İphone 6 Değişim hakkında.

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Beyler mevzu derin baştan söyleyeyim. Benim iphone 6 değişim yapıldı. Yaptıktan 1-2 hafta sonra konuşurken yere düşürdüm. kasasında bi tane sağlam eziği oldu. Sorun yok telefonda ama ben rahatsız oluyorum. Garantiye verirken Değişim için ne demem gerek ki? değişim yapılsın ? Bahane olacak yani

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Yani dicem ki mikrofonda sorun var bazen kulaklık takılı gibi oluyor. karşımdakiyle konuşamıyorum felan diye

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ben bilgisayarla iphonu eşzamanladım bazı resimleri silmek istiyom silemedim acil telefon doldu

canhakangurdapx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim bildiğim kadarı ile düşmelerde oluşan vuruk ezik derin ise garanti dışı kalıyor oradaki çalışan dan alınan bilgi

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Şansımı denemek istiyorum :D sonuçta fabrika hatası bildiricem kendi hatamı değil ya

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Teşekkürler ama telefonda yine kaldı onları silemedim silme tuşu kapalı onlar için be yapmam gerekiyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
apple yazılımında çalışan ve çalışmayan aksamlar gözüküyor. Boşuna kendini yorma.

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
geçenkinde öyle yapmıştım. kasada hafif bir yamukluk ve sesde geç gelme sorunu vardi hoparlöre alınca ses gitme sorunu var dedim verdim kvk'ya

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Benim soruyada cevap verseniz sevininrim bigisayarla telefonu eşzamanladım silinmiyor telefondan resimler telefoncuya mı gidiyim

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Benim soruyada cevap verseniz sevininrim bigisayarla telefonu eşzamanladım silinmiyor telefondan resimler telefoncuya mı gidiyim
yazdim ya telefonu pc'ye bağla. İtunes'u ac. telefon simgesine gel. Ordan fotoğraf sekmesine geldin mi. albüm albümse ordan tikini kaldir. sonra tekrar eş zamanla. Pc'deki resimleri albüm albüm yaparsan senin için daha kolay olur

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
bildiğiniz bi taktik varsa söyleyebilirsiniz :D

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Beyler mevzu derin baştan söyleyeyim. Benim iphone 6 değişim yapıldı. Yaptıktan 1-2 hafta sonra konuşurken yere düşürdüm. kasasında bi tane sağlam eziği oldu. Sorun yok telefonda ama ben rahatsız oluyorum. Garantiye verirken Değişim için ne demem gerek ki? değişim yapılsın ? Bahane olacak yani
Kesinlikle yemezler kardeşim geçmiş olsun.Ben bahane ile değil gerçeğiyle gittim telefonda uygulamalar kapanıyordu kendi kendine bir ara telefonda kapandı hatta.Gittim ordaki yetkili bana uygulamanın ne zaman kapandığını telefonun ne zaman kapandığını bile söyledi.Yani anca donanımsal sorun varsa değişim olur belki o vuruktan garanti dışıda kalmış olabilir.

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Valla bende normalde calışıyordu mikrofonda ses geç geliyordu bundada aynı ses geç geliyor acıldığında. :D hoparlöre alınca ses gitmiyor felan dedim bide yamuklık var dedim öyle :D