İphone 6 dan lg g5 e geçmeli miyim?

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Samsung ta sadece amoled yanması gördüm. Sararma varsa daha yeni burda duydum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Amoled yanması, sararma aynı şey. Komple panel sararması diyorum ben ona. Beyaz, sarıya dönüyor çünkü.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Amoled yanması, sararma aynı şey. Komple panel sararması diyorum.
Farklı şeyler. Galiba sizin kastettiginiz amoled yanması. Çünkü Samsung cihazlarda sararma görmedim. Varsa eliniz de falan bi görüntü atar mısınız?
Ya da böyle bi sorun olursa sıkıntı yok garanti ücretsiz değiştiriyor

fatihselimy

Asistan
Reaksiyon puanı
18
4 senelik note2 var z5 le yanyana çekip atabilirim.Allah varya gerçekten kullanırken fark edilmiyorda yanyanayken baya bi renk farkı var sarılık olarak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Farklı şeyler. Galiba sizin kastettiginiz amoled yanması. Çünkü Samsung cihazlarda sararma görmedim. Varsa eliniz de falan bi görüntü atar mısınız?
Ya da böyle bi sorun olursa sıkıntı yok garanti ücretsiz değiştiriyor
Sararma derken renk olarak sararma. Amoled yanması da bir sararmadır. İlla ekranın küçük bir bölgesinin sararması gerekmez.
Garanti tabi ki değiştirecek. Note 4'ü garantisi bitmeye yakın amoled yanmasından ötürü garantiye vereceğiz. Gelişmeleri de paylaşırım.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Sararma derken renk olarak sararma. Amoled yanması da bir sararmadır. İlla ekranın küçük bir bölgesinin sararması gerekmez.
Garanti tabi ki değiştirecek. Note 4'ü garantisi bitmeye yakın amoled yanmasından ötürü garantiye vereceğiz. Gelişmeleri de paylaşırım.
Garanti zaten bunu sıkıntısız yapıyorsa sorun yok demektir. Çünkü Sony lerde şöyle bi olay vardı. Cihaz su geçirir ama garanti kullanıcı hatası der,ücret ister. Böyle bişey olursa illaki hem firmaya hemde garantiye, cihaza söversin vs. Yalnız bunu niye tartisiyoz onu anlamadım :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
2 senedir iphone 6 kullanıcısıyım cihazı 2.elden satıp hepsi burada dan 1800tl ye ithalatçı garantili lg g5 almalımıyım?
geçince kamera ve pilin biraz daha iyi olur belki ekranda olur şahsen geçme derim...