iPhone 6s Antutu Benchmark

ChemicaLz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar fotoğrafta da gördüğünüz üzere soldaki benim cihazımın skoru sağdaki ise dünya ortalaması bir skor. Size sorum şu olacak anlayan arkadaşlar varsa eğer; bütün skorlar hemen hemen denk olmasına rağmen UX I/O performance kısmında ki skor neden bu kadar düşük? Konu hakkında beni aydınlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim şimdiden teşekkürler... IMG_0350.PNG

Bülent Usanmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AnTuTu'da İos'un işine diye bir soru cümbüşü geliverdi aklıma...

Metin099

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun maalesef benim 6s plus'da var benim telefon Samsung işlemci ux i/o performance bölümünde 4300 civarı bir puan alıyor arkadasın telefon tsmc işlemci 11000 civarı puan alıyor sıfır kurulum yaptım yedekleri yüklemeden test ettim sonuç değişmedi telefondan soğudum desem yeridir
Nedir bu ux i/o performance ?
Ne işe yarar ?
Samsung işlemci'denmi kaynaklaniyor?
Uzman arkadaşlar cevaplarsa sevinirim merak edenlerede bir yanıt olur yabancı formlardada aynı sorunla karsilasalanlar var fakat ortada net bir cevap yok

ChemicaLz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aynı sorun maalesef benim 6s plus'da var benim telefon Samsung işlemci ux i/o performance bölümünde 4300 civarı bir puan alıyor arkadasın telefon tsmc işlemci 11000 civarı puan alıyor sıfır kurulum yaptım yedekleri yüklemeden test ettim sonuç değişmedi telefondan soğudum desem yeridir
Nedir bu ux i/o performance ?
Ne işe yarar ?
Samsung işlemci'denmi kaynaklaniyor?
Uzman arkadaşlar cevaplarsa sevinirim merak edenlerede bir yanıt olur yabancı formlardada aynı sorunla karsilasalanlar var fakat ortada net bir cevap yok
Hocam benim arastirmama gore multitasking yani telefonun coklu gorev yonetimi tarzi bisi. Arkaplanda calisan programlarin kontrolude buna dahil. Sorun programsal mi donanimsal mi bi bilgim yok. Dediginiz gibi yabanci forumlarda konu var. Zaten iphone 6S icin turkce kaynak bulmak neredeyse imkansiz ve cok kisir.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
teste bakma iphone multitaking denen olaydan bi haber... her ürününde kapatır... sorun yok... bu iphonenun fıtratında var...

ChemicaLz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
teste bakma iphone multitaking denen olaydan bi haber... her ürününde kapatır... sorun yok... bu iphonenun fıtratında var...
Hocam oyle ama durum biraz farkli. Benim bariz olarak fark ettigim arka planda calismasini istedigim programlardan randiman alamamam mesela...

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hocam oyle ama durum biraz farkli. Benim bariz olarak fark ettigim arka planda calismasini istedigim programlardan randiman alamamam mesela...
antutu daha işlemciyi düzgün tanımlayamamıştır... o nedenle test sonuçları farklı oluyor... android cihazlarda bile bu böyle... antutu sonucuna bakıp karar verme yanıltıcı... gerçek kullanımda performansları %99 aynı hatta %100 aynı yoksa ucuz olan chip setle devam ederdi üretim sayısı kısıtlaması... tek sebeb...