamalardaki ve günlük kullanımdaki karşılaştırmaları verilmiş ordan bakabilirsiniz.
Phonebuff hız testi yapıyor oradaki zorlaması testlerin farkını günlük kullanımda yasamazsin

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Phonebuff hız testi yapıyor oradaki zorlaması testlerin farkını günlük kullanımda yasamazsin
İyide orda kullandığımız uygulamalara giriş hızına bakılıyor.Zaten bakılması gereken de bu.Siz teknik özelliklere mi bakıyorsunuz günlük kullanımdaki etkisine mi ?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İyide orda kullandığımız uygulamalara giriş hızına bakılıyor.Zaten bakılması gereken de bu.Siz teknik özelliklere mi bakıyorsunuz günlük kullanımdaki etkisine mi ?
Uygulamaları kullanırken arayüzde gezinirken kasma takılma oluyor mu, tarayıcıda ne kadar hızlı bunları görmek isterim ben.
Ama gel gör ki herkes uygulama açma kapama testi yapıyor ne işimize yarayacaksa