iPhone 6 Genpa Teknik Servis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raveyjar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raveyjar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
telefonumu 2 gün önce servise verdim, yenisiyle değiştirme kararı çıkmış fakat ellerinde yedek bi cihaz olmadığı için gelmelerini bekliyorlarmış. sizce yeni telefonu bana tahmini ne kadar sürede teslim ederler yoksa oyalarlar mı? yakın zamanda telefon alan oldu mu oradan yardım ederseniz sevinirim :(

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Genpa'nın oyalayacağını sanmam, gayet ilgili ve işini iyi yapan bir servistir. 7 gün bilemedin maksimum 10 gün içerisinde cihazını teslim edeceklerdir.

İyi Forumlar...

raveyjar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
stokta cihaz olmaması saçma değil mi? sonuçta her an yeni bi telefon vermeleri gerekebilir

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
stokta cihaz olmaması saçma değil mi? sonuçta her an yeni bi telefon vermeleri gerekebilir
Çoğu zaman stoklarında bulunuyordur. Fakat artık iPhone 6 serilerini bitirdikleri için, yerini 7, 7 Plus ve gelecek olan 8 selefilerine stok ayırmakta olabilirler. Sizin telefonunuza çıkacak olan cihazı başka bir yerden temin edeceklerdir.

İyi Forumlar...

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Rica ederim.

İyi Forumlar...

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
telefonumu 2 gün önce servise verdim, yenisiyle değiştirme kararı çıkmış fakat ellerinde yedek bi cihaz olmadığı için gelmelerini bekliyorlarmış. sizce yeni telefonu bana tahmini ne kadar sürede teslim ederler yoksa oyalarlar mı? yakın zamanda telefon alan oldu mu oradan yardım ederseniz sevinirim :(
Bende genpaya göndermeyi düşünüyorum hangi sorundan dolayı değişim gerçekleşti

raveyjar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
telefonum kendi kendine açılıp kapanıyordu sarjı olduğu halde bu sorunla teslim ettim, bugün apple kargoya vermiş sanırım yarın alabilirim yeni telefonu(kargodan dolayı cumartesi ve ya pazartesi alabilirmişim)

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Servis on numara adamlarda.al gulum ver gulum.iyiymis...

raveyjar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arayarak bilgi de verdiler 2 iş günü içinde alabilirmişim, 5-6 günde çözüldü eğer yeni bi şeyler çıkarmazlarsa tabii

raveyjar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
telefonu aldım, memmun da kaldım kafasında soru olan varsa özelden yazabilir arkadaşlar ;)