Bence İphone 6 apple kullananların beklentisini karşıladı tmm süper yazılım eyvallah ama ilk çıktığı günden beri bi adam akıllı yenilik var mı gram gram arttırıyorlar bu mobiller için yüksek fiyat politikası da ilk apple nin işi sonuçta microsoftta, applede tekel firmalar kötü firmalar demiyorum ama artık gözlerinin paradan başka şeyleri de görmesi lazım biz bundan dolayı beklentileri karşılamadı diyoruz yazılımına lafımız yok hatta belki googleden daha iyi yazılımlar yapıyor telefonu için ama biraz teknolojiye ayak uydurmalı kısaca android kullananlar için beklentileri karşılamadığını düşünüyorum...Adamlar ilk yaptıkları bilgisayardan beri çizgisini bozmuyor harika bir yazilimla kendine yeten şişirilmemiş bir donanımla harika işler başarıyor. Konuya donersek ilk iPhonedan beri adamlar ihtiyacı ona göre olan insanlara satıyor. Zaten iPhone kullananların beklentileri de o yonde oluyor. Bence beklentileri karşıladı. Ben iPad mini çıktığında Apple in onu phablet e dönüştürecegini biliyordum. Simdi büyük iPhone de geldi tam oldu.
Zaten Bluetoothla şarkı atan adamın, bilgisayardan sürükle-bırak la dosya atan adamın işi olmaz iPhone la. Bu yüzden iPhone kullananın da böyle beklentileri olmaz. Tamam pahalı satıyor ama her ürünü yatirimlik ürün; ben ilk çıktığında Fransa'dan 4s aldım 1450tl ye simdi, 3 sene sonra bile telefonun fiyatı ne kadar düşmüş siz bakın sitelerden.