Merhaba arkadaşlar ben iPhone 6 Plus kullanicisiyim 4.5 g bildiginiz gibi 150mbps destekliyor ben telefonumdan tabikide çok memnunum ama daha fazlasını istiyorum 6s plusa geçmem mantıklı olur mu? Yoksa iphone 7 yi felan mi beklemeliyim ?
Fazla düşüş yapmaz bence ama ben telefonu satmayı düşünmüyorum aileden birine veririm herhaldeiyi fiyata satıp iyi fiyata alırsan geç 7 çıkınca 6 nın fiyatı düşecek biliyorsun
yeter bişey indircek olsan bile yüksek hız bunlar ki oyun oynayıp video izliceksin fln sosyal medyaya girceksin 150mbps hiçbir eksiklik hisettirmez hiçbirşekildeCevaplarınız için teşekkür ederim biraz 150mbps hızla idare edicez artık![]()
Bakalım hayırlısı.yeter bişey indircek olsan bile yüksek hız bunlar ki oyun oynayıp video izliceksin fln sosyal medyaya girceksin 150mbps hiçbir eksiklik hisettirmez hiçbirşekilde
Teşekkür ederimBana göre 6+ tan 6s+ a geçmek büyük hata, 6-7-8 gibi serilerde cihaz değiştir çubuk en büyük farklar tasarım olsun yenilik olsun bu ana başlangıç serilerinde yaşanıyor. Bence bekle ve 7 yı gör derim.