bilinçsizce konuşunca demek bence size yakışmayan bir tavır oldu,
burada swap ın kelime anlamı bile takas iken nasıl sadece vergiden düşülmüş cihaz diyorsunuz aklım almıyor açıkcası isterseniz sony eurosia ile görüşün bakalım swap yedek parça olarak gelen cihazmı oluyor servis o kadar ürünü keyfine kabul etmiyor değişimde senden benden aldığı ürünü gidip çöpe atacak kadar savurgan değiller. ŞAHSEN ps4 cihazım sorundan dolayı swap işlemi gördü ve bana daha önce değişim için alınıp anakartı sıfırlanmış diğer parçaları isefabrika tarafından sıfır ayarına getirilmiş bir cihaz verildi hadi diyelim bunu ben bilinçsizce söyledim peki sony eurosia servisi demi bilinçsiz de ben swap ne derken bana çıklamayı bu şekilde yaptı ? birde tam okuduğunuzu anlamadığınızı fark ettim ben zaten sıfırdan farksız sıfır ayarına getirilen ürün dedim yani kutulu üründen farkı var vs demedim aynı şeyi siz de dediniz ?
Şunu da belirtiyim firmalar getirdiği parçalara da VERGİ VERİR !. tıpkı yani anakart geliyorsa onun imei numarasını kayıt ettirmek için yasal giriş yapılır yoksa her marka sizin mantıklar ürünleri parça getirip ülkere bant kurup cihazdan %30 daha fazla kar ederdi
bu işin firmaya tek artısı tamir süresi 30 günden fazla sürecek cihazlarda para iadesi yerine yerine sıfırlanmış sıfır ayarındaki cihazı vererek hem para iadesinden kurtuluyor hemde müşteriyi memnun etmiş oluyor
--istersen kim bilinçsiz yorum yapıyor tartışmayalım !
ek olarak aynı mantık aynı yorum olarak başka konularda defalarca anlatılmış bir olay
Refurbished İphone Hakkında Kaygılananlar Buraya !
bu arkadaş da bilinçsiz yorum yaptıysa google sorabilirsiniz ha oda bilinçsizce aynı şeyi derse
- Teknik destek: 00800 448 829 878 apple müşteri hizmetleri orayı arayıp swap için bir arkadaşım bana bunu söyledi böylemi diye sorabilirsiniz
ama şuna emin olur ülkeler en çok kar sağladığı alanda bunun gibi basit mantık kaçak yollara kesinlikle izin vermez en azından bir muhasebe ve vergi bölümü öğrencisi olarak bunu diyebilirim !