Öncelikle, beni iPhone fan olarak görmeni istemem, benim evimde appleda samsunga var tabletlerde samsung kullanıyorum her neyse onu geçelim.
Anlamadığım konu nasıl hücresel veri kapalı kullanıyorsunuz bu telefonları ? Demekki size ne whastapp ne mail lazım olmuyor, birde 2 facebook sahibi olarak...
Hücreselin kısa yolda olmamasının nedeni, Kullanıcıların %95'inin buna ihtiyacı olması olabilir mi ? Ayrıca ayarlara tıklayıp kapatıp açmak ne kadar zor olabilir...
Whatspda bunu yapın...
Bakın bu 3d touch ile seçim. Biraz dene öğrenirsin.
Sıkıldım başka açıklama yapmayacağım.
![]()
Bak güzel kardeşim ben anlatamadım galiba. Watsapp aç sana mesaj gönderen bir arkadaşının gönderdiği mesajın birisini silmek için üstüne basılı tut seçenekler geliyor sonra sil diyorsun alt solda çöp tenekesi resmi var ona tıklıyorsun sil işte bir daha seçenek çıkıyor mesajı sil diyorsun. Hücresel veri ayarlardan aç zormu diyorsun ama işte android kadar kolay değil benimde bahsettiğim konu bu android daha kullanışlı. Mesela gördüğüm zorluklardan birisi daha iphone klavyesinde rakamlar başka sayfada samsung ta en üstte yatay biçimde rakamlar vardı ve çok kullanışlı oluyor. Tereddütte kalan arkadaşım bu telefonlara bir ton para veriyoruz hangisi sana kullanışlı ise onu al. Hatta imkanın varsa arkadaşında varsa al bir iPhone'la mesaj yaz nete gir sosyal medya programlarına gir sonra birde samsunga bak hangisi hoşuna giderse onu al. İphone daha pahalı. Ancak cihaz kalitesi konusunda bilgim yok