iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonun yere düşme hatta çakılma sonucu ekran kasadan bağımsız hareket etmeye başlamıştı.Apple store a götürdüğümde 980 tl ye yeni cihaz vereceklerini söylediler. o an cihazı çöpe atasım gelmişti. Şu an cihazı tüm zorluklara rağmen kullanıyorum :D

Bana imzalattıkları kağıtta da ₺981,00 yazıyordu ama para istemediler [emoji2] geçmiş olsun [emoji1]

Cenk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Telefonum ıphone 6 2 gün oldu alalı google indirdim apps storedan ilk 4 saat sıkıntı yoktu daha sonra güvenılır bir website girdim açıldıgı gibi reklama attı başka sitelerdede oluyodu telefonu sıfırladım pop-up engellememe rağmen nedense hala reklama atıyodu bide safaride işe yaradı ama başka sıteden video açmıyor
:crying::crying::crying: beyler Lütfen yardım edin zaten babamdan zar zor aldırttım

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Google Chrome'da gizli sekme açıp tumblr tarzı siteleri girdiğim zaman uygulama kapanıyor. Sürekli oluyor bu. Sorun nedir bilen var mı??

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Parlaklık uzun süre yüksekte açık kalınca ekran ışığını kısıyor iphone 6&6+'ların genelinde var onun için ısınmadan korkmaya gerek kalmıyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar sorunum net. Kullanılabilir alan telefonda 1.6 gb iyunneste 2.58 olarak gözüküyor. Aradaki fark neyden kaynaklanıyor ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaşlar sorunum net. Kullanılabilir alan telefonda 1.6 gb iyunneste 2.58 olarak gözüküyor. Aradaki fark neyden kaynaklanıyor ?
Telefondaki doğrudur iTunes bazen es zamanlarken sapitiyor daha az veya daha çok gösterebiliyor boş alanı.

Ahmetcanbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumun sağ alt köşesinde kasanın ekranın camıyla birleştiği yerde boşluk vardı üstüne basınca tık tık ses geliyordu bende kaskasu garantisi var diye gönderdim bu arada ürünü teknosadan aldım dün gittim sordum cihaz tamir yapılmıyormuş değişim dediler 1.300tl karşılığında yeni bir ürün göndericez dedikleri anda kan tepeme çıktı telefonu zaten 3.300tlye aldık bide üstüne 1.300tl küsürlü para isteyince tam delirdim bağırdım çağırdım böyle saçmalıkmı oluyor diye herkes cüzzi bir miktar karşılığında değiştiriyolar bunlar 1.300tl küsürlü para istiyorlar. yani bu nasıl birşey anlamadım iphone sağlam güzel dedik aldık rezil ettiler aynı boşluk benim arkadaşımdada sağ üstte var yani kullanıcı kaynaklı değil ama bende kullanıcı kaynaklı dediler kırık varmış ekranda camda daha cizik bile yok. kasanın üstünde anahtardan paradan kaynaklı cizikler var ondan kullanıcı hatası diyorlar arkadaşım alalı 1 ay olmadı telefon yere düşmedi aynı sorun ondada var buda demek oluyorki o ciziklerden kaynaklı değil. arkadaşlar şimdi ne yapmalıyım bir yol gösterirmisinz apple türkiyeyi arayip şikayetmi ediyim anlamadım bi yol gösterseniz bana ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar telefonumun sağ alt köşesinde kasanın ekranın camıyla birleştiği yerde boşluk vardı üstüne basınca tık tık ses geliyordu bende kaskasu garantisi var diye gönderdim bu arada ürünü teknosadan aldım dün gittim sordum cihaz tamir yapılmıyormuş değişim dediler 1.300tl karşılığında yeni bir ürün göndericez dedikleri anda kan tepeme çıktı telefonu zaten 3.300tlye aldık bide üstüne 1.300tl küsürlü para isteyince tam delirdim bağırdım çağırdım böyle saçmalıkmı oluyor diye herkes cüzzi bir miktar karşılığında değiştiriyolar bunlar 1.300tl küsürlü para istiyorlar. yani bu nasıl birşey anlamadım iphone sağlam güzel dedik aldık rezil ettiler aynı boşluk benim arkadaşımdada sağ üstte var yani kullanıcı kaynaklı değil ama bende kullanıcı kaynaklı dediler kırık varmış ekranda camda daha cizik bile yok. kasanın üstünde anahtardan paradan kaynaklı cizikler var ondan kullanıcı hatası diyorlar arkadaşım alalı 1 ay olmadı telefon yere düşmedi aynı sorun ondada var buda demek oluyorki o ciziklerden kaynaklı değil. arkadaşlar şimdi ne yapmalıyım bir yol gösterirmisinz apple türkiyeyi arayip şikayetmi ediyim anlamadım bi yol gösterseniz bana ?

Sen ürünü kaskoya mı gönderdin garantiye mi ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
garanti ile gönderdim aldığım yere götürdüm ?
Garantı dışında bile değişim işlemi 1130 TL, ayrıca çıt çıt ses geliyor diye bu garanti dışı olamaz. Randevu alıp kendiniz Apple ye gidin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Genelde ilk böyle garanti dışı diyorlar biraz bastırınca ücretsiz yapıyorlar.

Ahmetcanbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
---

Garantı dışında bile değişim işlemi 1130 TL, ayrıca çıt çıt ses geliyor diye bu garanti dışı olamaz. Randevu alıp kendiniz Apple ye gidin.

Genelde ilk böyle garanti dışı diyorlar biraz bastırınca ücretsiz yapıyorlar.

mersinde yok bildiğim kadarıyla apple, ya kan beynime çıktı zaten 3.300tl para verdik bide üstüne 1.300tl isteyince çıldırdım. 5.000tl para ne demek ya. şahin parası. ürünü geri istedim geldiği gibi bu seferde kaskoyla göndericem oda olmadı apple türkiyeyi aricam oda olmadı gidip zorluya bizzat kendim şikayet edicem yapıcam bişe yok.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Başarı veya kvk ya git. Başarıda sonuç daha hızlı çıkıyor sanki. Tekrar kullanıcı hatası derse apple yi ara durumu anlat cihaz şuan şu yetkili serviste v.s. v.s. durumu anlat. Onlar yetkililer ile görüşüp garanti kapsamında yaptırıyorlar, arakdaşımın iPhone 6 ini öyle yaptırdık. Ekranda sarı lekeler oluştu başarı servis garantı harici durum dedı 770 TL istedi, appe yi aradık gerkeli incelemeyi yaapcakalrını söylediler. Ertesi gün başarıdan cihazınız garantı kapsamında değiştirilecek denildi. 3-4 gün içinde yeni cihazı ücretsiz aldık.

Ahmetcanbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başarı veya kvk ya git. Başarıda sonuç daha hızlı çıkıyor sanki. Tekrar kullanıcı hatası derse apple yi ara durumu anlat cihaz şuan şu yetkili serviste v.s. v.s. durumu anlat. Onlar yetkililer ile görüşüp garanti kapsamında yaptırıyorlar, arakdaşımın iPhone 6 ini öyle yaptırdık. Ekranda sarı lekeler oluştu başarı servis garantı harici durum dedı 770 TL istedi, appe yi aradık gerkeli incelemeyi yaapcakalrını söylediler. Ertesi gün başarıdan cihazınız garantı kapsamında değiştirilecek denildi. 3-4 gün içinde yeni cihazı ücretsiz aldık.
bu dediklerinin resmi sitesi varmı ? varsa verebilirmisin ?

teknokaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahmet merhaba sitemli yazini okudum bir kac sey bende soylemek istiyorum bilgi ve tavsiye anlaminda. ben amerikada yasiyorum burda oyle sorunlar yani extra paralar almiyolar gerci burda direk apple storla muhattapsin bence turkiyedeki apple storu arayip randevu almalisin ve cihazi onlara goturmelisin sirani bekliyorsun zamani gelince aliyolar seni ve bakiyolar icerde degisim gerekiyorsa hemen yenisini veriyolar yoksa tamir etmek icin 2 gun istiyolar yada daha fazla tam bilmiyorum bence direk apple gitmelisin..

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Size bir sey sorucam çıldırmak üzereyim. Telefonu iTunes taktiğim zaman 2 gb bos olan gösteriyor. Fakat telefonun hakkında kısmında ise 400 mb kullanilabilir alan gözüküyor bu nasıl is anlamadım ?

Ahmetcanbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım telefonu garantiye vermiştim ekranda boşluk var diye, değişim dediler ve swap cihaz diye geçiyor servis formunda swap nedir ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Swap cihaz bildiğim kadarıyla önceden değişen cihazların sağlam parçalarını alıyorlar ve onları kullanarak yeni cihaz üretiyorlar

hasan544

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben de iphone 6 yı Aralık ayında Amerika'dan aldım. İlk birkaç gün içinde bende ekrana basınca sağ alt köşede klik sesi farkettim. ABD de ilk 15 gün içinde sorgusuz iade var. bende 14. gün gittim teli iade ettim ve anında nakit paramı aldım. Adamla dalga geçer gibi tekrar satın almak istiyorum dedim :) Jelatinli yeni açılmamış paket getirdi, parayı tekrar verdim. Yani yenisini almış oldum. AIDS günümü neymiş üstüne birde 50 dolar hediye kartı verdiler:)

Aldığımda hiçbir sorun yokken şu anda üzerinden 9-10 ay geçti ve yine ekranın sol üstünde belli belirsiz, çok hafif bir klik sesi geliyor basınca. Bence bu üretim hatasından kaynaklanıyor. Eğer fazla rahatsız edici değilse bence kullan. Rahatsız ediyorsa da Apple istanbuldan internetten randevu al ve git. Birebir değişeceklerinden ya da yapacaklarından şüphen olmasın. Aracı larla, küçük adamlarla uğraşma. Malının arkasında duran Apple gibi bir firma daha yok göreceksin..

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Türkiye Fiyatları da açıklandı :)
Phone 6 16 GB model 2.349 TL
iPhone 6 64 GB model 2.649 TL
iPhone 6 128 GB model 2.949 TL

iPhone 6 Plus 16 GB model 2.649 TL
iPhone 6 Plus 64 GB model 2.949 TL
iPhone 6 Plus 128 GB model ise 3.249 TL
iPhone 6 16GB, şuan ₺2.700 değerinde. Fiyatlar zaten pahalıydı şimdi çok daha pahalı oldu.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Eskiden de pahalıydı, şimdi daha da pahalı oldu anlamında demiştim. Sende yazılanları biraz anlamaya çalışmalısın.
Onun için alıntı yapmana gerek yok. Normalde bu fiyatları belirtirken alıntı yapmadan direk fiyat kısmını alırsın v.s. yazarsın eskiden böyleydi şimdi daha da pahalı yazarsın.

Son olarak her malın bir alıcısı var. Bu bir sakız olur, 3.000 TL lik telefon olur, 1 milyon dolarlık araba olur..

P

Psichooo

SDN Okuru
Merhaba ıphone 6 kullanıyorum 4 ay önce aldım aldığımın 3. Günü ekran kırıldı yenisini taktırdım. Şimdi telefon dokunmasamda dokunmuş diye algılıyor ekran sapıtıyor. Başına gelen var mı bir fikri olan varmı? Ipohe 3 ten beri nerdeyse hep ıphone kullandım kalitesi çok düştü sonu nokianın sonuna doğru gidiyor malesef.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merhaba ıphone 6 kullanıyorum 4 ay önce aldım aldığımın 3. Günü ekran kırıldı yenisini taktırdım. Şimdi telefon dokunmasamda dokunmuş diye algılıyor ekran sapıtıyor. Başına gelen var mı bir fikri olan varmı? Ipohe 3 ten beri nerdeyse hep ıphone kullandım kalitesi çok düştü sonu nokianın sonuna doğru gidiyor malesef.
Cihazı kurcalamanız yerine,
Eğer İstanbul da iseniz, bir Apple Store'dan randevu alın.
Eğer İstanbulda değilseniz, Apple Premium Reseller dediğimiz yerlere gidebilirsiniz. Örneğin, Pupa, Troy vs. vs.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İ phone 6 veya 6+ alacam parmakarim uzun tutmada sıkıntı yok karrsizim hangisini almaliyim

aydemir655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yetkili servis ile hiç uğraşma derim genelde kullanıcı kaynaklı buluyorlar bu tip sorunları