iyi pazarlar
bu gün telefonumun ön yüzüne dikkatli baktığımda ön kameramın yerinden kaymış olduğunu farkettim. Arkadaşlarımın telefonlarına dikkat ettiğimde böyle bir durum söz konusu değil. Bir kaç araştırma yaptığımda böyle bir kaç sorunun olduğunu gördüm,değişim isteyeceğim ön kameradan fotoğraf çekerken bir problem olmasada estetik açıdan hoş durmuyor.
başına böyle hezimet gelen başka arkadaşlar var mı?
bu gün telefonumun ön yüzüne dikkatli baktığımda ön kameramın yerinden kaymış olduğunu farkettim. Arkadaşlarımın telefonlarına dikkat ettiğimde böyle bir durum söz konusu değil. Bir kaç araştırma yaptığımda böyle bir kaç sorunun olduğunu gördüm,değişim isteyeceğim ön kameradan fotoğraf çekerken bir problem olmasada estetik açıdan hoş durmuyor.
not: Zorlu Apple storedan almıştım telefonu
Dipcik not: daha öncesinde sleep wake up düğmesinde problem olan bir iphone'u apple store'a götürdüğümde oradaki manager'ın bana ilettiği bir kaç teknik detay vardı. Biliyorsunuz ki dışarıdan yetkisiz müdahale edilen hiçbir iphone'a apple store dokunmaz. Mesela ekran orjinalliği konusunda dış detaylara bakarak örneğin ön kameraya orjinal olmayan ekran tam oturtulamıyormuş filan falan.

başına böyle hezimet gelen başka arkadaşlar var mı?