İphone 6s 2739 tl degermi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Kesinlikle değer hem yenilen 32gb hafıza hemde hala A9 en güçlü işlemciyken A10 geldi ve 3d touch teknolojisine 2gb ram'e sahip. 6s çok iyi bir cihaz o fiyata kesinlikle değer.

Beratazizz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyata tabiki değer 6s hala çok çok iyi bir telefon ancak o kadar para verdikten sonra en iyi telefon sende olsun isteyebilirsin ben biraz daha bekle ıphone 7 fiyatları iyice otursun kafana yatarsa fikrini ıphone 7 yle değiştirebilirsin diye düşünüyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben o fiyata HTC 10 tercih ederim güncelleme konusu istisna 6sden çok çok ilerde bir cihaz hatta işlemci kısmını saymazsak bir çok konuda 7 plus tan iyi bir cihaz zaten snapdragon 820 sense arayüzü ile performansta üzmez veya 2800e bir s7 edge

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Valla iPhone 7 hariç telefonun kamerasını önemsemiyorsan alabilirsin 6S ,

Kamera kötü çekiyor demiyorum , Rakipleri ilerisinde . iPhone gece çekimi diyaframdan dolayı üst düzey değil ayrıca dar açı çekiyor . Zaten bu dar açı sorununu ve diyafram seviyesinin iPhone 7 ile yükseleceğini demiştim taa 6S çıktığı gün .

Kamerayı önemsiyorsanız S7 ve HTC 10 gibi telefonlara yönelebilirsiniz .

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ben o fiyata HTC 10 tercih ederim güncelleme konusu istisna 6sden çok çok ilerde bir cihaz hatta işlemci kısmını saymazsak bir çok konuda 7 plus tan iyi bir cihaz zaten snapdragon 820 sense arayüzü ile performansta üzmez veya 2800e bir s7 edge

Güncelleme desteğini saymayalım. İşlemciyi saymayalım. 3d touch'ı garanti desteğini müşteri memluniyetini saymayalım. 3310 alsın bence daha iyi 6s'den. Sonuçta bu özellikleri saymıyoruz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güncelleme desteğini saymayalım. İşlemciyi saymayalım. 3d touch'ı garanti desteğini müşteri memluniyetini saymayalım. 3310 alsın bence daha iyi 6s'den. Sonuçta bu özellikleri saymıyoruz.
Htc servisi hakkında bildiğimiz kesin bir şey yok iyi mi kötümü çünkü servislik olan yok
3d touch ne kadar ise yarıyor?
3d touch HTC nin on ve arka kamerasına degisilebilir mi? Yada hafıza kartı desteğine? Veya bataryası na veya başka türlü özelliklerine önce satış sonrası desteğini almıyoruz önce telefonu alıyoruz. Güncelleme hizi istisna HTC 10 açıkça fersah fersah önde 6s kadar performanslı çalışır bu bir gerçek ekran kamera batarya gibi konularda önde
Ve tekrar söylüyorum HTC servisi ile uğraşan çok yok bozulmuyor yani ve HTC servisinde samsung gibi kesin bir kanı yok kötü veya iyi o yüzden bunu bu karşılaştırma ya kalamayız
6sin htc 10un önde olduğu özelliklere vereceği bir cevabı yok

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Şöyle söylüyeyim 3 sene htc m7 kullanmış bir kişi olarak android alıcak olsam htc alırım htc severim çünkü fakat güncelleme de her android gibi olduğu gibi geç geliyordu şuan hala akıcı çalışıyor sıkıntısız htc'nin nasıl bir cihaz olduğunu çok iyi biliyorum. Batarya konusunda başarısız ama kullanıcı deneyimi olarak söylüyeyim. Birde ön kamera yenilikçi teknolojik bir gelişme değil 3d touch gibi. Kullanmadığınız için kullanmadan bence kötü diye yorum yapmak insanları yanlış yönlendirir ben bizzat kullanıyorum çok işime yarıyor ve ios10 ile birlikte çok daha işlevsel olucak bunuda belirtiyim. Servis konusunda apple dan daha iyi bir telefon markası.

Zaten konumuz htc10 mu 6s mi değil 6s alsammı demiş arkadaş bizde onu cevaplıyoruz. Ama güzel kardeşim bak sana tavsiyem konuları çaptırmaman.

Ve son tavsiyem deneyim olmadan iyi kötü konuşma yapmaman yönündedir insanlar burdan fikir alıp para harcıyorlar senin daha yaşın küçük para kazanmak konusunda pek fikir sahibi olmayabilirsin ama yanlış yönlendirme.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şöyle söylüyeyim 3 sene htc m7 kullanmış bir kişi olarak android alıcak olsam htc alırım htc severim çünkü fakat güncelleme de her android gibi olduğu gibi geç geliyordu şuan hala akıcı çalışıyor sıkıntısız htc'nin nasıl bir cihaz olduğunu çok iyi biliyorum. Batarya konusunda başarısız ama kullanıcı deneyimi olarak söylüyeyim. Birde ön kamera yenilikçi teknolojik bir gelişme değil 3d touch gibi. Kullanmadığınız için kullanmadan bence kötü diye yorum yapmak insanları yanlış yönlendirir ben bizzat kullanıyorum çok işime yarıyor ve ios10 ile birlikte çok daha işlevsel olucak bunuda belirtiyim. Servis konusunda apple dan daha iyi bir telefon markası.

Zaten konumuz htc10 mu 6s mi değil 6s alsammı demiş arkadaş bizde onu cevaplıyoruz. Ama güzel kardeşim bak sana tavsiyem konuları çaptırmaman.

Ve son tavsiyem deneyim olmadan iyi kötü konuşma yapmaman yönündedir insanlar burdan fikir alıp para harcıyorlar senin daha yaşın küçük para kazanmak konusunda pek fikir sahibi olmayabilirsin ama yanlış yönlendirme.
Bu yanlış yönlendirme değil bana göre htc daha iyi bir cihaz ve 3d touch un çok fazla işlevi olmadığı benim değil tolga abinin görüşü

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bu yanlış yönlendirme değil bana göre htc daha iyi bir cihaz ve 3d touch un çok fazla işlevi olmadığı benim değil tolga abinin görüşü

Tolga abinin görüşü o yönde olabilir işte burda şunu anlaman gerekiyor kullanıcı deneyimi diye birşey var. Kimine iyi gelir kimine kötü. Kimi kullanıcı daha iyi kamera ister kimi kullanıcı iyi batarya yani daha açık anlatayım. Benim 3d touch çok iyi dememle de iyi olmaz Tolga abinin kullanışlı değil demesiylede kötü olmaz bu kullanıcı bazlı bir durumdur ki son iphone 7'yi konuştukları canlı yayında 3d touch rahat birşey olduğundan bahsetti daha iyi takip etmeni öneririm. O yüzden böyle durumlarda kesin konuşma birebir deneyimlemeden sana tavsiyem bu yöndedir.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Rakiplerinden çoğu özellik olarak geri bir cihaza o fiyat değmez.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bence değer. Fakat nerden alıcaksın telefonu ? Apple'ın kendi sitesinde 2749 TL bence 10 TL fazla verip kendi sitesinden alman daha güvenilir olur. Vatan'da, Teknosa'da hâlâ eski fiyatlardan satılıyor.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Değmez. Okadar para vereceksin bari son çıkanını kullan. Ben olsam S7 Edge alırdım (öylede yaptım)