Iphone 6s Plus Değişim İçin Ne Yapmalıyım ?

deniz1410

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar elimde ıphone 6s plus var yurtdışı cihazıdır telefon , pasaport kayıt ettırmedım daha .
Telefon garanti her şey mevcut ama fatura elimde yok kayıt ettıgım kısının kimlik bilgılerını alacağım . Ekranım telefon elime geçtikten sonra darbe almadığı halde alt sol köşe çatladı ve ben cihazımı değişim için vermeyi düşünüyorum ama değişim olur mu bilemiyorum , bunun yanında ne belirtmeliyim ki cihaz değişimini yapsınlar Cihaz değişimi yapan arkadaşlardan destek bekliyorum

YORUM YAPAN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM

efe.sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Cihaz Amerika'dan geldiyse Türkiye'de herhangi bir garanti kapsamına girmiyor, işleme dahi almıyorlar. Avrupa'dan geldiyse ülkeye göre değişmekle birlikte işleme alabiliyorlar. Telefonu Apple'a götürüp seri numarasından kontrol ettirmen gerekiyor. Oradan her şey belli oluyor. Ekran garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum. Kullanıcı hatası diyorlar. Darbe almadan çatlaması da ilginçmiş. Dışarıda değiştirebilirsin ekranı.

deniz1410

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz garanti herşeyi mevcut ,avrupa dan gelme cihaz sorgulamasını yapıtım ,ben telefon değişimi için istiyorum işte ekran dışarıda pahalı yani

Son düzenleyen moderatör:

efe.sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefon değişimi için Apple'ın cihaz değişim programı başlattığı ürün hatalarından birine sahip olmak gerekiyor.

Örneğin

iPhone 5 Güç Düğmesi bozulması
iPhone 5 Pil Değişimi
iPhone 6 Plus ön kamera lensinin kayması

Tuş, batarya, kamera değişimi gibi görünse de çoğu zaman yeni cihaz veriyorlar

Bir de şimdilerde çıkan iPhone 6 ve 6 Plus'daki dokunmatik arızası için de değişim yaptıklarını duydum.

deniz1410

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya işte amacım cihaza değişim yaptırmak işte millet bozukluk olmadığı halde batarya hızlı bıtıyor telefonda donma oluyor diyor değişim yaptırıyor