iPhone 6 Plus mu LG V20 mi almalıyım?

kaplanhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım model arasında kaldım. 3.500 TL bütce ayırdım. Yardımcı olursanız sevinirim.

İphone 6s Plus fiyatı :3.450 TL

LG V20 fiyatı: 3.000 TL

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım model arasında kaldım. 3.500 TL bütce ayırdım. Yardımcı olursanız sevinirim.

S7 edge her türlü daha iyi bu iki cihazdan

M

Murat Burç

SDN Okuru
İkisi arasından kesinlikle ve kesinlikle tartışmaya kapalı bir şekilde LG V20

MarioMan531905

Asistan
Reaksiyon puanı
38
İkisi arasında V20 Tabiki Yanında Verdikleri bi geniş kutulu bir paket vardı galiba

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
samsung kullandım çok pişman oldum o yüzden tercih etmiyorum
6s plus parasını hak etmeyen bir cihaz benim gözümde. V20 genel itibariyle güzel telefon gerçekten ama şarj konusunda sıkıntı yaratabilir power bank şart.
Mate 9 modelinide biraz araştır istersen. Belki onu daha çok beğenirsin

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s plus parasını hak etmeyen bir cihaz benim gözümde. V20 genel itibariyle güzel telefon gerçekten ama şarj konusunda sıkıntı yaratabilir power bank şart.
Mate 9 modelinide biraz araştır istersen. Belki onu daha çok beğenirsin
Mate 9 mu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ciddi misin ?
LG V20de yedek batarya alır geçer.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
5-6 aydır Iphone 6S Plus kullanıyorum hemen alın derim ikinci eli de para eder ayrıca.

M

Murat Burç

SDN Okuru
5-6 aydır Iphone 6S Plus kullanıyorum hemen alın derim ikinci eli de para eder ayrıca.
Yaşça benden büyüksünüz çok yüksek ihtimal
Saygısızlık yapmak istemem yapmayın Allah aşkına 6S Plusun devri bitti LG V20 nasıl telefon araştırın öyle gelin lütfen:D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
S7 Edge alsın daha iyi. Yine söylüyorum hep söyleceğim mate 9 gözünüzde büyüttüğünüz kadar büyük bir telefon değil
Murat yazıları nerenle okuyosun ? Yukarı baksana, arkadaşımıza S7 edge önerdim. Samsungdan çok pişman olmuş istemiyor

kaplanhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone larda şöyle birşey var kullanıcı hatası olarak cihaz garantiye gittiğinde cihazı onarmak yerine yanisi ile değişitiriyorlar. kuzen ıphone 7 kullanıyordu düşürdü ekranı kırıldı garantiye gönderdi garantiden 1,650 tl fiyat çıkardılar. bana bu yugulama biraz saçma geldi

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone larda şöyle birşey var kullanıcı hatası olarak cihaz garantiye gittiğinde cihazı onarmak yerine yanisi ile değişitiriyorlar. kuzen ıphone 7 kullanıyordu düşürdü ekranı kırıldı garantiye gönderdi garantiden 1,650 tl fiyat çıkardılar. bana bu yugulama biraz saçma geldi
Aslında haklısınız ama kullanıcı hatası olarak değerlendirmişlerdir diye düşünüyorum bu fiyatı başkaca bir izahı yoktur sanırım. Kendilerinden olduğunda direk sıfırı cihaz veriyorlar Iphone bu konuda gerçekten iyi.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşım sen eğer ıos istiyorsan seçenek belli 6s yok android istiyorsan o zaman diğeri v20 iki cihazı da kullanım amacı farklı ne kadar da yakın gibi olsa eğer kolay kullanımı olsun güvenliğe önem veriyorum dersen 6s plus al bak keyfine en azın dan telefon kullanmış olursun Yok güvenlik o kadar önemli değilse telefonla uğraşmayı seviyorsan tema Yok dışarıdan program yükle şunu indir bunu yap gibisin den o zaman v20 al

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Hocam benimde tercihim S7 edge'den yana ama ilk telefonu lg g2 olup sonradan lg g3 kullanmış biri olarak lg v20 yi öneririm bende apple zaten hiç kullanmadım kullanmamda nedense haz etmiyorum o markaya bir türlü :D bu arada S7 edge'de düşünebilirsin dediğim gibi şu an onu kullanıyorum almadan önce samsungu bende kötülüyordum ama hakkını vermek lazım efsane cihaz zaten 2016 nın en iyi cihazı oldu diye biliyorum.

kaplanhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam benimde tercihim S7 edge'den yana ama ilk telefonu lg g2 olup sonradan lg g3 kullanmış biri olarak lg v20 yi öneririm bende apple zaten hiç kullanmadım kullanmamda nedense haz etmiyorum o markaya bir türlü :D bu arada S7 edge'de düşünebilirsin dediğim gibi şu an onu kullanıyorum almadan önce samsungu bende kötülüyordum ama hakkını vermek lazım efsane cihaz zaten 2016 nın en iyi cihazı oldu diye biliyorum.
ben hala lg g2 kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntısı yok cihazın ama değiştirmenin zamanı geldi lg kullandığım için v20 dedim zaten ama apple hiç kullanmadım eşime geçen hafta ıphone 7 aldık cihazı biraz kurcaladım hoşuma gitti

M

Murat Burç

SDN Okuru
LG V20nin muazzam ses kaydını üstün IPS ekranını arka kameradaki muazzam fotoğraf kalitesini(Bu forumda 6Sden V20ye geçip V20nin fotoğraf kalitesi karşısında hayran hayran bakan bir kişi vardı adını unuttum) Ön kameradaki ÇOK bariz üstünlüğünü 6Sde suya dayanıklılık olmadığı için LG V20deki çıkarılabilir bataryanın avantajını dönüştüğünü arka kamerada muazzam geniş açıyı hızlı şarj desteğini bilmeyen forum arkadaşlarım gelipde burda yorum yapmasın lütfen rica ediyorum.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
ben hala lg g2 kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntısı yok cihazın ama değiştirmenin zamanı geldi lg kullandığım için v20 dedim zaten ama apple hiç kullanmadım eşime geçen hafta ıphone 7 aldık cihazı biraz kurcaladım hoşuma gitti

Yani illaki hani 6s plus ve lg v20 arasında kaldıysan hocam kesinlikle lg kullanarak lg v20 öneririm yani hiç bir sıkıntı yaşamadım o 2 cihazdanda ama hocam dediğim gibi samsung bu saaten sonra ne gibi bir sıkıntı yaşatabilir bilmiyorum size ama s7 edge kullanan biri olarak onuda öneririm almayı düşünürseniz :) eğer bir sorunuz olursa sorun hocam telefonla alakalı s7 edge ile cevaplarım yani sorununuz telefonla alakalı ise :) ama illaki o 2 si arasında ise her türlü V20 hocam
--- Gönderi Güncellendi ---
LG V20nin muazzam ses kaydını üstün IPS ekranını arka kameradaki muazzam fotoğraf kalitesini(Bu forumda 6Sden V20ye geçip V20nin fotoğraf kalitesi karşısında hayran hayran bakan bir kişi vardı adını unuttum) Ön kameradaki ÇOK bariz üstünlüğünü 6Sde suya dayanıklılık olmadığı için LG V20deki çıkarılabilir bataryanın avantajını dönüştüğünü arka kamerada muazzam geniş açıyı hızlı şarj desteğini bilmeyen forum arkadaşlarım gelipde burda yorum yapmasın lütfen rica ediyorum.
Hocam telefon efsane ya yani kamera olarak tasarım olarak ta iyi yani bana göre ses olarakta çok iyi bir cihaz zaten bana göre ips ekran sevenler lg ama amoled ekran sevenlerde samsung almalı zaten ekrana takıntılıysa lg nin o ips ekranlarına hayran kalıyorum hep :D

kaplanhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah sağolasın

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Eğer ki v20'de lg'nin kronik sounları ghost screen vs yoksa v20 derim ikisi arasından.. Fakat S7 edge tavsiye ederim samsung istersen.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

İkisi arasından Genel olarak V20 iyi ama ben şahsen ikisini de almam Hepsi burada dan S7 Edge öneririm.

kaptansakirt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım sen eğer ıos istiyorsan seçenek belli 6s yok android istiyorsan o zaman diğeri v20 iki cihazı da kullanım amacı farklı ne kadar da yakın gibi olsa eğer kolay kullanımı olsun güvenliğe önem veriyorum dersen 6s plus al bak keyfine en azın dan telefon kullanmış olursun Yok güvenlik o kadar önemli değilse telefonla uğraşmayı seviyorsan tema Yok dışarıdan program yükle şunu indir bunu yap gibisin den o zaman v20 al
dayı güvenlik derken ne güvenliği o kısmı anlamadım ben

dayı şimdi şöyle iphone alırsan sana verdiği 32 lik hafızaya esir olacaksın ha dersen eğer ben fotoğraf çekmem müzik indirip dinlemem o zmn sıkıntı yok ama benim gibi her güzel anda fotoğraf çekip, 800-900 tane müzik indireceksen ve 100-150 tane fhd klip atacaksan o zmn hiç bulaşmayacaksın 32 lik hafızaya ya direk gidip 128 veya 256 lık alacaksın veya hafıza kartı takabileceğin bir telefon alacaksın. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum galiba v20 yi şuana kadar gördüğüm tek sıkıntısı yüksek ışık olduğunda sensörlerde bir sıkıntı oluyo galiba otomatik parlaklıkta telefon kasıyo onuda parlaklığı otomatikten çıkarınca düzeliyor geri ve ikinci ekran gerçekten güzel duruyo. Ses kalitesi muazzam, manuel modda kamera çok iyi, parmak izi okuyucu sürekli açık tuşa basman gerekmiyor(iphone da tuşa önce basman gerekiyor diye biliyorum). Şarjı da bana yetiyo yani günü çok rahat çıkartıyorum wifi bağlıyken 5-6 saat kadar film izlediğim oluyo. Ayrıca telefon sağlam bi kaç kere yatakta güreştim telefonla yere felan hopladı takla felan attı çizilme felan olmadı.

Dayı bak mesela şu an baktım telefonda 10gb kamerayla çekilmiş foto var, yaklaşık 8gb klip var, 7gb müzik var oyunlar, uygulamalar felan çıkınca benim toplam 8,82 gb boş yerim kalmış iphone alacaksan ya yüksek hafızalı al ya da alma benim önerim bu

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43

LG almada ne alırsan al :( bugun g6 1500 2000 tl olsa almam gerisini sen düşün öyle soğuttu ki lg kendınden insanlar 2. el satarken bile kımse yuzune bakmıyor anca ölücüler gelip teklif veriyor sen 2. el LGye ne markka ollursa olsun 1000 Tl üzerınde teklıf veren gördünmü yaklaşma LGye boyundan buyuk masraf çıkartıyor

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Yaklaşık 1 hafta önce iphone 6s 16gb space gray cihazımı lg v20 ile takas ettim ve gram pişman değilim gerek video gerek fotoğraf kalitesi olsun ben diyim 10 gömlek sen de 20 gömlek üstün 1 1.5 ay kullandım iphone ve bana hitap etmedi alıp satmayı düşünüyorsan düşünmeden iphone al ama ben doya doya kullanıcam oyun oynucam film izlicem şarjı doya doya 1 gün kullanıcam diyorsan gözün kapalı v20 lg v20 de bootlop sorununu çözmüş gerek burdaki v20 konusu gerek başka forumlardaki v20 konularına bakarsan sorunla karşılaşan yok ben masa başı iş yapmama rağmen iphone günde 2 3 kere sarj ediyordum ki sadece sosyal medyada takılıyordum oyun film vs yok o halde şarjı dayanmıyordu şuan doya doya kullanıyorum o halde akşam eve gidince 15-20 şarj kalıyor sana önerim şu sık telefon değiştiren biri isen ıphone al ikinci elde hızlı satarsın zararın olmaz yok ben kullanıcam gittiği kadar diyorsan v20 al

godzilla87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
iphone da lg de kullandım. başıma gelmedi ama lg kronik sorunlar yaşatabiliyor. garantili aldıysan sıkıntı olsa da çözülür.
alan kişi niye v20 alır.
tepedeki tek satır ekranı kullanmak hoşuna gidecektir.
müzik dinlemeyi seviyordur, hifi dac ile kutudan çıkan kulaklık çok işine yarayacaktır.
amatör youtuber'dır, çektiği videoların ses kaydının temiz olmasını önemsiyordur.
kutudan çıkan diğer oyuncaklarla oynayacaktır.
lg'ye has sayamayacağım başka sebepleri vardır.

bunun dışında kalan özellikler başka android markalarda da bulabileceğin özellikler

alan kişi niye 6s alır.
diğerleri niye iphone alıyorsa aynı sebepten. ki bu noktada çok farklı kriter olabilir.
(stabil ios, görsel arayüz, sırf şekil olsun..vs)
bunları da başka markalarda bulamazsın

buna göre seçim yapmak mantıklı.

Reaksiyon puanı
258

Ben sizin yerinizde olsam yeni bir telefon almışken 200 lira daha koyar Hepsiburada'dan S8 alırdım hem de TR garantili..