iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Üstündeki apple logosuyla alakası yok verdiği amperle alakalı...Apple, ipad şarj aleti yüksek amper verdiği halde neden iphonelar için farklı amperde şarj aleti koyuyo o zaman yada üretiyo...Adamlar neden zarara girsin farklı farklı şarj aleti üreterek...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum pilde yaşanan performans kayıpları garanti dahilinde mi birde onu sorun bakalım yetkililere :)

Boşu boşuna cihazınızın pil dengesini bozmayın. Pilde herhangi bir teknik sorun olmadıkça garanti dahilinde pile işlem yapmazlar. Ani düşüşleri normal olarak görüyorlar.

Sen Nasıl pil yüzünden değişim işlemi yaptırdın dersen, benim cihazımda pilde birden düşüş olup sonra birden yükselme oluyordu. Pilde ani düşüşleri gördüğünde değişim yapmak istemediler, ani çıkışı gördükleri an değişim yaptılar. Sorun anakart kaynaklı olabilir diye. Yani değişim olacağının ne garantisi var nede birşeyi.

Tavsiyem kendi şarj aleti ile şarj edin.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Dostum pilde yaşanan performans kayıpları garanti dahilinde mi birde onu sorun bakalım yetkililere :)

Boşu boşuna cihazınızın pil dengesini bozmayın. Pilde herhangi bir teknik sorun olmadıkça garanti dahilinde pile işlem yapmazlar. Ani düşüşleri normal olarak görüyorlar.

Sen Nasıl pil yüzünden değişim işlemi yaptırdın dersen, benim cihazımda pilde birden düşüş olup sonra birden yükselme oluyordu. Pilde ani düşüşleri gördüğünde değişim yapmak istemediler, ani çıkışı gördükleri an değişim yaptılar. Sorun anakart kaynaklı olabilir diye. Yani değişim olacağının ne garantisi var nede birşeyi.

Tavsiyem kendi şarj aleti ile şarj edin.

haklısın düzgün şarj etmek lazım sorunları yaşamamak için bunu anlamadım

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şu benden her seferinde icloud şifresi istemesi acayip derecede sinir etmeye başladıı. Apple desteği aradım kalas birisi çıktı karşıma olayı anlamıyor ki sorunu çözsün !

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Şu benden her seferinde icloud şifresi istemesi acayip derecede sinir etmeye başladıı. Apple desteği aradım kalas birisi çıktı karşıma olayı anlamıyor ki sorunu çözsün !
Bide sohbetle destek al orda biraz daha ilgileniyolar sanki...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sorunun ne olduğunu çözemediler. Şuan aynı sorun iki aşamalı doğrulama açıkken de bana bu hatayı verecek mi onu kontrol edeceğiz bakalım 2-3 gün sonra tekrar aramaları için randevu oluşturuyorlar sanırım. Hala hatta konuşuyorum bakalım çözebilecekmiyiz.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Arkadaşlar game centerdan 2 bildirim gelmiş şunları gireyim de kapatıym dedim bi bastım beyaz ekran geldi öylece kaldı sonra ayarlardan girip çıkış yapıym dedim orda da giremedim...Ne olmuş olabilir acaba giriş yapılmıyo...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
f2fa174e10981783f7cd080f569d1cc2.jpg

Bu iPhone 6 coşmuş.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben iPhone 6' mı satıyorum. Ya yurt dışından 6s alırım yada android.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Arkadaşlar bu iphone da rehberi gmail e yedekleme işi nasıl oluyor yapan varsa bi yardım etsin lütfen...Ayarlarda Google hesabı açtım kişileri de aktif ettim ordan ama gmailde hala kişiler görünmüyo...

jbourne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende mavi iPhone'u bekliyorum.

Son düzenleyen moderatör:

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
app store den uygulama indirimeye çalıyorum dün mesela indirriken tam bitiyo sonra uygulama indirilemedi diyo yeniden deneye basa basa 20 kerede indi bugünde yine başka bi oyun indiricem yine aynı hata var sizce bi sıkıntı varmı ? bide sabah gözüken pil kullanımı saati bekleme süresi felan birden kayboldu bu nedendir sizce ?

alpersenal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba degerli forum üyeleri. Iphone 6 ımla ilgili teknik bir sorun yaşıyorum yardımcı olur musunuz? Iphone umun şarj giriş yerinde sorun var, ekran donmaları ve kasmalar yaşıyorum ve sessiz tuşum bozuk. Telefonu aldığım operatörün iletişim merkezine gittim ve teknik servise gönderttim. Garantim var. Teknik servisten geri dönüş yapıldı cihazımın değişim olması gerekiyormuş fakat ekranımın üst kısmında ufak bir çatlak ( çok ufak ) olduğu için ücretsiz değişim yapılamadığını ve 1250 tl karşılığında cihazın sıfırını göndereceklerini söylediler. Ben kabul etmedim çünkü hem 1250 tl vercek param yok şuanda hem de hasar almış bir cihazı değiştirdiklerine şahit oldum daha önce. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkürler.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Apple store gittiğin zaman zaten telefonun ekranı flean kırıl kasa çizik felan olsa 1200 tl ye sıfırını veriyorlar zaten apple nin müşteri desteği bu garantide aynısını yapıcak apple götürüp değiştiricek o yüzden garantiye güvenme sonuçta sıfır telefon geliyo içini miçi açarlar belli olmaz sen kendin git apple store değişim yap böyle bi işlem yapacaksan

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar telefondaki bazı videolarında şu sorunu yaşayan var mı hiç, ne kadar beklesemde açılmıyor video,yedeklemeyle ilgili bir sıkıntı sanırım,çok önemli videolarım gitti bu yüzden

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    23.1 KB · Görüntüleme: 551

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
6 Plus'ın sarjı 6 ya göre belirgin fazla mı gidiyor ,yoksa aynımı sayılır ?

erdnrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
9 aydır Iphone 6 16 GB kullanıyorum. Son zamanlarda şarja taktığımda şarjım yinede azalıyor. Ardından normal bir şekilde doldurmaya devam ediyor. Acaba sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
9 aydır Iphone 6 16 GB kullanıyorum. Son zamanlarda şarja taktığımda şarjım yinede azalıyor. Ardından normal bir şekilde doldurmaya devam ediyor. Acaba sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
Her şarjda mı yapıyor. Bazen ipadim şarjda oynarken dolmak yerine azalıyor fazla güç tüketiyo ondandır diye düşünüyorum. Siz direk şarja takıp bırakıyormusunuz? Geçende ipadi şarja taktık epey geçti %30 felan gösteriyo sonra tuş kilidi kapatıp açtık 90 oldu ufak yazılımsal hatalardır diye düşünüyorum. Cihazınızın İos sürümü güncel değil iste güncellemenizi öneririm :) Lütfen yanlış anlamayın apple destek chat de çok ilgileniyolar normalde ilk 90 günü kapsıyor ama nerdeyse garantim bitcek ne zaman chate başvursam geri çevirmediler ve uzun uzun bütün sorularımı yanıtladılar. Sorununuza burda çözüm bulamazsanız apple destek ile iletişime geçin derim.

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
şarj aleti orjinal değilse, değiştirin; bilmiyorsanız kabloyu ve adaptörü apple storeda bir kontrol ettirin

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
64 Gb aldım 3900 TL ye fakat ben profesyonel olarak kullanmadığım için cihazı , İphone 5 ten geçtim aynı işleri 6s plus ile yaptığım için bana farklı gelmedi -o bakımdan almasam da olurmuş - pil dışında ancak profesyonel olarak çalışan birisi için günü sürekli dışarıda geçiren birisi için kesinlikle muazzam bi cihaz pil hemen tükenmiyor günün sonuna dek mutlaka çıkarıyor sizi ne yaparsanız yapın.Hızlı , takılma donma daha görmedim maşallah kamera olarak çok başarılı yani genel olarak bunlardan bahsedebilirim aldığın takdirde sende pişman olmazsın fakat işte cihazın hakkını veremiyorsan eğer keşke diye bi hayıflanmamak elde değil çok para cünkü :)
ne yaparsan yap demeyelim bence, benim 6 plusı günde 3 kere sıfırdan şarj ettiğim oluyor :D :D

Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar acaba iphone 6plus wireless teknolojilerinden hangisini kullanıyor_ 802.11 ac mi yok n olanmı bilen var mı acaba bulamadım da.