iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ekran koruyucu kullanmıyorum sadece Apple orijinal Saddle Brown kılıfı var. Çok dikkat etmem kullanırken o yüzden ekranda kılcal çizikler oluştu çok dikkatli baktığımda görebiliyorum. Yani dikkatli kullanırsa birşey olmaz. Cihaz 6s
Anladim ben de note 5 var bende arkadasa soyledim ekran hissiyatini alamazsin dedim bence jelatinsiz kullan dedim sizede sormak istedim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Anladim ben de note 5 var bende arkadasa soyledim ekran hissiyatini alamazsin dedim bence jelatinsiz kullan dedim sizede sormak istedim

6s ile 6 nın ekran camı bildiğim kadarı ile aynı. Bende ekran koruyucuya karşıyım ekrana parmağımın temas etmesi gerekiyor başka türlü keyif alamıyorum. Daha önceleri kullandım sanki ekranla benim aramda bir engel varmış gibi hissettirdi. Kullanırken pek dikkat etmem ben üstelik.
Demem o ki arkadaşın özenli kullanırsa ekran koruyucuya ihtiyacı yok. Zaten kılıf ekran kısmında biraz çıkıntılı olduğu için düşmelerde de ekranı belli bir dereceye kadar koruyor. Endişelenmeye gerek yok yani free

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
6s ile 6 nın ekran camı bildiğim kadarı ile aynı. Bende ekran koruyucuya karşıyım ekrana parmağımın temas etmesi gerekiyor başka türlü keyif alamıyorum. Daha önceleri kullandım sanki ekranla benim aramda bir engel varmış gibi hissettirdi. Kullanırken pek dikkat etmem ben üstelik.
Demem o ki arkadaşın özenli kullanırsa ekran koruyucuya ihtiyacı yok. Zaten kılıf ekran kısmında biraz çıkıntılı olduğu için düşmelerde de ekranı belli bir dereceye kadar koruyor. Endişelenmeye gerek yok yani free
Ayni benim kafamdasin sende bende zamaninda koruyucu ile kullandim telefon onu anneme verdim anneme koruyucuyu cikartip vermistim ana benim ekranim ne guzelmis dedim:) o gunden beri kullanmiyorum koruyucu eyvallah sagolasin:)

alone_wolf89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I phone 6 kullanan arkadaslar bir sorum olacak siriyi home tusuna basmadan da acabiliyor muyuz yoksa home tusuna basilmadan acilmiyor mu

S

SDN Okuru61

SDN Okuru
Arkadaslar cevrimdisi ikende muzik dinlenebilen guzel bi program onerebilirmisiniz?

bthn2534

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
millet benim iphone 6 nın sağ alt köşesine elimle baskı yaptığımda tak tak ses geliyo nedendir

bthn2534

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-3 ay önce aldım böyle bişi yoktu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eğilme falan olabilirmi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
2-3 ay önce aldım böyle bişi yoktu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eğilme falan olabilirmi

bunun gibi mi bir problem, 1 günlük cihazda var diyor
[video=youtube;Ra2_uR1_Ejs]https://www.youtube.com/watch?v=Ra2_uR1_Ejs[/video]

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
millet benim iphone 6 nın sağ alt köşesine elimle baskı yaptığımda tak tak ses geliyo nedendir
Yeni aldıysan hemen gönder yenisi gelir sorunu mutlaka servis elemanlarına ilet sonra cihaz aynı sorunla gelmesin.Ama alalı baya olduysa geçmiş olsun.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
5s i güncelleyen var mo 8'4 ten 9'2 bu arada bendede ayni sorun var tak tak ediyor. Degisildi tel yine ayni kronik bu ariza

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ben bir türlü rehberde kişi fotolarına foto ekleyemiyorum ekleyince de çaldığı zaman bir türlü fotoğraf çıkmıyor neden acaba bilen var mı

nhunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende iphone 6 var son zamanlarda sarjı çabuk bitmeye başladı %9 lardayken filan kapanıyo eskiden %1 de bile 10 15 dk dayanıyodu .iBackupBot u yükledim. Orda full charge capacity 1500 yazıyor. Telefonu restore filan etsem acaba düzelirmi bi kere yaptım ama yedek almıştım yedeği yükledim sıfırdan kursam düzeler mi ya da bi çözünmü var mı?

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler iPhone almayı düşünüyorum ve 1 hafta sonra alırım büyük ihtimal . Neyse konuya geleyim iPhone modellerinden hangisini önerirsiniz iPhone 6 mı iPhone 5s mi iPhone 6s mi ? Bu arada ben telefonu 2-3 yıl kullanayım ve uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bir de kaç GB almamı önerirsiniz ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Beyler iPhone almayı düşünüyorum ve 1 hafta sonra alırım büyük ihtimal . Neyse konuya geleyim iPhone modellerinden hangisini önerirsiniz iPhone 6 mı iPhone 5s mi iPhone 6s mi ? Bu arada ben telefonu 2-3 yıl kullanayım ve uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bir de kaç GB almamı önerirsiniz ?

6s 64 gb[emoji106]🏻

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mart ayına doğru ıphone 6 64GB modeli almayı planlıyorum şu anki kullanıdığım telefonum Samsung galaxy note edge.

Ve tam anlamıyla hayal kırıklığı bir cihaz.
Aldığımda çok akıcı donma kasma olmayan yani her samsung da olan şeyler sonrasındada 2-3 ay böyle devam etti ve şuan 6 aydır bu telefonu kullanıyorum dediğim gibi tam anlamıyla yazılımsal , Donanımsal olarak hayal kırıklığı ve fiyatıda o şekilde .

Iphone 6 64 GB mart ayına doğru fiyatlarında bi rahatlama görülürmü aceba ne dersiniz?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar mart ayına doğru ıphone 6 64GB modeli almayı planlıyorum şu anki kullanıdığım telefonum Samsung galaxy note edge.

Ve tam anlamıyla hayal kırıklığı bir cihaz.
Aldığımda çok akıcı donma kasma olmayan yani her samsung da olan şeyler sonrasındada 2-3 ay böyle devam etti ve şuan 6 aydır bu telefonu kullanıyorum dediğim gibi tam anlamıyla yazılımsal , Donanımsal olarak hayal kırıklığı ve fiyatıda o şekilde .

Iphone 6 64 GB mart ayına doğru fiyatlarında bi rahatlama görülürmü aceba ne dersiniz?
Yeni yılda üzerine 300tl daha eklenir alıyorsan şimdi al derim

E

Emresmbl

SDN Okuru
İphone 6 16 gb kullanıyorum bir sorunum var acaba o sorun tek bendemi yoksa sizdede var mı sorun şu arada bir oluyor bu telefonu kapatıp açınca düzeliyor home tuşuna basınca açık uygulamalar gelirken animasyon küçülerek oluyor ya o animasoyn olmuyor direk geçiş oluoyr ve ana yerde herhangi bir uygulamaya girerkende animasyonsuz direk acılıyor önceden güç modu açıkken olurdu şimdi güç modunu açmıyordum öyle oluyor diye şimdi yine öyle olmaya başladı sizdede öyle oluyor mu?

E

Emresmbl

SDN Okuru
arkadaşlar bende şöyle bir sorun var home tuşuna 2 kere basınca arka plandaki çalışan uygulamalar görüküyorya basınca geçiş animasyonu küçülerek oluyor ya işte bende düz oluyor animasyonsuz geçiyor ve ana ekranda herhangi bir uygulama acıncada animasyonsuz oluyor bu sorun arada bir oluyor kapatıp açınca düzeliyor sizdede böyle birşey oluyormu servise vermelimiyim önceden güç modunu açınca olurdu öyle oluyor diye açmıyordum güç modunu şimdi normalde olmaya başladı

eMMoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bendeki sorun home tuşuna 2 kere bastıkdan sonra gelen arka plan çalışan uygulamalar geçişi animasyonsuz geçiyor direk çat diye açılıyor ana ekrandada uygulamalar aynı şekil açılıyor sorun teli kapat aç yapınca düzeliyor servise vermelimiym sizde böyle birşey oluyor mu

bthn2534

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telin sorunu oto parlaklık kapalı oldugu halde ekran ışığı kısılıyor bugun akasya apple store ye gittim ve ekran ön panel değişimi dedi ve yarın gidip alıcam kafamdaki soru şu acaba aldıktan bi zaman sonra ekran çıkarmı

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
beyler bendeki sorun home tuşuna 2 kere bastıkdan sonra gelen arka plan çalışan uygulamalar geçişi animasyonsuz geçiyor direk çat diye açılıyor ana ekrandada uygulamalar aynı şekil açılıyor sorun teli kapat aç yapınca düzeliyor servise vermelimiym sizde böyle birşey oluyor mu

İsterseniz bi restore yapın. Problem düzelmezse servise verin.