iPhone 6 1GB RAM sorun olur mu?

Hangi Telefon

• Kullanılan toplam oy
    24

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar ben iphone 6 ile s7 arasında karar verdim. ios olduğundan dolayı iPhone 6 seçtim. Ancak 1 Gb ram sorun olur mu? Yoksa S7 mi almalıyım? Ancak iphone ios oldugu icin benim için öncelikli. ( Kullanım Tarzı: WhatsApp, Facebook, Twitter. 2Tane Ağır Grafik Oyun(Fifa 16ve Vainglory)
ileri yönelik sorun olur kardeşim güncelleme ile gelen yenilikleri de ram yetmezliğinden alamayabilir...

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Arkadaşlar ben iphone 6 ile s7 arasında karar verdim. ios olduğundan dolayı iPhone 6 seçtim. Ancak 1 Gb ram sorun olur mu? Yoksa S7 mi almalıyım? Ancak iphone ios oldugu icin benim için öncelikli. ( Kullanım Tarzı: WhatsApp, Facebook, Twitter. 2Tane Ağır Grafik Oyun(Fifa 16ve Vainglory)

Çoğu kişi S7 demiş fakat kullanım tarzına uygun olan telefon iPhone 6 bence 1gb ram sorun olmaz alabilirsin karizması da var, S7 ise S8 çıktıktan sonra ölecek bir telefon. ben olsam çok net iPhone alırdım

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Kardeşim bak sana şunu söyliyim senin dediğin o yüksek oyunlar varya heh bende en yüksek donanım isteyen oyunlarda var resimede bakarsan uygulama sayısında senin kullandığın uygulamalarda var ve hatta daha fazlası resim müzik senin kafanı karıştırmasın ben genelde radyodan felan dinliyom hoşuma giderse indiriyom laptopa itunesle hem yedekleme yapıyorum hemde telefona atıyorum resimde aynen öyle gereksizleri laptopa kopyalıyom herneyse o özgürlük felan varya hepsi hikaye 1 gb ramle androidin kastığı uygulamadan oyundan attığı uygulamayı kullanıyorum oynuyorum ben cihaz 6 plus ve işletim sistemi desteği kesilmediği sürece buda şimdilik pek mümkün değil seni yarı yolda bırakmaz tamam kamerası kötü olabilir o ayrı bi konu ama oyun oynuyorsan benim gibi 1gb ideal 2 gb yeterde atar zaten 3 gb var oda testte tüm telefonları solladı iphone para tuzağı değil isteyen jailbreak yapsın özgür olsun sana jailbreak yapmamı diyorlar yoo senin kararın ben jailbreak yapmaya gerek duymuyorum çünkü herşeyi onsuzda yapabiliyorum bu kadar diceğim

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    130.2 KB · Görüntüleme: 313

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Bence Zenfone 3 Deluxe al. Tasarımı, kamerası , Hafızası, rami ve performansı muhteşem s7yi bile tokatlar bence.Ekimde çıkıyor bir düşün derim.