iPhone 6S Plus 16 GB mı S7 Edge mi ?

erayunal26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Soru basit arkadaşlar fakat o kadar para vermişken iPhone 7 beklenmeli mi oda kafamda ayrı bir soru???

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
iPhone 7 yi beklemek daha mantıklı olacaktır ama 6s te iyi.Bi ihtimal 7 de 32 gb gelebilir beklemek gerek

erayunal26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone 7 yi beklemek daha mantıklı olacaktır ama 6s te iyi.Bi ihtimal 7 de 32 gb gelebilir beklemek gerek
Fiyat kafayı kurcalıyor işte şuan 6S'in 3000, 6S Plus'un 3300 olduğunu varsayarsak 3500'den aşşağı gelmez sanırım.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 al keyfine bak kamerasida ekrani da iphone dan iyi

erayunal26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 al keyfine bak kamerasida ekrani da iphone dan iyi
Videolar'dan gördüğüm kadarıyla hala 6S'e göre yavaş ve Samsung 2.elde çok değer kaybediyor o yüzden pek yanaşmak istemiyorum yoksa gerçekten çok güzel telefon :)
eylül oo cok var :)
iCloud kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Ben fotoğraflarımı iCloud'a yüklediğimde istediğim zaman ulaşabiliyor muyum ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Videolar'dan gördüğüm kadarıyla hala 6S'e göre yavaş ve Samsung 2.elde çok değer kaybediyor o yüzden pek yanaşmak istemiyorum yoksa gerçekten çok güzel telefon :)

iCloud kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Ben fotoğraflarımı iCloud'a yüklediğimde istediğim zaman ulaşabiliyor muyum ?
6s gore yavasmi :) uygulama acisi yavas olmasi normal degil mi ? 6s butun uygulamalar uyumlu tam olarak ama android de oyle olmamasina ragmen cok kucuk farkla kaybediyor:) bence bunlar degersiz
Neyse 6s gule gule kullan

OverLorddd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan pişman olmaycaksın

Reaksiyon puanı
10,315
sen zaten iphone almaya karar vermişsin, s7 edge diye daha niye sordun ki?

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
6S Plus Aldım arkadaşlar.
Kardes ben de ayni senin dustugun ikilemdeyim s7 edge mi 6s plus mi. Telefonun hayirli olsun. Sana zahmet 3300 dedigine gore 16 gb lik aldin. Hafiza durumu nasil. Aslinda s7 edge super telefon ama alsan deger kaybedecek kararsizim. Telefonden ilk izlenimin nasil memnun musun

sarper.arıkan

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Iphone 6s veya S7 edge arasında kalan takipçiler için izlenimlerimi paylaşayım.
*Donanım olarak her iki sistemde de takılmalar yaşamayacağınız aşikar. Fakat, bendeki 6S modelinde telefondan ana ekrana dönerken çok kısa süre donma yaşanabiliyordu. S7 üzerinde böylesi bir problemle karşılaşmadım.
*Ses çıkışı açısından S7 daha baskın geldi. Aynı hoparlör konumlandırmasına sahip olsada, S7 dışarıya daha tatminkar bir ses veriyor.
*Özellikle S7 edge modeli çevremde 6S'den daha merak uyandırdı. Eskisi gibi SAMSUNG plastik tasarımla geliyor olsaydı düşünmeden 6S ile yoluma devam edebilirdim. Ancak S7 edge şıklık ve ele oturma açısından memnuniyet verdi.
*Kamera özellikleri açısından ise sanal gerçeklik moduna kadar birçok araçla geliyor ve gece çekimide başarılı. Teknik detayların ötesinde günlük kullanımda keyif verdi.
*Taşıdığı işletim sistemi konusunda ise, her iki sistemde güncel haliyle S7 edge kutudan çıkar çıkmaz ilk güncellemelerini alıyor. IOS tarafından ise güncelleme karnesi gayet olumlu belki bu açıdan tercih edilebilir çok da kafaya takılırsa.
*Gelelim asıl noktaya, pil tüketimi konusuna, S7 tam 1,5 günü bana çok yoğun kullandığım halde çıkarttı. Ancak 6s yoğun kullanımda akşam eve dönüşte kapanma ve uyanık kalma arasında arafta kalıyordu.

Teknik detaylar bir kenara günlük yaşamınızda içerisine doğrudan dosyaları atıp çalışma, istediğiniz mp3 vb zil sesi olarak atama, kamera ile gece çekim yapma gibi özelliklerle S7 tercih edilebilir.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim bence bekle iphone 7 yi çünkü 7 çıktığında neden bekllemedim diyeceksin ve ayrı bir havası olacak demedi deme pişman olmaktansa beklemek daha mantıklı

erayunal26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardes ben de ayni senin dustugun ikilemdeyim s7 edge mi 6s plus mi. Telefonun hayirli olsun. Sana zahmet 3300 dedigine gore 16 gb lik aldin. Hafiza durumu nasil. Aslinda s7 edge super telefon ama alsan deger kaybedecek kararsizim. Telefonden ilk izlenimin nasil memnun musun
Ben telefondan oldukça memnunum, hafıza konusunda film arşivi yapmayacaksan gayet yeterli 16 gb :) Pili normal kullanımda 1.5-2 günü rahat rahat görüyor. S7 Edge gerçekten güzel telefon fakat bu kadar para verdiğimde güncelleme alamayacak olmam ve ikinci elde satmaya kalkarsam baya zarar edeceğim için tercih etmedim.

erayunal26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bence bekle iphone 7 yi çünkü 7 çıktığında neden bekllemedim diyeceksin ve ayrı bir havası olacak demedi deme pişman olmaktansa beklemek daha mantıklı
iPhone 7 donanım olarak güçlenmiş hali olacak kasa olarakta anten çizgilerinden başka pek değişiklik olacağını düşünmüyorum. Haa çıkınca baktın çok hoşuna gitti iPhone'u elden az zararla çıkarabilirsin üstüne ekleme yapar alırsın :)

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
en basitinden kamera istiyorsan s7 güncelleme yazılım stabilitesi iphone 6s performansları eşdeğer şimdilik

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben telefondan oldukça memnunum, hafıza konusunda film arşivi yapmayacaksan gayet yeterli 16 gb :) Pili normal kullanımda 1.5-2 günü rahat rahat görüyor. S7 Edge gerçekten güzel telefon fakat bu kadar para verdiğimde güncelleme alamayacak olmam ve ikinci elde satmaya kalkarsam baya zarar edeceğim için tercih etmedim.
Aslinda s7 edge yeni ozellikleri super ve şık bi telefon. Guncellemeye de takmiyorum. Zaten 2 senede aletin isi bitiyor. Bende su an g3 var 18 aydir kullaniyorum. Telefon bitti. Samsung da lg gibi farki yok.
Ama su an 1800 tl ye aldigim telefona 600 tl veriyorlar malesef. Iphone disinda tum markalarda tablo bu.
Uzak dogu ureticilerini daha cok sevmeme ragmen ve iphone hic kullanmamis olmama ragmen gercek bu. Iphone deger kaybetmiyor. Ve yavaslamiyor.
Iphone cikali da 10 ay oldu 7si gelecek nerdeyse

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Eğer hafıza'dan sıkıntım olmaz az olsun diyorsan tavsiye etmem! Eğer 64 Gb alamıyorsan S7'ye yönelmeni tavsiye ederim.