iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Nazar değmesin :)

c8e592a7e68ef5bc60cb245b692cead0.jpg
51a9df55010bfdd8b1fd364aea441691.jpg
Ben de servise veriyim olmazsa birkaç problem var. Pil sürem falan da düşük. Beş buçuk saat anca bekleme de düşük. Kapatıp açında şarjım yüzde 10 yaklaşık olarak azaldı bir keresinde.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben de servise veriyim olmazsa bikaç problem var. Pil sürem falan da düşük.
Düşük pil süresi hakkında birşey yapmıyorlar kullanımını inceliyorlar anormallik varsa müdahale ediliyor, diğer sorunlar neler?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Düşük pil süresi hakkında birşey yapmıyorlar kullanımını inceliyorlar anormallik varsa müdahale ediliyor, diğer sorunlar neler?
Safaride gezinirken çız diye bir ses gelip telefonun ekranı değişik bi renk olup kapanıp tekrar açıldı. 2 kez oldu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Safaride gezinirken çız diye bir ses gelip telefonun ekranı değişik bi renk olup kapanıp tekrar açıldı. 2 kez oldu.
Genius bar randevusu al hemen orada gözünün önünde bakıyorlar zaten neyde sıkıntı var filan, test yapıyorlar test'te problem çıkarsa zaten hiç bekletmeden yenisini getiriyorlar.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Genius bar randevusu al hemen orada gözünün önünde bakıyorlar zaten neyde sıkıntı var filan, test yapıyorlar test'te problem çıkarsa zaten hiç bekletmeden yenisini getiriyorlar.
İşte Ankara'dayım problem o.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
En son güncelleme telefonuma iyi geldi. 8 saat 30 dk kullanım aldım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Az önce Türk Telekom'dan operatör güncellemesi geldi.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar iPhone 6 Lara'da instagramdan 3D toch çakması gibi özellik yapmışlar haberiniz var mı ben yeni öğreniyorum. Ekrana basılı tutun baloncuk çıkıyor :)
Yeni gördüm gönderini evet var. Jb ile 3d touch 5s, ve 6'lara oluyor . Aynı şekil hey siri özelliğinide kablosuz kullanabiliyoruz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
5s için yapabilirim miyim ?
5s için bilmiyorum ama şuan hiçbir işlem yapmadığım halde (sadece instagramda) 3d touch gibi çalışıyor, aram kısmına gelıyorsun orada herkesin gönderileri var basılı tutuyorsun büyüyor, videoysa oynamaya başlıyor popup şeklinde.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
5s için bilmiyorum ama şuan hiçbir işlem yapmadığım halde (sadece instagramda) 3d touch gibi çalışıyor, aram kısmına gelıyorsun orada herkesin gönderileri var basılı tutuyorsun büyüyor, videoysa oynamaya başlıyor popup şeklinde.
Ha o oluyor zaten :D

yhy158

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fiyatı çok ucuzlasın diye bekliyoruz bu seferde teknolojisi eskiyor yine alamıyoruz ne yapsak olmuyor :):)

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Fiyatı çok ucuzlasın diye bekliyoruz bu seferde teknolojisi eskiyor yine alamıyoruz ne yapsak olmuyor :):)
Ucuzlamasını beklerken kenarda para birikmiştir, biraz daha para biriktir sonra en son çıkan modeli alırsın.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Selfie çekmek için arkadaşlar ön kamera için geniş açı lens önerebilirmisiniz? Anca ebaydan satın alabilirim. Ve farklarını fotoğraf olarak atabilir mi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Benim süre şuan tam şarjla 4 saat anca veriyor güç tasarrufundan çıkardım ısınması azaldı biraz. Yedek alıp bi restore yapacağım. Apple music kullanmaya başladım aldığım süre oldukça azaldı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim süre şuan tam şarjla 4 saat anca veriyor güç tasarrufundan çıkardım ısınması azaldı biraz. Yedek alıp bi restore yapacağım. Apple music kullanmaya başladım aldığım süre oldukça azaldı.
Ben hiçbir zaman düşük güç modunu açmıyorum, aksine iCloud'da bayağı yedeklemem var, fotoğraf yedeklemesi, cihaz yedeklemesi ve diğer bütün yedeklemeler açık ve onları sürekli yapıyor. Ben aldığım sürelerden çok memnunum.

Bence sen cihazı sıfırla lakin yeni bir iPhone olarak ayarla ve sadece resimlerini rehberini filan geri yükle, uygulamaları AppStore'den tekrar indir. Aksi takdirde eski uygulamadıki problemler sıfırladıktan sonra yüklediğin yedektede devam ediyor.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben hiçbir zaman düşük güç modunu açmıyorum, aksine iCloud'da bayağı yedeklemem var, fotoğraf yedeklemesi, cihaz yedeklemesi ve diğer bütün yedeklemeler açık ve onları sürekli yapıyor. Ben aldığım sürelerden çok memnunum.

Bence sen cihazı sıfırla lakin yeni bir iPhone olarak ayarla ve sadece resimlerini rehberini filan geri yükle, uygulamaları AppStore'den tekrar indir. Aksi takdirde eski uygulamadıki problemler sıfırladıktan sonra yüklediğin yedektede devam ediyor.
Öyle yapmıştım. Uygulamaları tekrar indirmiştim. Restore mu yapıyım yoksa sıfırlama yeterli olur mu?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Öyle yapmıştım. Uygulamaları tekrar indirmiştim. Restore mu yapıyım yoksa sıfırlama yeterli olur mu?
Bence galerinin yedeğini al, cihazı komple sıfırla ve sadece galerini ve rehberini geri yükle, geri kalan uygulamalar v.s. tekrar indir.