İphone 6s mi Note 5 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ö

öküz gözü

SDN Okuru
ben 6B sınıfından Öküzgözü bence SGN6 al daha iyi... yada SGN5 al eskidi ama...

Berat Dorukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hocam benim adım bert 6 c sınıfındayım numaram 432 hocam ben iphone 6 s tavsiye ederim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Herkes okul numarasını söylemiş ama hocadan hiç ses yok yalnız. Almaktan vazgeçti herhalde.

yusuf 25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yusuf BATU 6/C 271hocamm bence 6s hocam bu arada not için tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Çoklu hesap mı diye düşünmedim değil birden...

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bu hoca saçmalığı nedir anlayamadım ? :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bilgisayar öğretmenleri tarafından verilen bir ödev sanırım. Çoklu hesap değiller. Trollenmiyoruz yani. :D

Ö

öküz gözü

SDN Okuru
akıllı olan SAMSUNG Galaxy Note 5 alır... delikanlı adam dandiphone almaz...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Note 5 ya da LG V10 , 6S'in fiyatına değdiğini düşünmüyorum ...

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Hocam bana kalırsa note 5 alacağına note 3 veya note 4 al yani üzerine çok da fazla konulmamış.

6s kullanıyorum memnunum

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Pil ömrü rezalet değil. Pek çok akıllı telefondan daha iyi. Kullanmadan yorum yapmayınız lütfen.
iPhone 6 sahibiyim ve pil yetersiz geliyor.
Ki, eğer Apple eğer iPhone 6s'de pil MAh'ını düşürdüyse, ben o pilden hayır bekleyemem.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
iphone 6s 16GB 3000 TL
note 5 32 Gb 2399 TL

Yukarıdaki bütün yorumları okudum ve şunu görüyorum artık kimse android şöyle yavaş android böyle yavaş habire donuyor gibi kelimleri kimse söylemiyor. Apple ın övündüğü stabilite yavaş yavaş android cihazlarda da yerini alıyor. Hele ki note 5 g4 nexus gibi cihazlarda. Sanırım artık galaxy ace ler çöpe gidiyor :) Bence şuan apple ın elinde fark yaratan sadece marka değeri kaldı. İşletim sisteminde androidden 10 gömlek ileride olan ios bence artık en fazla 3-5 gömlek önündedir. Android bu hızla iyileşmeye devam eder ise donanımsal olarak kuvvetli olan android cihazları çok yakında fark yaratmaya başlayacaktır diye düşünüyorum. Hele ki şu xda forumu var oldukça bu androidi kimse durduramaz adamlar manyak :S

Şöyle bir örnek de vermek istiyorum elimde Samsung Galaxy Note (N7000) cihazım var. 2011 yılında çıkan bu cihaza bu gün androdin son sürümü olan marshmallow u 6.0 kurdum kurabildim hemde fazla uğraşmadan xda sayesinde. Bu hızla devam ederse bi 3-4 yıl daha sanırım bu şekilde son sürümleri yükleme devam edicez.

Bir de eşimde iphone 3gs vardı geçen sene sattık note 4 edge aldık. Şunu söylim cihaza Garanti bankasının cep şubesini kuramıyorsun. Belki Jailbreak yapılarak kurulabilir bilmiyorum ama durum bu.
Bence gelecek android de :)
Burada 6S 16 2499 tl , nedenini bende anlayamadım. telefoncu cama yazı asmış oradan gördüm :confused1: gidipte sormadım teşhir mi ne bu diye

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphone kullanmayı bilmiyorsunuz, gelmiş burda konuşuyorsunuz.

Mesajın satırını silmek için 3dtouch kullanıp tek hamlede siliyorsun, bunu yapamıyorsan bu telefonun suçu değil senin kullanışını bilmemenle alakalı.

Hücresel veri açmak mazide kaldı diye düşünüyorum, eğer i6s kullanıp hala hücresel veri kapatıyorsanız zaten siz akıllı telefon kullanmayın, ayrıca tuş bile kullanmadan, hey siri hücresel veriyi aç dediğinizde zaten açıyor. Bunun neresi hammallık çözemedim.

Face adresimin başını yazınca falan diye saçmalamışsınız, siz app kullanmayıp safireden giriyorsanız yine sorun sizde he yinede ben öyle girerim diyorsanız bi kere girdikten sonra zaten tarayıcı size soruyor parolo hatırlansın mı diye, bunun telefonla ne alakası var çözemedim...

Karalamak için saçmalayıp durmuşsunuz.

bende 2 telefonu kullandım arkadaş haklı sen biraz taraf tutuyorsun

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Evet taraf tutuyorum, burda böyle yazınca Apple sağolsun destek veriyor, ayda 5 iphone 5 ipadpro hediyesi var.

caglarozturk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki ikisi de birbirine çok yakın telefonlar sana aynı deneyimi verecektir
Ama kamera ve büyük ekran istiyorsan seçimini biliyorsun

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bu konunun acil kapanması lazım. Bana Troll gibi geliyor. Hoca bir kere bile cevap vermemiş.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Troll yapıyor birisi. Kendi çok eğleniyor belliki ama zeka seviyesi yerlerde.

421onr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben 6/E sınıfından yusuf onur ispir bence note 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...