İphone 6 Ön Kamera Kayması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kriptex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
iyi pazarlar

bu gün telefonumun ön yüzüne dikkatli baktığımda ön kameramın yerinden kaymış olduğunu farkettim. Arkadaşlarımın telefonlarına dikkat ettiğimde böyle bir durum söz konusu değil. Bir kaç araştırma yaptığımda böyle bir kaç sorunun olduğunu gördüm,değişim isteyeceğim ön kameradan fotoğraf çekerken bir problem olmasada estetik açıdan hoş durmuyor.

not: Zorlu Apple storedan almıştım telefonu
Dipcik not: daha öncesinde sleep wake up düğmesinde problem olan bir iphone'u apple store'a götürdüğümde oradaki manager'ın bana ilettiği bir kaç teknik detay vardı. Biliyorsunuz ki dışarıdan yetkisiz müdahale edilen hiçbir iphone'a apple store dokunmaz. Mesela ekran orjinalliği konusunda dış detaylara bakarak örneğin ön kameraya orjinal olmayan ekran tam oturtulamıyormuş filan falan.

IMG_1708.jpg

IMG_1709.jpg

başına böyle hezimet gelen başka arkadaşlar var mı?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Başıma gelmedi fakat bu soruna aylanma deniliyordu sanırım. Sizinki allahtan görüntüyü bozmuyor. Bazılarında ise okadar kaymış ki fotoğrafta ay gibi gözüküyor.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Başıma gelmedi fakat bu soruna aylanma deniliyordu sanırım. Sizinki allahtan görüntüyü bozmuyor. Bazılarında ise okadar kaymış ki fotoğrafta ay gibi gözüküyor.

O halde apple değişim yapmalı,kesinlikle.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Fotoğrafta sıkıntı yoksa neden uğraşasınız boş yere

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
servise gönder bence :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende bu sorun var ve garantinin son gününe kadar bekleyip telefonun değişmesini sağlayacam :)

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Apple store'a götürücem garantisi onlar. Yenisini alıcağım,ondada aynı olursa onunda çatır çatır yine yenisini alırım bu kısır döngü böylece devam eder. :p

Rasim Mutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple store'a götürücem garantisi onlar. Yenisini alıcağım,ondada aynı olursa onunda çatır çatır yine yenisini alırım bu kısır döngü böylece devam eder. [emoji14]
Türkiye' de sorunlu ürünler sıfır ürünlerle değiştirilmiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Türkiye' de sorunlu ürünler sıfır ürünlerle değiştirilmiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim.

Apple Store un olduğu her ülkede apple kendi ürünlerini Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan sorunlar için birebir değişim yapıyor. Ben böyle biliyorum ve daha öncede değiştirenleri duymuştum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple sorun görülmedi diye geri veriyor bu durumda çöp oluyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bursada yasıyorum ... aynı sorun uzay grisi telefonumda vardı 15 gündür... apple sitesinden randevu aldım ve dün 12:50 de zorlu centerda idi randevum ... Yetkili arkadasa gösterdim telefonu ,, basta cevresine baktı düşme varmı dıye .. gördü ki telde çizik bile yok ... Beyefendi Ben yeni telefonunuzla gelene kadar lütfen bekleyin dedi ve sıfır telefonla anında değişim yaptı.. Apple işte bu yuzden pahalı ... 10 numaralar

saff@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün iphone 6 için ön kamerada hilal şeklinde gözüken, kaymadan dolayı zorlu center gittim.Beni mağaza müdürü yanlış hatırlamıyorsam cevat bey ile görüşmemi söylediler.Daha sonra derdimi anlattıktan sonra 5 dk işiniz var hemen içini açıcaz ön kamera nın orada bir sünger var o kaymış onu değiştiricez gibi saçma sapan bir dönüş yaptı.Acayip uyuz oldum sonuçta bu ayıplı ürün ben bir kere yere düşmeyen telefonu bir çizik bile olmayan telefonu neden içini açtırayım.Bursalı kardeşim seninde sadece ön kamera kaymasından dolayı mı değiştirdiler?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var, ama Bursa ile İstanbul'la aramda 1000 Km mesafe var ne tür bir çözüm önerirsiniz arkadaşlar ?

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
hepinize iyi cumalar;

Son durum hakkında bilgi veriyorum (:

Bursada yaşayan arkadaşımız yenisi ile değişim yapıldığını belirtmiş.
Ben de apple store zorlu center'a götürdüm telefonu ve sadece ekranı değiştirdiler. Tekdüze bir protokol uygulamamaları saçma geldi açıkcası.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Garanti süresinin son ayına kadar sakla. Benimkide oyle. Kamerada kyma var bede olsa yenileyecekler. Kullanalım son süreye kadar yenilemiş oluruz teli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aldığım iphone 6 telefonumda ön kamerada fotoğraflar ters çekiliyor normal midir yoksa üretici hatasımı ?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ucuz etin suyu kötü olur :) beş bin lira verseydin böyle sorunlar olmazdı

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepinize iyi cumalar;

Son durum hakkında bilgi veriyorum (:

Bursada yaşayan arkadaşımız yenisi ile değişim yapıldığını belirtmiş.
Ben de apple store zorlu center'a götürdüm telefonu ve sadece ekranı değiştirdiler. Tekdüze bir protokol uygulamamaları saçma geldi açıkcası.

Niye değişim yapmadılar acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün farkettim aynı sorun bende de var. Sağ tarafta Hilal şeklinde beyaz renkli. İnşallah değişim yaparlar çok iğrenç duruyor. Bu durum İphone hiç yakışmadı. Eğer tamir ederiz derseler ne olacak. Bu seferde telefon tamir görmüş olacak. Ben tamir edilmesini istemem değiştirmeleri gerek. çünkü benden kaynaklanan bire sorun değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun oluştu. Değiştirmeleri lazım çünkü bizden kaynaklanan bir sorun değil ki. Ben tamir edilmesini istemiyorum çünkü telefonumun hiç tamir görmemiş neden içini açtırayım

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fotoğrafta sıkıntı yoksa neden uğraşasınız boş yere
bazen küçük detaylara takılıyor insan bende taklıyorum mesela benim telin ekranında ufacık bir ölü piksel(kör nokta) var dikkatli bakmazsan görmüyorsun bile ama bana takıntı yapıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimm telefonumdada hilal sorunu vardı ama telefonun rengi gold. yani çok dikkatli bakkmanız lazım öyle anlıyosunuz kaydıgını 6 ay kullandım telefonu çizikler oluşmaya başladı sonra garantiye verdim şimdi yenisini gönderecekler apple ı çok seviyorum :)