MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
kardeş dediğim gibi hangisinde rahat ediosan ona yönel touchwiz güzel sıkıntısı yok artık.....
Eskisi kadar yok diyelim. Sıkıntıları var olmaz olur mu.
kardeş dediğim gibi hangisinde rahat ediosan ona yönel touchwiz güzel sıkıntısı yok artık.....
Eskisi kadar olmamasını bence işlemci ve ram e borçlu yoksa sıkıntılıEskisi kadar yok diyelim. Sıkıntıları var olmaz olur mu.
Ne gibi sıkıntıları var mesela?Eskisi kadar olmamasını bence işlemci ve ram e borçlu yoksa sıkıntılı
elime bir süre s6 ve note 5 geçti kullandığım kadarıyla özellikle s6 da multitaskıng ve ram yönetimi harici sorun yaşamadım takılma,donma vs olmadı....Eskisi kadar yok diyelim. Sıkıntıları var olmaz olur mu.
4 gb ramin 3 gigabaytını sadece touchwiz kullanıyor mesela belki dahada fazla olabilir.Ne gibi sıkıntıları var mesela?
Geçmiyecem 😃
Bİzde onu diyoruz o kadar para vericem çöpSamsung 0rını almak ölü yatırım yapmaktır size tavsiyem 2. El uygun yollu bi note 4 bulmanız 3000 bine aldığınız telefon 1.5 sene sonra 1000 tl oluyor
Bence alma aralarında ram ve ekran büyüklüğü haricinde fark yok s7-s7 edge ye kadar para biriktir derimKardesim ilk ciktigi gunden beridir s6 kullaniyorum ve aylardir telefonda tek tik oynama olmadi ilk aldigim gunku gibi stabil bu arada bence note 5 yerine s6 edge plus al derim hic bir farki olmamasina ragmen goruntu olarak daha guzel ve 300 400 lira fiyat araligi var suan elimde s6 olmasa ilk alacagim telefon s6 edge plus tir
Kardeşim bence alma elindeki telefondan tek farkı 1 gb ram+ekran başka farkı yok bence paranı biriktirmeye devam et s7-s7 edge alırsın.Kardesim ilk ciktigi gunden beridir s6 kullaniyorum ve aylardir telefonda tek tik oynama olmadi ilk aldigim gunku gibi stabil bu arada bence note 5 yerine s6 edge plus al derim hic bir farki olmamasina ragmen goruntu olarak daha guzel ve 300 400 lira fiyat araligi var suan elimde s6 olmasa ilk alacagim telefon s6 edge plus tir
Bizde onu diyoruz o kadar para vericem touchwizle uğraşacam,rami temizliyecem.2700 lira az değil.Samsung 0rını almak ölü yatırım yapmaktır size tavsiyem 2. El uygun yollu bi note 4 bulmanız 3000 bine aldığınız telefon 1.5 sene sonra 1000 tl oluyor
Yok almam İphone'nun donanımı değil,tasarımı önemlidir bence.Apple'ın kullanıcıları bu etkinlikte kandırdığını düşünüyorum çünkü bir çok özellik yazılımla alakalı zaten live photo,retina flash,3d touch.Özellikle 3d touch ta ısrar eden arkadaşlarımız var sitede haberide var arkadaşlar sizin istediğiniz işlevsellik değil mi size aynı işlevselliği sunuyor yani sert basmasını anlamaz da 1-2 saniye uzun basmayla o menü karşınızda taptic engine falan hikaye bana göre.Alınırsa A9 ve kamera için alınır ram e gerek olduğunu düşünmüyorum.Note 5 iyidir. Ayrıca 4 GB ramin 3 GB'ını falan kullanmıyor.
En fazla 2.3-2.4 ünü kullanıyor.
O kadar param olsa İphone 6S bekleyip onu alırdım.
IPhone 6'da ram kullanımına baktım. Boştayken yüzde 35 arkada 10-15 tane şey açık olursa boşta 100-200 mb ram kalıyor. Ama isterse ramin hepsi dolu olsun yavaşlama olması zor.
Kardeşim bazıları anlamıyor iphone un rame ihtiyacı yok bence rahat rahat çalışıyor.Bakın 6s etkinliğinde ram den bahseldilmedi neden çünkü apple da biliyor iphone ların ram alakası çok yok yoksa lansman da açıklasaydı 2 gb ram yaptık diye inanın 3d touch dan daha çok sevinirdiniz ama apple ram olayını çok önemsemiyor.IPhone 6'da ram kullanımına baktım. Boştayken yüzde 35 arkada 10-15 tane şey açık olursa boşta 100-200 mb ram kalıyor. Ama isterse ramin hepsi dolu olsun yavaşlama olması zor.
Apple İOS olmasa bu kadar satamazdı zaten ama işte firma biraz cimri yani 5 dolar maliyeti olan şeyler için deli ediyo insanı Apple ın stratejisi (yeterli donanım,iyi yazılım,inanılmaz kar).android cihazlari ozellikleri ve ekran panelleri ile goz dolduruyorlar. ama gunluk kullanim rahatligi uygulama optimizasyonu. birinci sinif bir isletim sistemi bence 2k ekran ve 4 gb ramden daha onemli. Kolay gelsin
Android iyi bir işletim sistemi ama firmalar kötü yapıyor şöyle iyi bir nexus gelse alırım ama yok işte.Aslında Saf Android'de diğer Android'lere rakip. Yani nexus 5 bile S6'ya kafa tutuyorsa burada baya problem var.
Ben donanıma değil yazılıma bakarım bu demek değil ki android kötü yazılım firmalar kötüleştiriyor note 5 saf sürüm gelse alırım ama touchwizFiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Samsung Galaxy Note 5 vs Apple iPhone 6 kıyaslaması
Dilersen bakabilirsin, İphone her zaman marka satan bir üründür. Yani İphone masanın üzerine koymak için icat edilmiş bir telefondur. (kısaca hava telefonu).Sana donanım doyumu sağlamaz. Tercihin eğer telefonun donanımı iyi olsun diyorsun kesinlikle iphone tercih etme. Hüzün yaşarsın. Ama ben telefonun donanımına değilde ismine bakarım diyosan İphone seçebilirsin
Rom iyi bişey değil ya hem garanti dışına çıkıyo hem de riskli sen yapmayı bilirsin ama bişeyler ters gider anakart çöp olur telefonun yarısı anakart zaten.Saf Android romu gelir. Ama öyle bir performans artışı olmaz. Snapdragon olmadığı için. Keşke 4 çekirdekli devam etseydi. Overclock yapardık.
Rom iyi bişey değil ya hem garanti dışına çıkıyo hem de riskli sen yapmayı bilirsin ama bişeyler ters gider anakart çöp olur telefonun yarısı anakart zaten.
Sadece iPad Pro da olacak.iphone 6s'de mi? 6s p'de apple pencil olucak...