Tekno Cecelist
Öğrenci
APPLE iPhone 6 32 GB Uzay Grisi Akıllı Telefon Apple Türkiye Garantili. BEYLER BU TELEFON BU ZAMANDA ALINIRMI?YAZ TATİLİNE ALACAĞIM.ÇOK GÜZEL SİZCE ALINIRMI
Çok net yanıt olmuşParani cope atmak istiyorsan alabilirsin
--- Gönderi Güncellendi ---
Parani cope atmak istiyorsan alabilirsin
Çok net yanıt olmuş
KARDEŞİM SAMSUNG VAR DAHA BIKTIM O YÜZDEN APPLE İSTEME SEBEBİMBence cihaz artık eskidi, bu parayı vermeye değmez. Ama tabii ki işini görecektir, pişman etmez. iPhone 6 almak yerine daha güncel bir Android cihaz almanı tavsiye ederim.
Dediğim gibi pişman etmez. Hala kullanıp memnun olan arkadaşlarım var. 6s 32 gb'a kadar çıkamaz mısın? Uzun vadeli kullanım için daha iyi bir yatırım olacaktır.KARDEŞİM SAMSUNG VAR DAHA BIKTIM O YÜZDEN APPLE İSTEME SEBEBİM
Telefonu çok zorlarım.Bilgisayar kadar şey yüklerim
--- Gönderi Güncellendi ---Dediğim gibi pişman etmez. Hala kullanıp memnun olan arkadaşlarım var. 6s 32 gb'a kadar çıkamaz mısın? Uzun vadeli kullanım için daha iyi bir yatırım olacaktır.
Arada büyük fark yok bence.Ben 6 yı bile bütçemi çok zorlayıp alıcamDediğim gibi pişman etmez. Hala kullanıp memnun olan arkadaşlarım var. 6s 32 gb'a kadar çıkamaz mısın? Uzun vadeli kullanım için daha iyi bir yatırım olacaktır.
Performans açısından baya bir fark var bence hocam. Ama bütçe el vermedikten sonra yapacak bir şey yok.Telefonu çok zorlarım.Bilgisayar kadar şey yükle
Arada büyük fark yok bence.Ben 6 yı bile bütçemi çok zorlayıp alıcam
Şarjı iyi gitmiyor, onun dışında sıkıntısı yok alınır ama bütçen varsa 6s plus al...APPLE iPhone 6 32 GB Uzay Grisi Akıllı Telefon Apple Türkiye Garantili. BEYLER BU TELEFON BU ZAMANDA ALINIRMI?YAZ TATİLİNE ALACAĞIM.ÇOK GÜZEL SİZCE ALINIRMI
1 sene sonra kesin pert bu 1Eğer bir kişinin hoşuna gidiyorsa, ihtiyaçlarını karşılıyorsa ve maddi sıkıntı yoksa kesinlikle alınabilir.