Iphone 6s plus (Cam kırıldı)

bybrux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhablar,

1 Ay bile olmadan aldığım Iphone 6s plus ne yazık ki kırıldı. İşin kötü yanı, Türkiye de olsa direk gidip değiştirebilirim camı bir kaç saat içerisinde ancak. Polonya'da yaşıyorum ve ne yazık ki ISpot hariç Apple ürünlerine bakan bir yer yok.
Apple'ı aradığımda ne yazık ki değişimin 10 gün'ü bulucağını söylediler...
Önce şunu sormak istiyorum forum'da bilen arkadaşlar vardır... Bazı durumlarda cam'ın parasını verip Iphone'u direk değiştiriyorlardı ancak Polonya'da geçerli değil sanırım bu durum. Apple'ın international garantisi olduğu için Türkiye de şansımı denemem biraz daha mantıklı olur mu sizce?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Olur. Şöyle düşünebilirsin. Türkiye'de yaşıyorsun diyelim ve Polonya'dan telefon alıp geldin bozuldu. Aynı şey.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar merhablar,

1 Ay bile olmadan aldığım Iphone 6s plus ne yazık ki kırıldı. İşin kötü yanı, Türkiye de olsa direk gidip değiştirebilirim camı bir kaç saat içerisinde ancak. Polonya'da yaşıyorum ve ne yazık ki ISpot hariç Apple ürünlerine bakan bir yer yok.
Apple'ı aradığımda ne yazık ki değişimin 10 gün'ü bulucağını söylediler...
Önce şunu sormak istiyorum forum'da bilen arkadaşlar vardır... Bazı durumlarda cam'ın parasını verip Iphone'u direk değiştiriyorlardı ancak Polonya'da geçerli değil sanırım bu durum. Apple'ın international garantisi olduğu için Türkiye de şansımı denemem biraz daha mantıklı olur mu sizce?
Öyle bir sistem yok malesef ekranın parasını verirsin ekran değişir yeni telefon alamazsın.Apple ın sitesinden servis bölümünden ekran için ne kadar para istedikleri yazıyor bakabilirsin.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Sadece ekranı değiştirirler ücreti karşılığında...Eğer yeni telefon almak istiyorsan daha fazla ücret vermen gerekir...