İPhone 6s için Bluetooth Kulaklık Önerin

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşlar Merhaba Şuan kullanmakta olduğum iPhone 6s için kablosuz kulaklık arıyorum Samsung Level u adında Bir cihaz buldum fakat App Store da uygulaması yok müzik için arıyorum kablodan bıktım usandım artık max 200 tl civarında iOS uyumlu kablosuz kulaklık arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Airpods
Beats x
Bose soundsport
Powerbeats wireless 3
Kablosuzun da Kablosuzu olsun istiyorsan airpods öneririm

M

Murat Burç

SDN Okuru
LG V20 kullanıyor artık arkadaş öneri yapmanıza gerek yok bence

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar konu sahibi 6Si LG V20 ile takasladı(aşırı aşırı memnun)ve artık kablosuz kulaklığa ihtiyacı olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal kablolu kullanıyordur. Öneri yapmanzıa gerek yok bence

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Arkadaşlar konu sahibi 6Si LG V20 ile takasladı(aşırı aşırı memnun)ve artık kablosuz kulaklığa ihtiyacı olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal kablolu kullanıyordur. Öneri yapmanzıa gerek yok bence
Lg mi Allah korusun telefonları güzel ama kronik sorunlu

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşlar Konuyu kapatmayı unutmuşum iphone 6s kullanmıyorum artık bu ay extra bas sony kulaklık alıcam kablolu ek olarak samsung level u kulaklık mevcut hem kablolu hem kablosuz kulaklığım olacak :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Lg mi Allah korusun telefonları güzel ama kronik sorunlu
Valla lg v20 de ghost olayını çözmüş bence hiç ghost vs yaşamadım çok güzel telefon insanlar çektiğim fotoğrafları hangi fotoğraf makinesi ile çektin diyip telefonla çektim diyince şaşırıyorlar :D