iPhone 6Plus Değişim Cihazı

Emir Barlık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar, benim cihazım 16GB iPhone 6Plus Space Gray cihaz kırıldı ve değiştirildi. Bu cihazsan memnunum fakat sizce iPhone 6S Plus'a geçemelimiyim şimdiden teşekkür ediyorum.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Paran çoksa geçebilirsin. Ancak arada şuan ahış şahım var fark yok. 6+ daha 4-5 Sene ömrü var.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Para coksa gec
Gecmenin cok geregi yok iphone 7 bekle
Ancak onda da fiyat çok yuksek olur

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar, benim cihazım 16GB iPhone 6Plus Space Gray cihaz kırıldı ve değiştirildi. Bu cihazsan memnunum fakat sizce iPhone 6S Plus'a geçemelimiyim şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba,

Iphone 6 plus dan, 6s plus'a gecersiniz en buyuk degisiminiz uat seviye oyunlardaki performans artisiniz olucak. Onun disinda kamera,ekran ve bataraya konusunda yakin sonuclar alirsiniz. Ist seviye oynayan bir kullaniciysaniz 6s plus'a gecmenizi oneririm. Onun disinda gerek yok.

berkayztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Maddi durumunuz iyiyse ve yaptığınız iş için gerekliyse elbette geçin derim. Herşeyin en iyisi en hızlısı daha önemli. Günümüzde zaman çok önemli ve 6S PLUS bu zamanı bize kazandırıyor yani başarılı bir telefon. Eğer yaptığınız işte fazlasıyla kullanıyorsanız (telefon) kesinlikle alın derim. Ama şunuda belirtmek isterim eğer çok kullanıyorsanız ve şarj probleminiz varsa 6S PLUS bu konuda sizi üzecektir çünkü bu telefonda batarya mAh 'i düşürüldü. Eğer şimdilik telefondan memnunsanız iPhone 7 'yi beklemenizi tavsiye ederim :) Hayırlı olsun

Emir Barlık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yorumlar için teşekkür ederim İPhone 7Plus için bekleyeceğim bende biraz inceledim ve pek bir fark olmadığını gördüm.