İphone 6s Almak istiyorum ama yardım

Crazy Homer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ya adam 2000 TL bütçem var diyor siz gidip iP7 öneriyorsunuz kimisi de SE öneriyor.XZ varken SE nedir Allah aşkına?

M

Murat Burç

SDN Okuru
6S varken Huawei'nin lafını yapmak ağır olmuş biraz. Oyuncak kullanmak istiyorum dersen o ayrı tabi.
6S gibi bir çöpü niye alsın ki ? Üstüne basa basa söylüyorum ÇÖP.
--- Gönderi Güncellendi ---
2700 TL verip OIS veya onu bir nebze karşılayacak bir şey alamadığımız çöp bir telefon rezil batarya ömrü vb saymıyorum bile

M

Murat Burç

SDN Okuru
1 yıl sonra Huawei modelleri çöp olduğu zaman, 6S tahtını korumaya devam edecek. Çıkartın at gözlüklerinizi artık. Donanımı yöneten yazılımdır. Telefonun gücü içindeki Ram ve işlemciden ibaret değil.
Kim diyor çöp olacak diye ?
Huaweinin seneye çöp olup olmayacağı bir tartışma konusu ama seneye 6Sin çöp olacağı bir gerçek malum bizim Appleın telefon satması gerekiyor.
Şu boş yazılım yalanlarınızla siz kimi kandıracağınızı sanıyorsunuz ? Siz çöp iOSun hala stabil yada söyle diyeyim hala diğerlerinin çok üzerinde mi olduğunu sanıyorsunuz ?:D
Cihaz çöp açık konuşuyorum çöp. Benim elimde 2 günlük ve 3 aatlik iki tane 6s kamerada defalarca arka arkaya dondu.
Forumda 6Sin kastığından ve bu yüzden S8e geçtiğinden bahsedenler var.
Note 4 , iP6dan daha hızlı . Siz hala yok ios şöyle yok ios böyle valla mı:D Hadi canım ya.

Taa konunun başında dediğim gibi 6S çöp bir telefon bu fikrimden asla vazgeçmeyeceğim. Rezalet kamerası rezil batarya ömrü , O fazla övülen boş iOSu vb vb

Reaksiyon puanı
30
Kim diyor çöp olacak diye ?
Huaweinin seneye çöp olup olmayacağı bir tartışma konusu ama seneye 6Sin çöp olacağı bir gerçek malum bizim Appleın telefon satması gerekiyor.
Şu boş yazılım yalanlarınızla siz kimi kandıracağınızı sanıyorsunuz ? Siz çöp iOSun hala stabil yada söyle diyeyim hala diğerlerinin çok üzerinde mi olduğunu sanıyorsunuz ?:D
Cihaz çöp açık konuşuyorum çöp. Benim elimde 2 günlük ve 3 aatlik iki tane 6s kamerada defalarca arka arkaya dondu.
Forumda 6Sin kastığından ve bu yüzden S8e geçtiğinden bahsedenler var.
Note 4 , iP6dan daha hızlı . Siz hala yok ios şöyle yok ios böyle valla mı:D Hadi canım ya.

Taa konunun başında dediğim gibi 6S çöp bir telefon bu fikrimden asla vazgeçmeyeceğim. Rezalet kamerası rezil batarya ömrü , O fazla övülen boş iOSu vb vb

Ben senden başka donuyor diyen bir kişi görmedim ne hikmetse. Yakın tanıdıklarımda 4S, 5, 5S, 6, 6S ve 7 modellerinin hepsini kullananlar var. Hiçbirinden böyle bir şey işitmedim. Batarya ömrü diye tutturup duruyorsun da, bu telefon senin için biçilmiş kaftan öyleyse.

nokia-3310-one-cikan-teknik-ozellikleri,bnDEBIZzWka9JSRZDZICnA.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben senden başka donuyor diyen bir kişi görmedim ne hikmetse. Yakın tanıdıklarımda 4S, 5, 5S, 6, 6S ve 7 modellerinin hepsini kullananlar var. Hiçbirinden böyle bir şey işitmedim. Batarya ömrü diye tutturup duruyorsun da, bu telefon senin için biçilmiş kaftan öyleyse.

Ekli dosyayı görüntüle 23990
Sizinkisi boş laf:D
Boş adamlarla uğraşmayı pek sevmem ama şu diyeceklerimi okuyun.
Huaweiyede Appleada günahımı bile vermem. Fakat 6S çöp bir cihaz bilmem anlatabiliyor muyum ?:D

Hani ben art arta 6Se çöp deyince fanboy damarlarınız kabarıyor olabilir. Duracağımı düşünmüyorum sinirlenmeye devam edebilirsiniz.:D

Konu sahibi arkadaşıma sesleniyorum.
Burayı Apple fanboyları bastı neyi seçeceğine iyi karar ver.
6S kamera çöpü bir cihaz. Bataryasının rezilliğini vb konulara hiç girmek istemiyorum ben zaten bu cihazı alırsan pişman olursun Mate 9u al geç dediğim gibi Huaweiye günahımı bile vermem o şirketten zerre haz etmem ama burda Mantıklı olarak seçenek XZ , P10 ,veya Mate 9. Gidipte Appleın milleti soymak için çıkardığı işlemcisinden başka bir olayı olmayan çöp cihaza para verme Apple fanboylarının sözlerine kulak asma oyuncakmış falanmış:D
Bi yazılım türküsü tutturmuş gidiyorlar işte naparsın:D
Konu sahibi arkadaşım Samsung Galaxy S8 iPhone dan sonra ilk deneyimler Stabillik kısmını oku
şu SSide oku
upload_2017-6-7_14-28-31.png

Reaksiyon puanı
30
Sen hangisinin iyi olduğuna karar veremiyorsun ki, tarafsız yorum yapmanı beklemek saçmaydı zaten. Ayrıca ben reelde mevcut olan duruma göre konuşuyorum. Apple'ın taraftarlığını yaptığım yok, kafamdan da sallamıyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sen hangisinin iyi olduğuna karar veremiyorsun ki, tarafsız yorum yapmanı beklemek saçmaydı zaten. Ayrıca ben reelde mevcut olan duruma göre konuşuyorum. Apple'ın taraftarlığını yaptığım yok, kafamdan da sallamıyorum.
Veremiyor muyum ? Mate 9da XZde P10da 6Sden çok çok daha iyi bir cihaz. Aldın mı cevabını ? Ben adama 3 seçenek sundum ki kendisine uyan cihaza baksın seçsin alsın.
Ne reeli ben görmedim öyle birşey duymadım da var mı kanıtın sanmıyorum.
Gelmişssin 6S gibi bir çöp varken diğerlerine oyuncak diyorsun. OIS veya onu bir nebze karşılayacak bir sistem olmayan telefon asıl oyuncaktır hele 2700 Tllik bir fiyata ucuz birşey olsa neyse.
Teknoloji özürlü bir cihazın fanatikliğini yapıyorsunuz birde gelip fanatiklik yapmıyorum diyorsunuz.

Reaksiyon puanı
30
Sizinkisi boş laf:D
Boş adamlarla uğraşmayı pek sevmem ama şu diyeceklerimi okuyun.
Huaweiyede Appleada günahımı bile vermem. Fakat 6S çöp bir cihaz bilmem anlatabiliyor muyum ?:D

Hani ben art arta 6Se çöp deyince fanboy damarlarınız kabarıyor olabilir. Duracağımı düşünmüyorum sinirlenmeye devam edebilirsiniz.:D

Konu sahibi arkadaşıma sesleniyorum.
Burayı Apple fanboyları bastı neyi seçeceğine iyi karar ver.
6S kamera çöpü bir cihaz. Bataryasının rezilliğini vb konulara hiç girmek istemiyorum ben zaten bu cihazı alırsan pişman olursun Mate 9u al geç dediğim gibi Huaweiye günahımı bile vermem o şirketten zerre haz etmem ama burda Mantıklı olarak seçenek XZ , P10 ,veya Mate 9. Gidipte Appleın milleti soymak için çıkardığı işlemcisinden başka bir olayı olmayan çöp cihaza para verme Apple fanboylarının sözlerine kulak asma oyuncakmış falanmış:D
Bi yazılım türküsü tutturmuş gidiyorlar işte naparsın:D
Konu sahibi arkadaşım Samsung Galaxy S8 iPhone dan sonra ilk deneyimler Stabillik kısmını oku
şu SSide oku
Ekli dosyayı görüntüle 23992

6S (2015) ile S8 (2017) 'in her özellik bakımından eşit olmasını bekliyorsan, artık lafı uzatmaya gerek yok zaten.

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Ne uzattınız kardeşim be. Boş adammış, cahilmiş yazan yazana.
Azcık edep...
Konu sahibi,
İphone parasını hakeden bir cihaz değil. Android al bu zamandan sonra.

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
iphone 6s fiyatını haketmiyor kazık ve ios11 beta ile telefonu çöpe çevirmişler çok hantallaşmış umarım full sürümde duzeltirler o sorunu ios her yeni güncellemede cihazların hızını düşürmeye devam ederse batacak nokia gibi LG gibi tarihe kavuşacak bunu iphone kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle telinizi güncellemeyin ios 10.2.1 10.3.2 bu iki sürümden birinde sabit kalın ios 11 çöpe benziyor

mehmetcanaksu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
iphone 6s fiyatını haketmiyor kazık ve ios11 beta ile telefonu çöpe çevirmişler çok hantallaşmış umarım full sürümde duzeltirler o sorunu ios her yeni güncellemede cihazların hızını düşürmeye devam ederse batacak nokia gibi LG gibi tarihe kavuşacak bunu iphone kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle telinizi güncellemeyin ios 10.2.1 10.3.2 bu iki sürümden birinde sabit kalın ios 11 çöpe benziyor
Dediğin gibi beta sürümü yavaş olması çok normal birşey o sürüm normal kullanıcılar için yayınlanan bir sürüm değil hatalar tespit edilsin ondan sonra normal kullanıcılara sunulduğunda minimum hata olması için yapılmış bir güncelleme buna bakarak ios a çamur atman doğru birşey değil .

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
1 yıl sonra Huawei modelleri çöp olduğu zaman, 6S tahtını korumaya devam edecek. Çıkartın at gözlüklerinizi artık. Donanımı yöneten yazılımdır. Telefonun gücü içindeki Ram ve işlemciden ibaret değil.
Hani Samsung desen neyse diyecem de (S8 kullanıyorum bir de) Huawei değil 2 çok rahat 3-3.5 sene gidecek kadar hafif arayüze sahip cihazlar ki burada bahsedilen Mate9 olsun P10 olsun donanımsal olarak da çok iyi cihazlar

ismailduran14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ne diye tartisiyorsunuz ki size 2000 bin tl butcem var dedim fiyat performans kamera olarak en iyi telefonu soylemenizi istedim iphone almaktan da sogudum sayenizde