mert-memic
Asistan
iyi forumlar telefonu sallayınca ince bir ses geliyor telefon değişimden geleli 2 hafta oldu çözemedim acaba lens mi sallanıyor?? yaşayan var mı aynı sesi ıphone 6 da geliyor çünkü
Bende 6S Plus var, telefonu salladım ama hiç bir ses duymadım. Temassızlık olabilir değişimden geldi dediniz ya o bakımdan yani.iyi forumlar telefonu sallayınca ince bir ses geliyor telefon değişimden geleli 2 hafta oldu çözemedim acaba lens mi sallanıyor?? yaşayan var mı aynı sesi ıphone 6 da geliyor çünkü
Bu yorumunuza istinaden tekrar kontrol ettim kamera yakınından ses gelmiyor yani hiç ses gelmiyor. Olmazsa servise gönderin bence.
- çok ince bir ses kamera yakınından geliyor büyük ihtimal lenslerim oynuyor
şu an babamın 6 plus kontrol ettim ondada bu ses var bozuldu yine sandımKamera lensinden geliyor. Her telefonda var bu ses. Normal birşey, kamera lensi zoom yaptığı esnada genişlemesi ve daralması için çok ufak bir pay var o pay içinde kamera lensi hareket ediyor. Kısacası doğal bir ses
Bende yok bu belirtilen sesten ama.şu an babamın 6 plus kontrol ettim ondada bu ses var bozuldu yine sandım![]()
OIS den geliyor o ses normal kardeşim OIS olan telefonların çoğundan gelir...iyi forumlar telefonu sallayınca ince bir ses geliyor telefon değişimden geleli 2 hafta oldu çözemedim acaba lens mi sallanıyor?? yaşayan var mı aynı sesi ıphone 6 da geliyor çünkü