iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar dünden beri 2 ay önce almış olduğum iphone a birşeyler oldu. Birini aradım aradığım anda kitlendi ve 5 dakika boyunca hiç bir işlem yapamadım. Telefon kapalı gibiydi hiç bir şekilde ekrana görüntü gelmedi. 5 dakika sonra kendine geldi. Bugün ise telefonum çaldı cebimden çıkardım. telefonum aktif çalışıyor ama öyle bir işlem yokmuş gibi ben tuş kilidini açtım ve normal bir şekilde kullanmaya başladım yanlız telefon hala çalıyor. Arama bitince cevapsız arama olarak düştü. Bunun sebebi ne olabilir. Tekrar yazılım yüklense düzelirmi ?

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Merhaba arkadaşlar dünden beri 2 ay önce almış olduğum iphone a birşeyler oldu. Birini aradım aradığım anda kitlendi ve 5 dakika boyunca hiç bir işlem yapamadım. Telefon kapalı gibiydi hiç bir şekilde ekrana görüntü gelmedi. 5 dakika sonra kendine geldi. Bugün ise telefonum çaldı cebimden çıkardım. telefonum aktif çalışıyor ama öyle bir işlem yokmuş gibi ben tuş kilidini açtım ve normal bir şekilde kullanmaya başladım yanlız telefon hala çalıyor. Arama bitince cevapsız arama olarak düştü. Bunun sebebi ne olabilir. Tekrar yazılım yüklense düzelirmi ?

Düzelebilir. Bence iTunes'tan sıfırlamayı bir deneyin.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Saçma mı olur? Bütün iPhone larda olan özellik bu şekilde. Bilgisayara bağladığında harici hard disk gibi görünür telefon. Buradan sadece fotoğraf ve videoları alabilirsin. Tek tek elle ya da ilk çıkan menüde resim ve videoları otomatik al diyerek alabilirsin bilgisayara kolayca.
Valla benim bilgisayarda görünmüyor sadece iTunes ile halledebiliyorum

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Arkadaşlar fotoğraf gizleme kalktı mı yoksa bende mi çalışmıyor bu özellik bilen var mı?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
pilim 9.2 ye göre 9.2.1 de çok fazla gidiyor hemde aşırı fazla 5 saat zor dayanıyor.
ama 9.2 de 2 gün rahat gidiyordu
yogun kullanımda 1,5 gün

igci_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kasilma bende de var gecen gun apple centre i aradim birlikte tekrardan ios yukledik sifirdan icloud hesabi girmeden %50 giderdi sorunumu ama benim apple in son model cihazindan bekledigim performansi goremiyorum buda hayliyle uzuyor 7 i bekliyorum umarim o uzmez...neyse konuya gelirsek guzelce bir restore yapin sifirdan iclouddan hic birsey indirmesin yeni bir telefon gibi kurun sonra yuklersiniz uygulamalari o sayede birazcik kasilma azaliyor ama bitmiyor

canhakangurdapx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kasilma bende de var gecen gun apple centre i aradim birlikte tekrardan ios yukledik sifirdan icloud hesabi girmeden %50 giderdi sorunumu ama benim apple in son model cihazindan bekledigim performansi goremiyorum buda hayliyle uzuyor 7 i bekliyorum umarim o uzmez...neyse konuya gelirsek guzelce bir restore yapin sifirdan iclouddan hic birsey indirmesin yeni bir telefon gibi kurun sonra yuklersiniz uygulamalari o sayede birazcik kasilma azaliyor ama bitmiyor

O dediğini Apple Store gidip randevu alıp gösterdim orada arkadaş mac den restore etti iCloud'u yüklemedim biraz geçti ama hala kasmalar mevcut

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Arkadaşlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum ve bir sorunum var. 10 aydır iphone 6 kullanıyorum hiçbir sorunum yoktu fakat iki gün önce ekranda beyaz bir nokta gördüm ve bu nokta sadece beyaz bir ekran varsa belli oluyor. Başka bir renkte sayfa açık olduğunda belli olmuyor. Acaba bu ölü piksel midir yoksa başka birşey midir. Ne yapmam gerekir garantiye mi göndereyim yoksa birşey olmaz deyip devam mı edeyim. Fazla rahatsız edici durmuyor ama insanın gözü takılıyor ne kadar parlak bir nokta olmasa da :(:(:(

canhakangurdapx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum ve bir sorunum var. 10 aydır iphone 6 kullanıyorum hiçbir sorunum yoktu fakat iki gün önce ekranda beyaz bir nokta gördüm ve bu nokta sadece beyaz bir ekran varsa belli oluyor. Başka bir renkte sayfa açık olduğunda belli olmuyor. Acaba bu ölü piksel midir yoksa başka birşey midir. Ne yapmam gerekir garantiye mi göndereyim yoksa birşey olmaz deyip devam mı edeyim. Fazla rahatsız edici durmuyor ama insanın gözü takılıyor ne kadar parlak bir nokta olmasa da :(:(:(

Randevu al git Apple Store ye yapsınlar hemen takılma

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone 6 64 gb kullanıyorum ios 8.4 sürümünde hala 9 a geçmedim ilk aldıgımda çok sorunlu oldugunu soyluyorlardı şuan 9 nasıl geçmelimiyim performans düşüyormu ? yoksa 8.4 iyimi

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
iphone 6 64 gb kullanıyorum ios 8.4 sürümünde hala 9 a geçmedim ilk aldıgımda çok sorunlu oldugunu soyluyorlardı şuan 9 nasıl geçmelimiyim performans düşüyormu ? yoksa 8.4 iyimi

9 a geemezsin zaten son sürüm olan 9.2.1 'e geçersin oldukça sorunku .(

8.4 stabil sürüm ve raht
pil gücü tasarrfu özelliği var 9'da ama oda pek işe yaramıyor işlemci gücünü kısıtlıyor o kadar telfon deli gibi kasıyor :D

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olucak benim telefonda 9.2.1 sürümü yüklü itunesten müzik atarken farkettim iphone yazlımınızın daha yeni sürümü var (sürüm 9.2.1) burda ne demek istiyor ?
Adsız.png