byAndroid
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 69
Samsung ta sadece amoled yanması gördüm. Sararma varsa daha yeni burda duydum.
Farklı şeyler. Galiba sizin kastettiginiz amoled yanması. Çünkü Samsung cihazlarda sararma görmedim. Varsa eliniz de falan bi görüntü atar mısınız?Amoled yanması, sararma aynı şey. Komple panel sararması diyorum.
Sararma derken renk olarak sararma. Amoled yanması da bir sararmadır. İlla ekranın küçük bir bölgesinin sararması gerekmez.Farklı şeyler. Galiba sizin kastettiginiz amoled yanması. Çünkü Samsung cihazlarda sararma görmedim. Varsa eliniz de falan bi görüntü atar mısınız?
Ya da böyle bi sorun olursa sıkıntı yok garanti ücretsiz değiştiriyor
Garanti zaten bunu sıkıntısız yapıyorsa sorun yok demektir. Çünkü Sony lerde şöyle bi olay vardı. Cihaz su geçirir ama garanti kullanıcı hatası der,ücret ister. Böyle bişey olursa illaki hem firmaya hemde garantiye, cihaza söversin vs. Yalnız bunu niye tartisiyoz onu anlamadımSararma derken renk olarak sararma. Amoled yanması da bir sararmadır. İlla ekranın küçük bir bölgesinin sararması gerekmez.
Garanti tabi ki değiştirecek. Note 4'ü garantisi bitmeye yakın amoled yanmasından ötürü garantiye vereceğiz. Gelişmeleri de paylaşırım.
geçince kamera ve pilin biraz daha iyi olur belki ekranda olur şahsen geçme derim...2 senedir iphone 6 kullanıcısıyım cihazı 2.elden satıp hepsi burada dan 1800tl ye ithalatçı garantili lg g5 almalımıyım?