Starbowl
Profesör
Tamam teşekkürler.Bence galerinin yedeğini al, cihazı komple sıfırla ve sadece galerini ve rehberini geri yükle, geri kalan uygulamalar v.s. tekrar indir.
Tamam teşekkürler.Bence galerinin yedeğini al, cihazı komple sıfırla ve sadece galerini ve rehberini geri yükle, geri kalan uygulamalar v.s. tekrar indir.
![]()
Ama ben bazı ayrlamalar yaptım. Ekran parlaklığınıda yarıya indirdim.
Keşke biz de o kadar alabilsek. Ben güç tasarruf modunda max altı buçuk saat alabiliyordum. 4 saate düştü. Tekrar bi test yapıcam.Normal 6 kullananlar kaç saat süre alıyor? Yazabilir mi? Ben 8 bucuk saat aldım. Diğer sürümlerde 7 saati bile görmüyordum.
Ben normal 6 kullanıyorum ve pil sürem yukarıda.Normal 6 kullananlar kaç saat süre alıyor? Yazabilir mi? Ben 8 bucuk saat aldım. Diğer sürümlerde 7 saati bile görmüyordum.
Tasarruf modu ile hiç kullanmadım.
Ben plus düşündüm yaptığın özel bi ayarlama mı var?Ben normal 6 kullanıyorum ve pil sürem yukarıda.
Hiçbir ayarlama yok pil tam bitmeye başlasın tam kullanim suremi atacağım.Ben plus düşündüm yaptığın özel bi ayarlama mı var?
Şu anki kullanım süreni atar mısın şarjı 9 saat giden arkadaş ?Hiçbir ayarlama yok pil tam bitmeye başlasın tam kullanim suremi atacağım.
9 saat sarji giden derken?Şu anki kullanım süreni atar mısın şarjı 9 saat giden arkadaş ?
Sanırım tahminen şu haliyle 9 saat gitmesi gerekiyor. Onu kast etti sanırım.9 saat sarji giden derken?
yanlış mı okudum bilmiyorum da kullanımı epey iyi giden birisi yok muydu iphone 6 ile 8 saati geçkin süre atan birisi vardı sanki yukarılarda9 saat sarji giden derken?
Ustam ben prestigeman e yazacaktım sana gitmiş sanırım yanlıslıkla kusura bakma o arkadaş kullanım süresi iphone 6 ile 8 saat 31 dakika ya ondan dolayı merak ettimSanırım tahminen şu haliyle 9 saat gitmesi gerekiyor. Onu kast etti sanırım.
Tamam ustam zaten ben de prestigeman a yazacağımı sana yazmışım kusura kalmayasınYok 9 saat gitmez gps ve internet destekli program kullandım acayip sömürdü, navigasyon gibi, pil az kalsın süreleri atarım ama şuan 7 saati geçtim
Valla ben bu süreleri 6s plus ile alamıyorum siz nasıl yapıyorsanız helal olsun
Bi de üst kısmı atar mısınız? Kullandığınız diğer uygulamaları.
Valla benim gözlemlerime göre telefonun kullanılan sürüme alışması gerekiyo yani şöyle 9.2.1 de en fazla 5 saati görüyodum sonra 9.3 e yükselttim orda da ilk hafta 4-4,5 saat alıyodum sonra 5,5 saate çıktı kullandıkça baya bi öle devam ettim sonra 6,5-7 ye yükselmeye başladı...Şu an 7 saatin altına nadiren düşüyo...Valla ben bu süreleri 6s plus ile alamıyorum siz nasıl yapıyorsanız helal olsun
Hiç bozma o zaman ayarını böyle devam et en iyisiValla benim gözlemlerime göre telefonun kullanılan sürüme alışması gerekiyo yani şöyle 9.2.1 de en fazla 5 saati görüyodum sonra 9.3 e yükselttim orda da ilk hafta 4-4,5 saat alıyodum sonra 5,5 saate çıktı kullandıkça baya bi öle devam ettim sonra 6,5-7 ye yükselmeye başladı...Şu an 7 saatin altına nadiren düşüyo...
Çok fazla uygulamam yok oyunları da oynayıp siliyorum çoğunu...Bi de üst kısmı atar mısınız? Kullandığınız diğer uygulamaları.
Geçen forumda 16 saat ile optimize edin telefonu diye bi yorum okumuştum ama nerde yazdığını hatırlamıyorum...Denemekte fayda var nasıl yapıldığını öğrenip...Valla ben bu süreleri 6s plus ile alamıyorum siz nasıl yapıyorsanız helal olsun
Arkaplanda uygulama yenileme açık mı sizde?Geçen forumda 16 saat ile optimize edin telefonu diye bi yorum okumuştum ama nerde yazdığını hatırlamıyorum...Denemekte fayda var nasıl yapıldığını öğrenip...
Yok kapalı...Arkaplanda uygulama yenileme açık mı sizde?
Bende sürekli acık, bütün yedeklemeler açık.Arkaplanda uygulama yenileme açık mı sizde?
Tamam ustam zaten ben de prestigeman a yazacağımı sana yazmışım kusura kalmayasın