ben kesinlikle note 5 derim kardeş...Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınır?
İphone kullanmayı bilmiyorsunuz, gelmiş burda konuşuyorsunuz.
Mesajın satırını silmek için 3dtouch kullanıp tek hamlede siliyorsun, bunu yapamıyorsan bu telefonun suçu değil senin kullanışını bilmemenle alakalı.
Hücresel veri açmak mazide kaldı diye düşünüyorum, eğer i6s kullanıp hala hücresel veri kapatıyorsanız zaten siz akıllı telefon kullanmayın, ayrıca tuş bile kullanmadan, hey siri hücresel veriyi aç dediğinizde zaten açıyor. Bunun neresi hammallık çözemedim.
Face adresimin başını yazınca falan diye saçmalamışsınız, siz app kullanmayıp safireden giriyorsanız yine sorun sizde he yinede ben öyle girerim diyorsanız bi kere girdikten sonra zaten tarayıcı size soruyor parolo hatırlansın mı diye, bunun telefonla ne alakası var çözemedim...
Karalamak için saçmalayıp durmuşsunuz.
Konuyu okumadım ama orada ne eksik ben söyleyeyim, hücresel ağ kapama ve açma eksik,Ya ayrıca şu kadar seçeneğin haricinde daha ne görmek istiyorsunuz kısa yolda ? Zaten gerekli olan herşey mevcut ?
![]()
İphone kullanmayı bilmiyorsunuz, gelmiş burda konuşuyorsunuz.
Mesajın satırını silmek için 3dtouch kullanıp tek hamlede siliyorsun, bunu yapamıyorsan bu telefonun suçu değil senin kullanışını bilmemenle alakalı.
Hücresel veri açmak mazide kaldı diye düşünüyorum, eğer i6s kullanıp hala hücresel veri kapatıyorsanız zaten siz akıllı telefon kullanmayın, ayrıca tuş bile kullanmadan, hey siri hücresel veriyi aç dediğinizde zaten açıyor. Bunun neresi hammallık çözemedim.
Face adresimin başını yazınca falan diye saçmalamışsınız, siz app kullanmayıp safireden giriyorsanız yine sorun sizde he yinede ben öyle girerim diyorsanız bi kere girdikten sonra zaten tarayıcı size soruyor parolo hatırlansın mı diye, bunun telefonla ne alakası var çözemedim...
Karalamak için saçmalayıp durmuşsunuz.
Konuyu okumadım ama orada ne eksik ben söyleyeyim, hücresel ağ kapama ve açma eksik,
Valla sen boş konuşuyorsun. Ne iphone ne samsung babamın malı değil. Ben kullanan olarak bilirim. İphone kullanmayı bilmiyormuşum. Sanki samsung kullanmayı annemizin karnında öğrendik. Ben kıyas yaparken iki telefonuda ilk kullandığım kolaylığa bakarım. Ayrıca mobil veriyi kapatıyorsan akıllı telefon kullanma mantığa bak. Neden kullanmadığım şeyi açık tutup şarjını çabuk bitireyim. Neymiş siriye söyle açsınmış niye çarşının ortasında manyak gibi telefonla konuşmak zorundamıyım. Valla biraz fazla ukala gördüm sizi. Burda ukalalık yapmaya gerek yok bir insan iki telefon arasında kalmış ona fikir sunuyoruz herkes gibi şunu al der kenara çekilirsin. Son sözüm soruyu soran arkadaş hangi telefon alırsan al bana göre tabiki kullanım kolaylığı bakımındna android işletim sistemi ios işletim sistemine göre 5 kat daha kullanışlı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aaaaaaa hücresel veriyi kapatıyorsan hiç akıllı telefon kullanma diyor vatandaş[emoji3] Siri var onla konuşup halletmek gerekiyormuş.
Ayrıca Facebook app den giriyorum ve 2 tane face kullanıyorum hem kendi hemde şirketin facesini. Androidde istersen 50 tane face adresini 1 kere yaz sonra tekrar girmeye çalış anında çıkıyor ama ios ta sonuna kadar hamal gibi yazıyorsun. Dene istersen kim saçmalamış görürsün.
Hatta çok bilen şahıs evet 3d touchla tek seferde satırı silebileceğimi bilmiyordum doğru söylüyorsun. Watsapp aç birinden gelen mesajların birini 3d touchla tek seferde silmeyi dene bakalım ben az önce denedim. Ve çok iyi biliyorsun madem samsung android telefonumda istediğim kadar yazı foto kopyala diyordum direkt panoya kopyalıyordu ve istediğim zaman ordan çekip alabiliyordum. Ancak iphone da göremedim sadece son kaydettiğimi kopyalıyor bunuda bir zahmet öğret