Iphone 6 elma logosunda kaldi

baksuna111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün jb'li telefonumu jb olduğunu unutup telefon üzerinden sıfırladım elma logosunda kaldı ve bir daha açılmadı safe modda açmayı denedim olmadı 2 tuş olayını denedim olmadı itunese bağlanınca da 'sim kartınız kilitli kilidi telefon üzerinden açın' diyor am telefon açılmıyor :D ne yapmam lazım sim kilidini nasıl açarım ya da bu olayı nasıl çözerim

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sim kartı çıkartıp iTunes e bağla. Olmadıysa dfu modunu alıp ipsw yi tekrar yükle.

baksuna111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sim kartı çıkarıp itunese bağladığımda ise sim kart yok diyor bu seferde :D sinirden gülüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada ipsw'yi yüklememin bir yolu yok çünkü itunesi açamıyorum kilitli diyor işte deliricem 2 gündür.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
sim kartı çıkarıp itunese bağladığımda ise sim kart yok diyor bu seferde :D sinirden gülüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada ipsw'yi yüklememin bir yolu yok çünkü itunesi açamıyorum kilitli diyor işte deliricem 2 gündür.
Çok basit. Sim kartını başka bir telefona tak sim kilidini kaldır yani pin kodunu kaldırdıktan sonra kendi telefonuna tak iTunes e bağla. Sim kilitli demez.

baksuna111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok basit. Sim kartını başka bir telefona tak sim kilidini kaldır yani pin kodunu kaldırdıktan sonra kendi telefonuna tak iTunes e bağla. Sim kilitli demez.
aynen mantıklı benimde aklıma geldi de macro sim kullanan telefon bulamadım onu da deneyip sonucu yazarım buraya

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
3 Yöntem dene
1.Güç tuşu ile ana tuşa aynı anda basılı tutun aynı şeyi iki defa daha yapın
2.İtunes'a bağlayın Restore ya da update ya da ipsw yükleyin
3.Telefoncuya götürün onlar jailbreak'ı kaldırıp normale çeviriyor sonra bir daha JB yapıyorlar