erayunal26
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Soru basit arkadaşlar fakat o kadar para vermişken iPhone 7 beklenmeli mi oda kafamda ayrı bir soru???
Fiyat kafayı kurcalıyor işte şuan 6S'in 3000, 6S Plus'un 3300 olduğunu varsayarsak 3500'den aşşağı gelmez sanırım.iPhone 7 yi beklemek daha mantıklı olacaktır ama 6s te iyi.Bi ihtimal 7 de 32 gb gelebilir beklemek gerek
eylül oo cok variPhone 7 yi beklemek daha mantıklı olacaktır ama 6s te iyi.Bi ihtimal 7 de 32 gb gelebilir beklemek gerek
Videolar'dan gördüğüm kadarıyla hala 6S'e göre yavaş ve Samsung 2.elde çok değer kaybediyor o yüzden pek yanaşmak istemiyorum yoksa gerçekten çok güzel telefonS7 al keyfine bak kamerasida ekrani da iphone dan iyi
iCloud kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Ben fotoğraflarımı iCloud'a yüklediğimde istediğim zaman ulaşabiliyor muyum ?eylül oo cok var![]()
İnternetin varsa her yerden her zaman ulaşabilirsin.iCloud kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Ben fotoğraflarımı iCloud'a yüklediğimde istediğim zaman ulaşabiliyor muyum ?
6s gore yavasmiVideolar'dan gördüğüm kadarıyla hala 6S'e göre yavaş ve Samsung 2.elde çok değer kaybediyor o yüzden pek yanaşmak istemiyorum yoksa gerçekten çok güzel telefon
iCloud kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Ben fotoğraflarımı iCloud'a yüklediğimde istediğim zaman ulaşabiliyor muyum ?
Teşekkür ederimHayırlı olsun kardeşim güle güle kullan pişman olmaycaksın
Kardes ben de ayni senin dustugun ikilemdeyim s7 edge mi 6s plus mi. Telefonun hayirli olsun. Sana zahmet 3300 dedigine gore 16 gb lik aldin. Hafiza durumu nasil. Aslinda s7 edge super telefon ama alsan deger kaybedecek kararsizim. Telefonden ilk izlenimin nasil memnun musun6S Plus Aldım arkadaşlar.
Ben telefondan oldukça memnunum, hafıza konusunda film arşivi yapmayacaksan gayet yeterli 16 gbKardes ben de ayni senin dustugun ikilemdeyim s7 edge mi 6s plus mi. Telefonun hayirli olsun. Sana zahmet 3300 dedigine gore 16 gb lik aldin. Hafiza durumu nasil. Aslinda s7 edge super telefon ama alsan deger kaybedecek kararsizim. Telefonden ilk izlenimin nasil memnun musun
iPhone 7 donanım olarak güçlenmiş hali olacak kasa olarakta anten çizgilerinden başka pek değişiklik olacağını düşünmüyorum. Haa çıkınca baktın çok hoşuna gitti iPhone'u elden az zararla çıkarabilirsin üstüne ekleme yapar alırsınKardeşim bence bekle iphone 7 yi çünkü 7 çıktığında neden bekllemedim diyeceksin ve ayrı bir havası olacak demedi deme pişman olmaktansa beklemek daha mantıklı
Aslinda s7 edge yeni ozellikleri super ve şık bi telefon. Guncellemeye de takmiyorum. Zaten 2 senede aletin isi bitiyor. Bende su an g3 var 18 aydir kullaniyorum. Telefon bitti. Samsung da lg gibi farki yok.Ben telefondan oldukça memnunum, hafıza konusunda film arşivi yapmayacaksan gayet yeterli 16 gbPili normal kullanımda 1.5-2 günü rahat rahat görüyor. S7 Edge gerçekten güzel telefon fakat bu kadar para verdiğimde güncelleme alamayacak olmam ve ikinci elde satmaya kalkarsam baya zarar edeceğim için tercih etmedim.