Ben o fiyata HTC 10 tercih ederim güncelleme konusu istisna 6sden çok çok ilerde bir cihaz hatta işlemci kısmını saymazsak bir çok konuda 7 plus tan iyi bir cihaz zaten snapdragon 820 sense arayüzü ile performansta üzmez veya 2800e bir s7 edge
Htc servisi hakkında bildiğimiz kesin bir şey yok iyi mi kötümü çünkü servislik olan yokGüncelleme desteğini saymayalım. İşlemciyi saymayalım. 3d touch'ı garanti desteğini müşteri memluniyetini saymayalım. 3310 alsın bence daha iyi 6s'den. Sonuçta bu özellikleri saymıyoruz.
Bu yanlış yönlendirme değil bana göre htc daha iyi bir cihaz ve 3d touch un çok fazla işlevi olmadığı benim değil tolga abinin görüşüŞöyle söylüyeyim 3 sene htc m7 kullanmış bir kişi olarak android alıcak olsam htc alırım htc severim çünkü fakat güncelleme de her android gibi olduğu gibi geç geliyordu şuan hala akıcı çalışıyor sıkıntısız htc'nin nasıl bir cihaz olduğunu çok iyi biliyorum. Batarya konusunda başarısız ama kullanıcı deneyimi olarak söylüyeyim. Birde ön kamera yenilikçi teknolojik bir gelişme değil 3d touch gibi. Kullanmadığınız için kullanmadan bence kötü diye yorum yapmak insanları yanlış yönlendirir ben bizzat kullanıyorum çok işime yarıyor ve ios10 ile birlikte çok daha işlevsel olucak bunuda belirtiyim. Servis konusunda apple dan daha iyi bir telefon markası.
Zaten konumuz htc10 mu 6s mi değil 6s alsammı demiş arkadaş bizde onu cevaplıyoruz. Ama güzel kardeşim bak sana tavsiyem konuları çaptırmaman.
Ve son tavsiyem deneyim olmadan iyi kötü konuşma yapmaman yönündedir insanlar burdan fikir alıp para harcıyorlar senin daha yaşın küçük para kazanmak konusunda pek fikir sahibi olmayabilirsin ama yanlış yönlendirme.
Bu yanlış yönlendirme değil bana göre htc daha iyi bir cihaz ve 3d touch un çok fazla işlevi olmadığı benim değil tolga abinin görüşü
Değer alabilirsiniz.iphone bu fiyat sizce değer mi? 32 gb