Süleyman Karakoç
Asistan
Arkadaşlar iPhone 6 32 GB kullanıyorum ve wild rift, pubg gibi oyunları 10dk de bir kapatıyor. sebebi belleğin dolu olmasımı ısınmasımı anlamıyorum yardımcı olur musunuz?
peki en yenileme tarzı pc lerde kullandığımız gibi mobil için alternatif uygulamalar var mı?İkisi de ve eskimesi de var.
En yenileme kısmını anlayamadım. Neyi anlatmak istediniz?peki en yenileme tarzı pc lerde kullandığımız gibi mobil için alternatif uygulamalar var mı?
şöyle virüs programı gibiEn yenileme kısmını anlayamadım. Neyi anlatmak istediniz?
Onlar çok işe yaramıyor. Kullanılmayan uygulamaları silebilirsiniz ve fotoğrafları PC ye aktarabilirsiniz.şöyle virüs programı gibi
tamamdır teşekkür ediyorumOnlar çok işe yaramıyor. Kullanılmayan uygulamaları silebilirsiniz ve fotoğrafları PC ye aktarabilirsiniz.
Rica ederim çözünce yazmayı unutmayın.tamamdır teşekkür ediyorum
O cihaz nuhdan kalma.O cihazdan bu saatten sonra çok bir beklentin olmasın.Arkadaşlar iPhone 6 32 GB kullanıyorum ve wild rift, pubg gibi oyunları 10dk de bir kapatıyor. sebebi belleğin dolu olmasımı ısınmasımı anlamıyorum yardımcı olur musunuz?
üzdünO cihaz nuhdan kalma.O cihazdan bu saatten sonra çok bir beklentin olmasın.
iTunes ile yazılım atmanızı öneririm.Arkadaşlar iPhone 6 32 GB kullanıyorum ve wild rift, pubg gibi oyunları 10dk de bir kapatıyor. sebebi belleğin dolu olmasımı ısınmasımı anlamıyorum yardımcı olur musunuz?
yapabileceğim bi video falan varmı ?iTunes ile yazılım atmanızı öneririm.
yapabileceğim bi video falan varmı ?
Büyük ihtimalle belleği dolu olduğu için çöküyor. Oyuna başlamadan önce RAM’i boşalt. Boşaltmak için:Arkadaşlar iPhone 6 32 GB kullanıyorum ve wild rift, pubg gibi oyunları 10dk de bir kapatıyor. sebebi belleğin dolu olmasımı ısınmasımı anlamıyorum yardımcı olur musunuz?