İphone 6s mi Note 5 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecem25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınır?

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 6s bir canavar arkadaşım hiç düşünme derim

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
neye ihtiyacın olduğuna karar ver bence. 6s ve note 5 bence kıyaslanmamalı. çünkü ikiside farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek telefonlar. kaleme ve büyük ekrana ihtiyacın yoksa galaxy s6 ihtiyacını karşılayacak bir telefon ve neredeyse 6s in yarı fiyatına alabilirsin. yok eğer ios kolaylığı istiyorsan 6s tabiki tercih edebilirsin

özgürkaragöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben 6-A sınıfından Özgür Karagöl bence note 5 alın çünkü o daha yeni çıktı ama bu sizin kararınız tabi.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=475799]EMİR25[/MENTION] [MENTION=475907]furkan19031903[/MENTION] [MENTION=475909]ömer karadeli[/MENTION]

Konuya mesaj yazamıyor, raporlama sistemini kullanarak mesaj yazmaya çalışıyorsunuz. Bu yazdıklarınızı da yalnızca moderatörler görüyor ve cevap verme imkanı yok.

Yapmanız gerekenler:

E-posta adresinize gönderilen aktivasyon mailindeki yönergeleri takip edip üyeliğinizi tamamlayınız. Bu işlemden sonra rahatlıkla konu açabilir ve mesaj yazabilirsiniz.

Aktivasyon maili gelmediyse,

Aktifleştirme kodunu E-Mail ile gönder - SDN Forum

Linkine tıklayarak aktivasyon mailini tekrar göndertebilirsiniz.

umut elmalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam adım umut elmalı 6/C sınıfındayım numaram 508 Hocam ipone6s alın bence hocamm

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam adım umut elmalı 6/C sınıfındayım numaram 508 Hocam ipone6s alın bence hocamm

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar:

Gunumuzde akilli telefonlardan beklentileri goz onune alarak degerlendirelim iki cihazi:

İslemci: note 5 android platformunun en iyisi olan islemciyi kullaniyor. İphone 6s suan piyasadaki en guclu islemciyi kullaniyor. Bu konuda ip6s daha iyi.

Ekran: note 5 2k super amoled ekran kullaniyor. İp6s hd retina. İkisini yanyana koydugunuzda da fark ediceksinizki note 5 daha basarili.

Kamera: bu konuda bariz bir sekilde note5 daha.iyi.

Batarya: bu konuda bariz bir sekilde note 5 daha iyi.

Parmak izo.okuyucu: bu konuda bariz bir sekilde ip6s daha iyi.

Guncelleme: ip6s daha uzun sure guncelleme alir.

Sistem stabilitesi: kesinlikle ios daha stabil bir sistem.

Ve aralarindaki 500 tl fiyat farkini utumayin. Yani ozetle aliyim kafan rahat olsun diyorsaniz ip6s. Yook ben o kadat para veriyom kamerasi ekrani bataryasi iyi olsun dyorsanz note 5 alın.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Açıklamaya gerek görmeden 6s diyorum.

DaMlA25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben 6/A sınıfından Hira Nehir Bedirhanoğlu
Hocam YARATICILIK BİR KALEMLE BAŞLAR: SAMSUNG GALAXY NOTE5...
diyorum ben.......

Moberaks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır samsung note serilerini kullandım. En son note 4 telefonum vardı eşime verdim ve 1 hafta önce ilk kez iphone aldım (6s plus). İlk izlenimlerim İOS sistemi tam bir hammallık. Mesela mesaj yazarken klavye üstünde kelime seçenekleri çıkıyor ( mesela bu seçenekleri yerine eeçenekleri yazdım klavye üzerindeki olası kelimelerde seçenekleri kelimesi çıkmadı samsung androidde olsa çıkardı) ancak bu olası kelimeler google da arama yaparken veya mail adresiyle giriş yapılan yerlerde çıkmıyor. Samsungta kendi face adresimin ilk iki harfini yazar yazmaz geri kalan kısmını hemen veriyor bana sadece tıklamak kalıyordu. Bu telefonda sonuna kadar yazıyorsun. Telefonla konuşurken gelen bütün bildirimleri duyuyorum. Örnek bugün sabah telefonla konuşurken alarm çaldı ses olarak değil müthiş bir titremeyle. İşin kötü yanı karşımdaki kişide duyuyor ve o telefondan gelen ses ne diyor. Bunu iptal etme yolu bulamadım. Samsungta biri aradı veya mesaj geldi ama siz başka odadaydınız telefonun yanına geldiğinizde önde bulunan sensör ışığı yanıp sönüyor ve biliyorsun hatta telefonu eline alınca titriyor telefon. İphone 6s de bunu göremiyorsun. Samsung androd yukardan aşağı pede gibi inen seçenekleri indir birsürü seçenek geliyor ve istediğin gibi özelleştir. İphone da mobil veriyi bile açmak için herseferinde ayarlara gir hücresel veriye tıkla aç gerçekten tam hamallık. Samsungtaki widgetlar bile çok kullanışlı. Son olarak az önce watsapp ta gelen mesajlar içinde ki 1 satırı silmek için samsungta 2 tık yapıyordum iphone da 4 tık yaptım. Telefon kalitelerini sorarsanız orasını pek bilmem. Bir iphone kullanıcısı olarak söylüyorum sorun değil ben hamallık yaparım ama havam olsun iphone olsun dersen daha fazla para verip iphone alabilirsin. Ben ilk defa aldım bir daha asla iphone ve ios sistemi kullanmam. Androidin gözünü seveyim.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
İphone kullanmayı bilmiyorsunuz, gelmiş burda konuşuyorsunuz.

Mesajın satırını silmek için 3dtouch kullanıp tek hamlede siliyorsun, bunu yapamıyorsan bu telefonun suçu değil senin kullanışını bilmemenle alakalı.

Hücresel veri açmak mazide kaldı diye düşünüyorum, eğer i6s kullanıp hala hücresel veri kapatıyorsanız zaten siz akıllı telefon kullanmayın, ayrıca tuş bile kullanmadan, hey siri hücresel veriyi aç dediğinizde zaten açıyor. Bunun neresi hammallık çözemedim.

Face adresimin başını yazınca falan diye saçmalamışsınız, siz app kullanmayıp safireden giriyorsanız yine sorun sizde he yinede ben öyle girerim diyorsanız bi kere girdikten sonra zaten tarayıcı size soruyor parolo hatırlansın mı diye, bunun telefonla ne alakası var çözemedim...

Karalamak için saçmalayıp durmuşsunuz.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ya ayrıca şu kadar seçeneğin haricinde daha ne görmek istiyorsunuz kısa yolda ? Zaten gerekli olan herşey mevcut ?

72f491ff1243b66c24bf754eb78c5cca.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Mesajın satırını silmek için 3dtouch kullanıp tek hamlede siliyorsun, bunu yapamıyorsan bu telefonun suçu değil senin kullanışını bilmemenle alakalı.

Hücresel veri açmak mazide kaldı diye düşünüyorum, eğer i6s kullanıp hala hücresel veri kapatıyorsanız zaten siz akıllı telefon kullanmayın, ayrıca tuş bile kullanmadan, hey siri hücresel veriyi aç dediğinizde zaten açıyor. Bunun neresi hammallık çözemedim.

Face adresimin başını yazınca falan diye saçmalamışsınız, siz app kullanmayıp safireden giriyorsanız yine sorun sizde he yinede ben öyle girerim diyorsanız bi kere girdikten sonra zaten tarayıcı size soruyor parolo hatırlansın mı diye, bunun telefonla ne alakası var çözemedim...

Doğru söze ne hacet. [emoji5]

Moberaks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Valla sen boş konuşuyorsun. Ne iphone ne samsung babamın malı değil. Ben kullanan olarak bilirim. İphone kullanmayı bilmiyormuşum. Sanki samsung kullanmayı annemizin karnında öğrendik. Ben kıyas yaparken iki telefonuda ilk kullandığım kolaylığa bakarım. Ayrıca mobil veriyi kapatıyorsan akıllı telefon kullanma mantığa bak. Neden kullanmadığım şeyi açık tutup şarjını çabuk bitireyim. Neymiş siriye söyle açsınmış niye çarşının ortasında manyak gibi telefonla konuşmak zorundamıyım. Valla biraz fazla ukala gördüm sizi. Burda ukalalık yapmaya gerek yok bir insan iki telefon arasında kalmış ona fikir sunuyoruz herkes gibi şunu al der kenara çekilirsin. Son sözüm soruyu soran arkadaş hangi telefon alırsan al bana göre tabiki kullanım kolaylığı bakımındna android işletim sistemi ios işletim sistemine göre 5 kat daha kullanışlı

Konuyu okumadım ama orada ne eksik ben söyleyeyim, hücresel ağ kapama ve açma eksik,

Aaaaaaa hücresel veriyi kapatıyorsan hiç akıllı telefon kullanma diyor vatandaş😀 Siri var onla konuşup halletmek gerekiyormuş.

Ayrıca Facebook app den giriyorum ve 2 tane face kullanıyorum hem kendi hemde şirketin facesini. Androidde istersen 50 tane face adresini 1 kere yaz sonra tekrar girmeye çalış anında çıkıyor ama ios ta sonuna kadar hamal gibi yazıyorsun. Dene istersen kim saçmalamış görürsün.

Hatta çok bilen şahıs evet 3d touchla tek seferde satırı silebileceğimi bilmiyordum doğru söylüyorsun. Watsapp aç birinden gelen mesajların birini 3d touchla tek seferde silmeyi dene bakalım ben az önce denedim. Ve çok iyi biliyorsun madem samsung android telefonumda istediğim kadar yazı foto kopyala diyordum direkt panoya kopyalıyordu ve istediğim zaman ordan çekip alabiliyordum. Ancak iphone da göremedim sadece son kaydettiğimi kopyalıyor bunuda bir zahmet öğret

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
3D Touch ile silmek Nasıl oluyor onu bende bilmiyorum ama mouse gibi hareket ettirebiliyorum Metin aralarına girmek için

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Valla sen boş konuşuyorsun. Ne iphone ne samsung babamın malı değil. Ben kullanan olarak bilirim. İphone kullanmayı bilmiyormuşum. Sanki samsung kullanmayı annemizin karnında öğrendik. Ben kıyas yaparken iki telefonuda ilk kullandığım kolaylığa bakarım. Ayrıca mobil veriyi kapatıyorsan akıllı telefon kullanma mantığa bak. Neden kullanmadığım şeyi açık tutup şarjını çabuk bitireyim. Neymiş siriye söyle açsınmış niye çarşının ortasında manyak gibi telefonla konuşmak zorundamıyım. Valla biraz fazla ukala gördüm sizi. Burda ukalalık yapmaya gerek yok bir insan iki telefon arasında kalmış ona fikir sunuyoruz herkes gibi şunu al der kenara çekilirsin. Son sözüm soruyu soran arkadaş hangi telefon alırsan al bana göre tabiki kullanım kolaylığı bakımındna android işletim sistemi ios işletim sistemine göre 5 kat daha kullanışlı

Aaaaaaa hücresel veriyi kapatıyorsan hiç akıllı telefon kullanma diyor vatandaş[emoji3] Siri var onla konuşup halletmek gerekiyormuş.

Ayrıca Facebook app den giriyorum ve 2 tane face kullanıyorum hem kendi hemde şirketin facesini. Androidde istersen 50 tane face adresini 1 kere yaz sonra tekrar girmeye çalış anında çıkıyor ama ios ta sonuna kadar hamal gibi yazıyorsun. Dene istersen kim saçmalamış görürsün.

Hatta çok bilen şahıs evet 3d touchla tek seferde satırı silebileceğimi bilmiyordum doğru söylüyorsun. Watsapp aç birinden gelen mesajların birini 3d touchla tek seferde silmeyi dene bakalım ben az önce denedim. Ve çok iyi biliyorsun madem samsung android telefonumda istediğim kadar yazı foto kopyala diyordum direkt panoya kopyalıyordu ve istediğim zaman ordan çekip alabiliyordum. Ancak iphone da göremedim sadece son kaydettiğimi kopyalıyor bunuda bir zahmet öğret

Öncelikle, beni iPhone fan olarak görmeni istemem, benim evimde appleda samsunga var tabletlerde samsung kullanıyorum her neyse onu geçelim.

Anlamadığım konu nasıl hücresel veri kapalı kullanıyorsunuz bu telefonları ? Demekki size ne whastapp ne mail lazım olmuyor, birde 2 facebook sahibi olarak...

Hücreselin kısa yolda olmamasının nedeni, Kullanıcıların %95'inin buna ihtiyacı olması olabilir mi ? Ayrıca ayarlara tıklayıp kapatıp açmak ne kadar zor olabilir...

Whatspda bunu yapın...

Bakın bu 3d touch ile seçim. Biraz dene öğrenirsin.

Sıkıldım başka açıklama yapmayacağım.

22140b7624fc56a1548ba5e2ac75564b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...