PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Tabiki rahatlıkla alabilirsin.
S6 edge plus ya da note 5 almak istiyorum ya iPhone6 plus kararsızım 1 aydırTabiki rahatlıkla alabilirsin.
iPhone 4 hala 256 mb ram ile çalışıyorIphone 6 ön kamerası 5s ten iyi mi acaba megapiksel olarak aynı gözüküyor
ve 1gb ram bi sıkıntı yaratırmı 3yıllık bi kullanımda
S6 edge plus ya da note 5 almak istiyorum ya iPhone6 plus kararsızım 1 aydır
Niye senceBen olsam plus alirim[emoji23]
Senin kaç tane telefon var her yerde bilgilerini aktarıyosunAllah Allah siz bayagi şikayetçisiniz sanırım. Sorununuz ney ? Ben sıkıntısız kullanıyorum.
Boşver kaç adet telefon olduğunu, orası bana kalsınSenin kaç tane telefon var her yerde bilgilerini aktarıyosun
ön kamera üzermi peki ?iPhone 4 hala 256 mb ram ile çalışıyor)
Az ışıklı ortamlarda üzer.ön kamera üzermi peki ?
Sorun gayet açık; kullanım 6 saatten 4 saate düştü. 4 saat 15 dakikayı ve ya 4 saat 30 dakikayı gördüğümde dünyalar benim oluyor.Allah Allah siz bayagi şikayetçisiniz sanırım. Sorununuz ney ? Ben sıkıntısız kullanıyorum.
Valla ben 6saaten az kullanım suresi almıyorum, nazar değmesin.Sorun gayet açık; kullanım 6 saatten 4 saate düştü. 4 saat 15 dakikayı ve ya 4 saat 30 dakikayı gördüğümde dünyalar benim oluyor.
senin adına sevindim.Valla ben 6saaten az kullanım suresi almıyorum, nazar değmesin.
Bende boyle bir sıkıntı yok, 3-4 saat acık kaldığı var hiç kendi kendisine kapandığı olmadı bende.Ya beyler şu kişisel erişim noktası diğer telle giriyor sıkıntı yokta bi süre sonra kopuyor bıktım sürekli aç aç bıktım ya günde 30 defa aynı işlemi yapıyorum
Öyle görmez. Kişisel erişim noktasını aç iPhone den wifiyi kapat, diğer bağlanacak telefondan WiFi ile arat çıkması lazım ben iPad'den arattım çıkıyor. Direk Bluetooth'tan eşleştirmezsin.Allalalah birbirlerini görmüyor telefonlar açtım bluetoothlari
Gayet iyi kullanım sureleri alıyorum ama buna takıldım ben ilk defa oldu. iPad sarj aleti ile sarj ediyorum sanırım ondan oldu, kendi sarj aletiyle sarj edeyim bakalım aynı sorunu tekrlayacak mi merak ettim şimdi.Hard reset attım düzelmişti.
Değişim cihazıNazar değmesin
![]()
![]()