iPhone 6s Plus mu iPhone 7 mi? Hangisini önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YED
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Şuan iphone 4 kullanıyorum telefonumu değiştirmek istiyorum ama 7 ve 6s plus arasında kaldım hangisini almalıyım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Batarya ve ekran boyutu sıkıntı olmazsa güncel donanım iyidir.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
6s plus'ın bataryası daha mı iyi dayanıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s plus'ın bataryası daha mı iyi dayanıyor
Çerçeve cumhuriyeti olduğu için normal 5.5 inç den büyük olduğu için bataryası büyük 2700 mah haliyle daha fazla gidiyor(oraya 4000 sığdıracak var ama neyse )
7nin şarjı 6s plusdan daha kötü ama dedim ya güncel donanım iyidir

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bu apple neden görünüş olarak daha estetik telefonlar yapmıyorlar..yoksa böyle daha mı sağlam oluyorlar.ben 6s plus daha ince sanıyordum mağazada bakınca sanki bana takoz gibi telefon geldi :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uzun zamandır İOS kullandım alıştım yani Android hoşuma gitmiyor pek iphone almak istiyorum da kararsızım dediğim gibi 6s plus mı yoksa 7 mi kamera konusunda sizce hangisi iyidir yani tabiki 7'dir de 6s'in de gideri var mıdır yine
Dikkat edin şuan yazacaklarımı tamamen ShiftDelete.Net incelemelerine göre yazıyorum. iPhone 7 deneyimledim.
Tolga Cem Küçükyılmaz: Ön kameralar tamamen aynı açı değişmememiď neredeyse aynı yine dar bir açı var. Kaliteler bir önceki nesil ile eşit
Arka kamerada öyle iPhone 7 de yine dar bir açı var. Kalitede ahım şahım bir değişme yok
Hakkı Alkan: Kamerada %10luk bir gelişme var
Bundan sonrası Tolga cem küçükyılmaz Bataryada pek gelişme yok
iphone 7de 6s e göre ekran biraz daha parlak ve güzel ama diğer amiral gemilerine göre ppi oranı düşük
7 ile 6s arasinds Kullanım performanslarında pek fark yok ileride ağır grafikli oyunlarda donanım farkı belli olur.
Tasarımlar nerdeyse aynı
Benim yorumumum:Zor seçim ben güncel donanımı seçerdim ama 6s plusda iyi seçenek aslında 6s plusda tercih edilebilir

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Biraz daha düşüneyim ben en iyisi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
7 Plus alabilirsin maddiyat sıkıntı olmazsa

Deta Destan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şuan iphone 4 kullanıyorum telefonumu değiştirmek istiyorum ama 7 ve 6s plus arasında kaldım hangisini almalıyım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
Bence 7 alma çünkü problemleri çıkacaktır 6 ve 6s arasındaki gibi ona göre ister 6s plus al ki apple ın sitesinde normale göre daha ucuz unutma oraya da bak, ya da bekle 7s çıkınca onu al tabi bütçe de önemli ben 6s kullanıyorum plusı tavsiye ederim.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
7 plus alsam çok bir avantajım olur mu yani 6s plus'a göre

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
7 plus alsam çok bir avantajım olur mu yani 6s plus'a göre

Avantajlarımız olacaktır tabiki 3gb ram a10 işlemci suya toza karşı dayanıklılık ( Ip67 sertifikası ) home butonun değişmesi taptıc engine ile baskıya karşı duyarlı olması streo hoparlör 3,5mm jak girişinin bulunmamaı gibi gibi özellikler mevcut imkanınız varsa 6s plus yerine 7 plus alın fakat iphone 7'mi 6s plus mı bu sorunun cevabı bence şu şekilde ;

Eğerki ekran boyunu büyük istiyorsanız 6s plus tercih edin ama ekran sorun değilse iphone 7 çünkü batarya olarak düşünmeyin 6s plus kullanıcısyım bütün gün oyun oynayayım 5 saat gidiyor anca ama dikkatli kullanayım 10 saat kullanım alırım. İphone 7'ye gelicek olursak A8 işlemcili iphone 6'nın bataryası iyiydi şimdi A10 işlemciyle birlikle iphone 6dan da azda olsa daha fazla mAh kapasitesine sahip iphone 7 A10 işlemcinin az güç tüketmesiyle şarjı daha fazla gidecektir 1 güne rahat çıkarır dediğim gibi oyun oynarsanız sabahtan akşama iphone 6s plus'ın bataryası bitiyor. Şunuda ek olarak belirtiyim şu soru işareti kafanızda oluşabilir daha güçlü işlemci daha çok batarya tüketmezmi diye. Tüketmiyor çünkü Lg G5 deki 2800 mAh batarya günün üz adroid cihazları için yetersiz olmasına rağmen sd820 işlemci güçlü bir işlemci olmasından dolayı 1 günü rahat çıkartıyor.

Burada söylediğim gibi eğer ekran boyutu önemli ise iphone 7 plus alamıyorsanız iphone 6s plus'a yönelin fakat ekran boyutu önemli değilse iphone 7 terchiniz olsun.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ekran önemli benim için o zaman 6s plus ile 7 plus bakmalıyım fiyat konusunda kendimi ayarlarsam 7 plus

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar 7s ne kadar sürede çıkar yani şimdi s serisi daha iyi oluyor genelde 7 plus aldıktan sonra hemen 7s ve 7s plus çıkarsa biraz pişman olurum

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Arkadaşlar 7s ne kadar sürede çıkar yani şimdi s serisi daha iyi oluyor genelde 7 plus aldıktan sonra hemen 7s ve 7s plus çıkarsa biraz pişman olurum

2017 yi kesin bulacak belki ocak ayı belkide mart nisan gibi çıkar düşüncesindeyim