İphone 6 mı Note 4 mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar karar verdigim gibi alicam.Az once aveaya gittim tanidik var sohbet muhabbet derken dedim iphone 6 alcam o da dedi alma sakin note 4 al falan yarim saat tartistik konuyu aklima girdi baya dedi ios alma android iyidir kisitlamaz seni asla ios da kelepceler seni falan dedi kararsizim ikiside ayni fiyatta ne yapayim ? İki platformuda aciklarmisiniz bana suan telefon kullanmiyorum onceden htc kullaniyodum.

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Iphone 6 alacaksan jailbreak yaparak kısıtlı olan özellikleri açabilirsin.Jailbreak android deki root gibi.Oyun yüklemek, tarayıcı dan dosya indirebilirsin vb.
Diyorsan android kullanmak istiyorum samsung yerine htc sony lg markalarından alabilirsin ve memnun kalırsın.

XƎGØ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla benim gibi whatsapp,twitter dışında uğraşın olmazsa iphone al gitsin hatta ben olsam iphone 6 alıcak param olsa bile iphone 5s alırdım hem ele daha iyi oturuyor hem de daha şık.Android kullanan adam telefonu kurcalar ne biliyim root atar,rom atar ve bunlar riskli işler işi bilenler yapar böyle uğraşların yoksa ios iyidir.Tabii önce senin amacın önemli

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Rom falan ugrasamam asla oyle kurcalamak olmaz usenirim ben :D

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bide ios 9 ile jailbreak kalkiyo saniyodum ?

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok oyun yüklerim çok resim çekerim dersen 16GB yetmez en az 32 GB lik al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...