Mecburen daha büyük ekranlı çünkü.6s plus'ın bataryası daha mı iyi dayanıyor
Mecburen daha büyük ekranlı çünkü.![]()
Mecburen daha büyük ekranlı çünkü.![]()
Sıkıntılı,taşınabilir batarya gerekecek.Bu düşündürdü beni şimdi şarjın en az 1 gün dayanması lazım bana
Sıkıntılı,taşınabilir batarya gerekecek.![]()
Çerçeve cumhuriyeti olduğu için normal 5.5 inç den büyük olduğu için bataryası büyük 2700 mah haliyle daha fazla gidiyor(oraya 4000 sığdıracak var ama neyse )6s plus'ın bataryası daha mı iyi dayanıyor
6s plus 1 gün dayanır 7 bir gün dayanır mı muamma yoğun kullanımla çıkarmaz o kesin6s plus dayanır ama değil mi 1 gün falan
Bunlari yerine S7 edge Note 7 iş görür daha iyi telefonlar zaten birde onları degerlendirin.6s plus mı almalıyım aca bu dırumda yoksa iphone 7'de iş görür mü
Dikkat edin şuan yazacaklarımı tamamen ShiftDelete.Net incelemelerine göre yazıyorum. iPhone 7 deneyimledim.Uzun zamandır İOS kullandım alıştım yani Android hoşuma gitmiyor pek iphone almak istiyorum da kararsızım dediğim gibi 6s plus mı yoksa 7 mi kamera konusunda sizce hangisi iyidir yani tabiki 7'dir de 6s'in de gideri var mıdır yine
En iyi bildiğin yol kendi bildiğin yol.Biraz daha düşüneyim ben en iyisi
Bence 7 alma çünkü problemleri çıkacaktır 6 ve 6s arasındaki gibi ona göre ister 6s plus al ki apple ın sitesinde normale göre daha ucuz unutma oraya da bak, ya da bekle 7s çıkınca onu al tabi bütçe de önemli ben 6s kullanıyorum plusı tavsiye ederim.Şuan iphone 4 kullanıyorum telefonumu değiştirmek istiyorum ama 7 ve 6s plus arasında kaldım hangisini almalıyım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
iphone 7 incelemesini gördükten sonra 6s plus al kardeşim...Şuan iphone 4 kullanıyorum telefonumu değiştirmek istiyorum ama 7 ve 6s plus arasında kaldım hangisini almalıyım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
Güncelleme, Suya dayanıklılık, çift kamera, Daha geç eskiyecek home butonu, Yeni renk seçeneği...7 plus alsam çok bir avantajım olur mu yani 6s plus'a göre
Evet,hemde fazlasıyla.7 plus alsam çok bir avantajım olur mu yani 6s plus'a göre
Evet,hemde fazlasıyla.![]()
Büyük ihtimalle öyle olur.O zaman 7 plus satışa çıkacak yerleri biliyor musunuz yoksa halâ ön sipariş mi devam ediyor
7 plus alsam çok bir avantajım olur mu yani 6s plus'a göre
Hadi iyi haberler bekliyoruz.Ekran önemli benim için o zaman 6s plus ile 7 plus bakmalıyım fiyat konusunda kendimi ayarlarsam 7 plus
Arkadaşlar 7s ne kadar sürede çıkar yani şimdi s serisi daha iyi oluyor genelde 7 plus aldıktan sonra hemen 7s ve 7s plus çıkarsa biraz pişman olurum
2017 yi kesin bulacak belki ocak ayı belkide mart nisan gibi çıkar düşüncesindeyim