iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
64 Gb aldım 3900 TL ye fakat ben profesyonel olarak kullanmadığım için cihazı , İphone 5 ten geçtim aynı işleri 6s plus ile yaptığım için bana farklı gelmedi -o bakımdan almasam da olurmuş - pil dışında ancak profesyonel olarak çalışan birisi için günü sürekli dışarıda geçiren birisi için kesinlikle muazzam bi cihaz pil hemen tükenmiyor günün sonuna dek mutlaka çıkarıyor sizi ne yaparsanız yapın.Hızlı , takılma donma daha görmedim maşallah kamera olarak çok başarılı yani genel olarak bunlardan bahsedebilirim aldığın takdirde sende pişman olmazsın fakat işte cihazın hakkını veremiyorsan eğer keşke diye bi hayıflanmamak elde değil çok para cünkü :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir kere şarja takıyorum 2 gün kullanıyorum :)))
d42e343e8b9e02399052649e8d8f51b0.jpg
96564e875c0527b4388befa295d2bc3b.jpg

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
64 Gb aldım 3900 TL ye fakat ben profesyonel olarak kullanmadığım için cihazı , İphone 5 ten geçtim aynı işleri 6s plus ile yaptığım için bana farklı gelmedi -o bakımdan almasam da olurmuş - pil dışında ancak profesyonel olarak çalışan birisi için günü sürekli dışarıda geçiren birisi için kesinlikle muazzam bi cihaz pil hemen tükenmiyor günün sonuna dek mutlaka çıkarıyor sizi ne yaparsanız yapın.Hızlı , takılma donma daha görmedim maşallah kamera olarak çok başarılı yani genel olarak bunlardan bahsedebilirim aldığın takdirde sende pişman olmazsın fakat işte cihazın hakkını veremiyorsan eğer keşke diye bi hayıflanmamak elde değil çok para cünkü :)
Hani herkes telefonda herşeye karışmak ister ya ben iphone da olduğu gibi kısıtlı seviyorum çünkü daha hoş geliyor bir seçenek var ve o seçenek güzel ama değiştirme şansın yok iphone böyle mesela arayüz 1 seçenek ama çok çok güzel ve farksız ayrı öz. Ama değiştirme hakkını yok android de var. Bi de benim s6 çılgın bi telefon bence

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar cihazda birkaç uygulamaya kilit koymaya yarayan program var mı?

nihalyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiyatlar inanılmaz yüksek arkadaşlar bu rakamlara almak mantıklı değil

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dün acayip hor kullandım telefonu yinele 26 saat bekleme ve 5 saat ekran aldım, navigasyon en az 3 saat kullandım veri gönderdim sürekli, cihazı yorucu şeyler yaptım ama yine ekran sürem 5 saatin altına inmedi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Dün acayip hor kullandım telefonu yinele 26 saat bekleme ve 5 saat ekran aldım, navigasyon en az 3 saat kullandım veri gönderdim sürekli, cihazı yorucu şeyler yaptım ama yine ekran sürem 5 saatin altına inmedi.
Ben öyle kullanınca 3 alıyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Göndermedim daha. Bu aralar şu mezuniyet şeyleri falan var yoğunluktan gönderemedim.
Gönderme kullan bence, bataryanda kayıp olsa bile garanti kapsamında yapacakları birşey yok, ama pilinde problem varmış bilmiyorum, sen 1 hafta düzenli şarj et demiştim uyguladın mı bunu?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben birşey satın almıyorum ki, anlamadım bu kendi kendine birşey mi satın almaya çalışıyor. Gecen günde tabletten indirip sildiğim uygulamaları iPhone'a otomatik indirmiş. Bu sorunlarla karşılasan var mı?

b3f8b1ceb9b60adddab7259495b95f39.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu hatayı sadece tapatalk açınca veriyor ve aynı hatayla iPad'de de karşılaştım şuan.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Güç tasarruf modunda apple music kullanmadan bir gün kullandım. Altı buçuk saat kullanım on bir saat kırk dakika bekleme aldım. Apple music kullanınca 5 saat kullanım alabiliyordum. Çünkü telefonda neredeyse her işimi yaparken müzik dinliyordum. Ama müzikleri youtube ile arkaplanda internetle oynatan uygulamalar bu kadar şarj yemiyordu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Güç tasarruf modunda apple music kullanmadan bir gün kullandım. Altı buçuk saat kullanım on bir saat kırk dakika bekleme aldım. Apple music kullanınca 5 saat kullanım alabiliyordum. Çünkü telefonda neredeyse her işimi yaparken müzik dinliyordum. Ama müzikleri youtube ile arkaplanda internetle oynatan uygulamalar bu kadar şarj yemiyordu.
Ben müzikleri söyle dinliyorum bilmiyorum bunu başkası biliyormu ?
Google chrome den YouTube'yi açıyorum istediğim playslisti açıyorum ve müzik çalmaya başlıyor, home tuşuna basıyorum müzik kesiliyor alt bari yukarı çekip play tuşuna basınca müzik çalmaya başlıyor böylece arka plandan müzik dinliyorsun programsız şekilde ve az şarj yıyor.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Bende genelde Radyonom veya Karnaval dan açıyorum bi radyo kanalı o kendi kendine çalıyo şarkıları...Radyolarda az şarj tüketiyo...Tercihim Slow Türk...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şifreyi değiştirdim bir kaç gün önce ve benden devamlı şifre istiyor anlamadım gitti. Hesabı kaldırıyorum geri giriyorum şifre doğru kabul ediyor zaman geçiyor ve sonra yine şifre istiyor.[emoji36]

be53fc8a5ef2339eb07a3462ed064d55.jpg

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
iphone 6s plus'ı ipad adaptorü ile şarj etsek sıkıntı çıkarırmı ? apple sonuçta uyumlu diyor ? sizce kullanıcı deneyimi olarak ne düşünüyorsunuz ?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
iphone 6s plus'ı ipad adaptorü ile şarj etsek sıkıntı çıkarırmı ? apple sonuçta uyumlu diyor ? sizce kullanıcı deneyimi olarak ne düşünüyorsunuz ?
Bataryaya uzun vadede zarar veriyo diye duydum ama kendim hiç kullanmadım...

igci_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
2014 kasim ayinda aldim 6 plus imi bir kere bile kendi sarji ile sarj etmedim.ilk sarjimi bile ipad sarjimla sarj ettim hala bataryam on numara gidio seneye de 7 ile degistiririm.yani uzun vadede ne olacagi da cok onemli degil okadar saat beklenirmi ya orjinal sarjiyla.takma kafana kullan

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
ama öbür türlüde sürekli tak çıkar olucak dolması 3 saat neredeyse çünkü o daha zararlı değilmi
Tak çıkar zararlı evet ama %1 e getirip takarsan 3 saati bulur...%10 un altına indirmeden takmalısın o zaman daha erken doluyo...%1 e indiğinde baya zaman alıyo dolması...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bende bir kaç ay iPad sarji kullandım telefonun bataryası kafayı yedi. Kendi kendisine %5 birden düşüyor filan sonda Apple Store'a götürdüm, cihazda sorun oluştuğunu söylediler ve yeni cihaz verdiler.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bende bir kaç ay iPad sarji kullandım telefonun bataryası kafayı yedi. Kendi kendisine %5 birden düşüyor filan sonda Apple Store'a götürdüm, cihazda sorun oluştuğunu söylediler ve yeni cihaz verdiler.

o zaman senin cihazdamı genel sorun vardı yoksa ipad le şarj olan her telefon da aynı sorun oluyormu

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Tak çıkar zararlı evet ama %1 e getirip takarsan 3 saati bulur...%10 un altına indirmeden takmalısın o zaman daha erken doluyo...%1 e indiğinde baya zaman alıyo dolması...

yani acela çıkcıak olsan ipad şarjıyla yarım saatte neredeyse %40 edersin ama normal şarjıyla anca%20

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iPad şarjıyla şarj edin, bir şey olmaz. Üstünde Apple logosu olduğu sürece oluşabilecek sorunlardan siz sorumlu değilsiniz. Garantiden ücretsiz tamir veya değişim yapılır en kötü ihtimal

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
iPad şarjıyla şarj edin, bir şey olmaz. Üstünde Apple logosu olduğu sürece oluşabilecek sorunlardan siz sorumlu değilsiniz. Garantiden ücretsiz tamir veya değişim yapılır en kötü ihtimal

doğru haklısın zaten apple store daki çalışanlara sordum zaten uyumlu sorun olmaz dedi