iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

opak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iphone dan bilgisayara attığım video da titreme oluyor yer yer. bunun sebebi ne olabilir ? itunes kullanmayı bilmiyoru o yüzden normal storageden attım bu olabilir mi sebebi ? yardımcı olursanız sevinirim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar iphone dan bilgisayara attığım video da titreme oluyor yer yer. bunun sebebi ne olabilir ? itunes kullanmayı bilmiyoru o yüzden normal storageden attım bu olabilir mi sebebi ? yardımcı olursanız sevinirim

Normal hafızadan Nasıl attın ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
bilgisayara taktığımda direkt storage device olarak çıkıyor. ordan girip atabiliyorum. sizlerde olmuyor mu ? yeni iphone kullanıcısıyım biraz uzağım işin tekniğine

Hayır bende görünmüyor ki görünmesi saçma olurdu zaten

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
9.2 de daha çok şarj yemeye başladı benim tel nedense şarjdan çekip kenara bıraktım sabah baktığımda %20 gitmiş bide uçak moduna almıştım[emoji30]

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
9.2 de daha çok şarj yemeye başladı benim tel nedense şarjdan çekip kenara bıraktım sabah baktığımda %20 gitmiş bide uçak moduna almıştım[emoji30]
Sen o telefonu bi restore et iOS 9.2 işi değil bu bende şarjdan sabah çekiyorum %100 olarak kalıyor hatta %99 a sadece Facebook instagram'da 5dk ve haberler uygulamasında haberlere bakınca iniyor.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sen o telefonu bi restore et iOS 9.2 işi değil bu bende şarjdan sabah çekiyorum %100 olarak kalıyor hatta %99 a sadece Facebook instagram'da 5dk ve haberler uygulamasında haberlere bakınca iniyor.

Öyle yapcağım ipsw den indiriyorum. Bakalım ne olacak bide pil göstergesi sıkıntı tam kullanım gösteriyor ne kadar açıksa okadar kullandın gibisinden

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sonunda aldım ve kararım silver oldu

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar selam! Yaklaşık 6 aydır 6 Plus kullanıyorum. Benim sorunum ekran kapalıyken push bildirimlerinin gelmemesi.. Ekranı kapattıktan 2-3 dk sonraya kadar gelen bildirimler geliyor fakat 5dk sonra falan bildirim geldiğinde ya çalmıyor ya 3-5dk sonra çalıyor veya ekranı açınca bildirimlerin hepsi birden geliyor. Örnek olarak Whatsapp Web kullanırken 5dk sonra "telefonunuz internete bağlı değil" uyarısı alıyorum. Bazen ekranı açınca bağlanıyor bazen de whatsapp'ı açana kadar bağlanmıyor.

IPSW dosyası indirip Restore yaptım, yeni iPhone olarak başladım vs yine olmadı. Önerileriniz nelerdir?

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iki tarafı da aux çıkış kablo ile ip6 oto teybine bağlayabilir miyim?

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hayır bende görünmüyor ki görünmesi saçma olurdu zaten

Saçma mı olur? Bütün iPhone larda olan özellik bu şekilde. Bilgisayara bağladığında harici hard disk gibi görünür telefon. Buradan sadece fotoğraf ve videoları alabilirsin. Tek tek elle ya da ilk çıkan menüde resim ve videoları otomatik al diyerek alabilirsin bilgisayara kolayca.

Enes Akca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iphone 6 yı garantıye gondermıstım ahıze sorunu ve on kamera sorunu ıle tekrar geldı gerı gonderdım sıfırını gonderırler mı??

Son düzenleyen moderatör:

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
IPHONE 6 YI GARANTIYE GONDERMISTIM AHIZE SORUNU VE ON KAMERA SORUNU ILE TEKRAR GELDI GERI GONDERDIM SIFIRINI GONDERIRLER MI??

Eğer kullanıcı hatası değilse ve tamir edilemeyecek bir donanımsal arızaysa gönderebilirler. Ama yine de şüpheliyim.

Enes Akca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bizim arkadasin home tusu bozuktu 1 haftada sifirini gonderdiler benim ki 17 gunde geliyo ustune bi de sifir degil ustune bi de hatalar cikiyo bu sefer gelsin artik

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bizim arkadasin home tusu bozuktu 1 haftada sifirini gonderdiler benim ki 17 gunde geliyo ustune bi de sifir degil ustune bi de hatalar cikiyo bu sefer gelsin artik

Umarım değişir. Apple bu konuda diğer firmalara göre çok daha iyi ancak tabii ki KVK'yı da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Yanılmıyorsam 4. Ama kesin bir bilgim yok.