İphone 6 ile note 4 arasında kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jhtzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Samsung note 4 ile iphone 6 arasında kaldım.Alıcağım telefonu 2 sene kullanıcam.Hangisini tavsiye edersiniz.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Not: iphone 6 space grey 16 gb sorduğumuz 10 bayide de bulunamadı bu telefon için 2-3 hafta beklemeye değermi?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İphone6 aldım pişmanım desem yeri ... Telefona ısınamadım bi türlü . Bundan önce Note 3 ve G2 kullanıyordum. İphone u garipsedim ben :mrgreen: Note 4 ile takas etmek istemiyor değilim :mrgreen:

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İphone 6 64gb space grey :thumbup:
Samsung s4 kullandım arayüzü delirtiyo insanı ilk aldığında vayy falan diyosun 2 3 ay sonra bi donmalar bi şişmeler falan.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Nasipse yakında Note 2 den 64 Gb Space Grey İ6 ya geçmeyi düşünüyorum. Note 4 değilde i6 tercih etmemin sebebi kesinlikle tek elle telefonu kullanmayı özlemem. Bunun dışında birkaç neden daha var tabii. i6 note 4 den daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. iOS işletim sistemine sahip telefonlar dışında uzun yıllar stabilitesini koruyan çok nadir telefon olduğunu düşünüyorum. Birde tablet kullanıyorsan note serisine bulaşmaya hiç gerek yok. Tablet aldıktan sonra ekran boyutunun benim için hiçbir önemi kalmadı.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
İphone 6 Plus alsanız çok iyi olur :thumbup1: Süper bir telefondur rakibi hemen hemen yok. Yani İphone 7 veya 6S çıkana kadar en iyisi bu.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hilkat garibesi Note 4'ü seçme,doğru karar ver. [MENTION=430206]jhtzdmr[/MENTION]

Amca gelip hepimizi dövmese bari :lol:

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende note 3 var sorunlari bitmek bilmedi note 4 de pek farkli olcani sanmam o yuzden bu ikilemde kalsam iPhone 6 alirdim ama G3 ü de düşün bi (bu arada iPhone alirsan sarj aletine bagimli olacaksin bunu unutma)

jhtzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 incelemedim incelerim bu gece note 3 kullanırken ilk ayın sonunda klavye kayboldu sonra güncelleme ile geri geldi kullandığım 3 nesil iphone da toplamda 5 kere değişti ya bu telefon hakikaten şans şi yada bende bi gariplik ama şimdilik iphone ağır basıyo

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
HTC One M8 i düşün o da sorunsuz bi telefon ayrica tek el kullanimi rahat ve guncelleme konusundada sorun yasamazsin

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Note 2 den iPhone 6 plus'a geçiş Yaptım. Ve ilk iPhone deneyimim. Kullanım açısından bi sıkıntı çekmedim. Ikisinin de Boyutları başa baş. Şarjı da öyle günün ortasında bitmiyor. Kullanıma göre 2 gün çok rahat oluyor. Neden Note 4 almadım. Çünkü Note 2yi ilk aldığım aylarda süper hızlı cihazdı. Ama sonra klasik touchwiz Vakası oldu. Note 4 de buna mahkum.

jhtzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin ilginç yanı telefon bulamıyoruz Turkcell bayilerinde 3 haftadır.Ne iphone muş arkadaş.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İşin ilginç yanı telefon bulamıyoruz Turkcell bayilerinde 3 haftadır.Ne iphone muş arkadaş.
Apple store'a baktın mi teslimat suresine vs yoksa tarifeye ek falan mi dusunuyorsun?
Som birkaç aldığım bilgiden sonra ben de ip 6 almani tavsiye ederim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...