Apple kadar taklitçi holding yok HTC One M8 tasarımını 3Gs ile miksleyip 6 tasarımını yapmışlar ekranda standart dışı hani safir cam olacaktı ne oldu ne safir cam nede düz değil ekran koruyucu takılmasın diye tasarım yapmışlar...
Touch ID programı ne işe yarıyor? ayarlar kısmından yapıyorduk biz touch ıd ayarlarımızı, artık 6 ve 6 plus'da uygulama olarakmı değiştirildi?
birader nasıl nolur detaylı yaz eğilme felan olacakmı 1 hafta boyunca en az 1 kere cebine koy rapor verse bizde alalım lütfen!! :crying:Ve kargo geldi. Store'dan elden alıyım desem bu kadar erken alamazdım.
birader nasıl nolur detaylı yaz eğilme felan olacakmı 1 hafta boyunca en az 1 kere cebine koy rapor verse bizde alalım lütfen!!
:crying:
Kardeşim boş kınuşuyorsun. Safir ne kadar pahalı ve değerli bir madde biliyor musun? Eğer safir ekran olsaydı bu cihazın oarası 6500den aşağı olmazdıApple kadar taklitçi holding yok HTC One M8 tasarımını 3Gs ile miksleyip 6 tasarımını yapmışlar ekranda standart dışı hani safir cam olacaktı ne oldu ne safir cam nede düz değil ekran koruyucu takılmasın diye tasarım yapmışlar...
Kardeş öncelikle sıfatlandırmana dikkat etmeni sana tavsiye ederim bu 1. Ben 2 senedir samsung kullanıyoeum ve şu an da ondan yazıyorum bu 2. Daha eline bile alamdığın telefonu nasıl bu kadar iyi bilip de kullanıcosına karşı bmyle konuşuyorsun 3. Şimdi sakince burayı terketmeni rica ederim. Al note 3ü iki tarafından tut çek bakıym çatlıyor mu bükülüyor mu?[MENTION=329714]ozantabas[/MENTION]
tabi tabi iGoose efendi hemen mazeret saydır... Apple neyi becerdi ki? bükülen model sayısına bak... 4, 4s, 5, 5s, 6 ( elle bükülmüyor... kaba etle bükülüyor... ) 6+ bükülen modeller...
İos 8.0.2 güncelledin mi?Arkadaşlar plusı açtığımda sim taktım. Açtım sonra simi çıkardım. Neyse kullanıyorum şu an. İos 8 ile geliyor. 8.0.0. Ama cihazda ufak bugları hemen farkettim. Ve cihaz kalite hissi.veriyor. eğilip bükülcek gibi değil. Ha siz öyle abanırsanız iki ucundan bükülür. Normaldir.
Üstat ben hep o kadar büyük iphone mu olur? Samsung gibi kalem malem koysun da anlamı olsun diye düşünürdüm. Ama plus harika. IOS'u o ekranda yaşamak yok mu harika ya. Evdeki tabletler ve telefonlar yetim muamelesi görüyor şu an.Ben de en kısa zamanda Note 3 ümü satıp iPhone 6 plus almayı düşünüyorum![]()
Bana hediye geldi. Kargodayken bu olauı gördüm benim de canım sıkıldı ama telefon6n malzeme sağlam.Pil süresi ve OIS için bende Plus almayı düşünüyordum fakat şu bükülme olayı biraz canımı sıktı açıkçası. Dün Zorlu Center'daydım keşke orda deneseydim
[video=youtube;-58g-sMrkys]http://www.youtube.com/watch?v=-58g-sMrkys[/video]
Gır telefonu bu öldü de.At gibi telefonu tepmedikçe bükülmez. Ona ekran koruyucu bide kap alan sanki note 4 obada bir şeyler olur. Sadece babamı nasıl ikna edicegim ben yardım edin :scared: