- Reaksiyon puanı
- 3,278
9.3.2'de kullanıyorumDeğişim cihazıSürüm kaç?

9.3.2'de kullanıyorumDeğişim cihazıSürüm kaç?
Ben de servise veriyim olmazsa birkaç problem var. Pil sürem falan da düşük. Beş buçuk saat anca bekleme de düşük. Kapatıp açında şarjım yüzde 10 yaklaşık olarak azaldı bir keresinde.Nazar değmesin
![]()
![]()
Düşük pil süresi hakkında birşey yapmıyorlar kullanımını inceliyorlar anormallik varsa müdahale ediliyor, diğer sorunlar neler?Ben de servise veriyim olmazsa bikaç problem var. Pil sürem falan da düşük.
Safaride gezinirken çız diye bir ses gelip telefonun ekranı değişik bi renk olup kapanıp tekrar açıldı. 2 kez oldu.Düşük pil süresi hakkında birşey yapmıyorlar kullanımını inceliyorlar anormallik varsa müdahale ediliyor, diğer sorunlar neler?
Genius bar randevusu al hemen orada gözünün önünde bakıyorlar zaten neyde sıkıntı var filan, test yapıyorlar test'te problem çıkarsa zaten hiç bekletmeden yenisini getiriyorlar.Safaride gezinirken çız diye bir ses gelip telefonun ekranı değişik bi renk olup kapanıp tekrar açıldı. 2 kez oldu.
İşte Ankara'dayım problem o.Genius bar randevusu al hemen orada gözünün önünde bakıyorlar zaten neyde sıkıntı var filan, test yapıyorlar test'te problem çıkarsa zaten hiç bekletmeden yenisini getiriyorlar.
Yeni gördüm gönderini evet var. Jb ile 3d touch 5s, ve 6'lara oluyor . Aynı şekil hey siri özelliğinide kablosuz kullanabiliyoruz.Arkadaşlar iPhone 6 Lara'da instagramdan 3D toch çakması gibi özellik yapmışlar haberiniz var mı ben yeni öğreniyorum. Ekrana basılı tutun baloncuk çıkıyor![]()
Jb'siz çalışıyor İnstagramda.Yeni gördüm gönderini evet var. Jb ile 3d touch 5s, ve 6'lara oluyor . Aynı şekil hey siri özelliğinide kablosuz kullanabiliyoruz.
5s için yapabilirim miyim ?Jb'siz çalışıyor İnstagramda.
5s için bilmiyorum ama şuan hiçbir işlem yapmadığım halde (sadece instagramda) 3d touch gibi çalışıyor, aram kısmına gelıyorsun orada herkesin gönderileri var basılı tutuyorsun büyüyor, videoysa oynamaya başlıyor popup şeklinde.5s için yapabilirim miyim ?
Ha o oluyor zaten5s için bilmiyorum ama şuan hiçbir işlem yapmadığım halde (sadece instagramda) 3d touch gibi çalışıyor, aram kısmına gelıyorsun orada herkesin gönderileri var basılı tutuyorsun büyüyor, videoysa oynamaya başlıyor popup şeklinde.
Onu anlatmaua çalışıyorum işteHa o oluyor zaten![]()
Onu anlatmaua çalışıyorum işte![]()
Ben hiç beklemiyorum Jb filan, çıksada yapmıyorum gerke duymuyorumAh bi jb çıkaydı.
Sadece şu hey siri ve 3d olayı için yaparım bende. Zaten çıkmaz gibi Haziran'a kadar.Ben hiç beklemiyorum Jb filan, çıksada yapmıyorum gerke duymuyorum![]()
Şuan için memnunum benSadece şu hey siri ve 3d olayı için yaparım bende. Zaten çıkmaz gibi Haziran'a kadar.
Bakalım ios 10 bizim cihazı napacakŞuan için memnunum ben![]()
iOS 10'a kadar model atlanabilir her şey olabilirBakalım ios 10 bizim cihazı napacak![]()
Ben atlayamamiOS 10'a kadar model atlanabilir her şey olabilir![]()
Ucuzlamasını beklerken kenarda para birikmiştir, biraz daha para biriktir sonra en son çıkan modeli alırsın.Fiyatı çok ucuzlasın diye bekliyoruz bu seferde teknolojisi eskiyor yine alamıyoruz ne yapsak olmuyor![]()
Benim süre şuan tam şarjla 4 saat anca veriyor güç tasarrufundan çıkardım ısınması azaldı biraz. Yedek alıp bi restore yapacağım. Apple music kullanmaya başladım aldığım süre oldukça azaldı.
Ben hiçbir zaman düşük güç modunu açmıyorum, aksine iCloud'da bayağı yedeklemem var, fotoğraf yedeklemesi, cihaz yedeklemesi ve diğer bütün yedeklemeler açık ve onları sürekli yapıyor. Ben aldığım sürelerden çok memnunum.Benim süre şuan tam şarjla 4 saat anca veriyor güç tasarrufundan çıkardım ısınması azaldı biraz. Yedek alıp bi restore yapacağım. Apple music kullanmaya başladım aldığım süre oldukça azaldı.
Öyle yapmıştım. Uygulamaları tekrar indirmiştim. Restore mu yapıyım yoksa sıfırlama yeterli olur mu?Ben hiçbir zaman düşük güç modunu açmıyorum, aksine iCloud'da bayağı yedeklemem var, fotoğraf yedeklemesi, cihaz yedeklemesi ve diğer bütün yedeklemeler açık ve onları sürekli yapıyor. Ben aldığım sürelerden çok memnunum.
Bence sen cihazı sıfırla lakin yeni bir iPhone olarak ayarla ve sadece resimlerini rehberini filan geri yükle, uygulamaları AppStore'den tekrar indir. Aksi takdirde eski uygulamadıki problemler sıfırladıktan sonra yüklediğin yedektede devam ediyor.
Bence galerinin yedeğini al, cihazı komple sıfırla ve sadece galerini ve rehberini geri yükle, geri kalan uygulamalar v.s. tekrar indir.Öyle yapmıştım. Uygulamaları tekrar indirmiştim. Restore mu yapıyım yoksa sıfırlama yeterli olur mu?