iPhone 6 Beklentisi Apple'ı Etkilemedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Türkiyede 10 kişiden biri apple kullanıyorsa geri kalanı samsung ve diğerleri :) Ben mi dışarda pek Iphone kullanan göremiyorum yoksa kullanan mi az?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Türkiyede 10 kişiden biri apple kullanıyorsa geri kalanı samsung ve diğerleri :) Ben mi dışarda pek Iphone kullanan göremiyorum yoksa kullanan mi az?
önceden daha pahalı olduğu için alınamıyordu şimdi ise küçük ekranlı olduğu için 6 ile ekran büyüyünce daha sık görmeye başlarız iphone görmeye

ben genellikle 4s etrafımda görüyorum fiyatından olsa gerek

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
önceden daha pahalı olduğu için alınamıyordu şimdi ise küçük ekranlı olduğu için 6 ile ekran büyüyünce daha sık görmeye başlarız iphone görmeye

ben genellikle 4s etrafımda görüyorum fiyatından olsa gerek
Dediğiniz gibi iphone bu boyut işinden sonra daha çok rağbet görecektir. Iphone'u tercih etmeme sebebim boyutuydu, 5" lik bir telefonu olsaydi geçen yıl note2 yerine ip5 alirdim.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şu icloud olayları bile pek etkilemedi Apple'ı. Borsada hisseleri 3-4 dolar değer kaybettiydi geçen o kadar. Haliyle Apple her şekilde satıyor. Listeye baktığımızda Motorola şaşırttı beni. Samsung,LG,HTC zaten en çok satan 3lü Android cephesinde.