iPhone 6 1GB RAM sorun olur mu?

Hangi Telefon

• Kullanılan toplam oy
    24

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar ben iphone 6 ile s7 arasında karar verdim. ios olduğundan dolayı iPhone 6 seçtim. Ancak 1 Gb ram sorun olur mu? Yoksa S7 mi almalıyım? Ancak iphone ios oldugu icin benim için öncelikli. ( Kullanım Tarzı: WhatsApp, Facebook, Twitter. 2Tane Ağır Grafik Oyun(Fifa 16ve Vainglory)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
iPhone 6 artık eskidi ve gelen güncellemeler cihazı yavaşlatıyor maalesef. İlk çıktığı günden beri s7 kullanıyorum batarya ve performans konusunda rakipsiz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s bile s7 ile zor baş eder 6dan çok daha iyi bir cihaz s7

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
6, S7 nin rakibi bile olamaz. 1GB ram batarya süresini çok fazla etkiliyor her ne kadar ios desekte yetmiyor.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bir türlü karar veremiyorum arkadaşlar malum öğrenciyiz 2300 Tl biriktirdim ama ne alacağıma karar veremiyorum. 6yı ramden dolayı sildim s7 ve 6s arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bir türlü karar veremiyorum arkadaşlar malum öğrenciyiz 2300 Tl biriktirdim ama ne alacağıma karar veremiyorum. 6yı ramden dolayı sildim s7 ve 6s arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
s7 al dostum 6sten her konuda daha iyi

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
İkiside kendi sistemlerine göre alınabilirliği yüksek cihazlar. Seçim sana kalmış ama s7 daha donanımlı bir cihaz ve 6s e göre ekran daha büyük. Ağır oyunlar için s7.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
6, S7 nin rakibi bile olamaz. 1GB ram batarya süresini çok fazla etkiliyor her ne kadar ios desekte yetmiyor.

s7 al dostum 6sten her konuda daha iyi

İkiside kendi sistemlerine göre alınabilirliği yüksek cihazlar. Seçim sana kalmış ama s7 daha donanımlı bir cihaz ve 6s e göre ekran daha büyük. Ağır oyunlar için s7.
Peki yazılım olarak hangisi daha iyi?

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bu fiyata s7.6s'te olabilir ama s7'ye göre büyük bir avantajı yok göz önünde bulundur.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Yazılım olarak tabiki iPhone 6s daha iyi.

Kararlılık ve güvenlik istiyorsan ios. Özgürlük istiyorsan Android
Ve madem öğrencisin müzik dinleyeceksin iosta müzik yüklemek tam bir işkence
Ben şu anda Android kullanıcısıyım (Sony Z3 Compact) Android 7 yi vermeyeceklerı için Android tel almak istemiyorum. Bu yüzden tercih ios. Düzgün çalışsın yeter benim için.genel olarak Android de böyle bir güncelleme verip telefonu çöpe atıyorlar ama ios öyle değil.

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ben şu anda Android kullanıcısıyım (Sony Z3 Compact) Android 7 yi vermeyeceklerı için Android tel almak istemiyorum. Bu yüzden tercih ios. Düzgün çalışsın yeter benim için.
İkiside düzgün çalışır. Ben xperia u kullanıyorum hala düzgün çalışıyor.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben şu anda Android kullanıcısıyım (Sony Z3 Compact) Android 7 yi vermeyeceklerı için Android tel almak istemiyorum. Bu yüzden tercih ios. Düzgün çalışsın yeter benim için.
6s'te iOS 11'den sonra güncellemene gerek yok çünkü bir süre sonra Güncelleme Yüzünden apple cihazları çöpe çıkarıyor.
Istersen 12'ye kadar güncelle ama büyük ihtimalle 13 alır ve ona asla Güncelleme,benim taktiğim bu.3 Yıldır iOS kullanıyorum.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
6s'te iOS 11'den sonra güncellemene gerek yok çünkü bir süre sonra Güncelleme Yüzünden apple cihazları çöpe çıkarıyor.
Istersen 12'ye kadar güncelle ama büyük ihtimalle 13 alır ve ona asla Güncelleme,benim taktiğim bu.3 Yıldır iOS kullanıyorum.
Hangi telefonu kullanıyorsun?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhaba;

İphone 6'nın çıkalı 3 sene olucak neredeyse 3'ü senesine girdi ve artık günümüz şartlarında 1 gb yetersiz kalıyor birde ön kamerada ki durumu sizi mutsuz edebilir. Eğerki 6s alma imkanınız var ise 6s sizin için en doğru tercih olucaktır. 6s 6'ya göre bayağı üstün bir cihaz ve bende vaingloryciyimdir sürekli oynarım 6s plusda oynuyorum birkere ufacık bir takılma donma yaşamadım tabiki pingden dolayı oyun gidiyor o internet bağlantısı yüzünden o ayrı bir durum.

6s sizi şuanda 3 sene fersah fersah götürür hiç üzmez ve apple 3d touc üzerine bayağı yoğunlaştı ve 6s bu donanımın başlangıcı ios10 ile birlikte 3d touch daha da işlevsel hale geldi. 6s tavsiye ederim temiz bir ikinci el bile bulsanız sıfır bulucağınız iphone 6dan daha iyidir.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhaba;

İphone 6'nın çıkalı 3 sene olucak neredeyse 3'ü senesine girdi ve artık günümüz şartlarında 1 gb yetersiz kalıyor birde ön kamerada ki durumu sizi mutsuz edebilir. Eğerki 6s alma imkanınız var ise 6s sizin için en doğru tercih olucaktır. 6s 6'ya göre bayağı üstün bir cihaz ve bende vaingloryciyimdir sürekli oynarım 6s plusda oynuyorum birkere ufacık bir takılma donma yaşamadım tabiki pingden dolayı oyun gidiyor o internet bağlantısı yüzünden o ayrı bir durum.

6s sizi şuanda 3 sene fersah fersah götürür hiç üzmez ve apple 3d touc üzerine bayağı yoğunlaştı ve 6s bu donanımın başlangıcı ios10 ile birlikte 3d touch daha da işlevsel hale geldi. 6s tavsiye ederim temiz bir ikinci el bile bulsanız sıfır bulucağınız iphone 6dan daha iyidir.
Dostum yorumun için teşekkürler. Vainglory i bende oynuyorum. Oyunlarda ve tarayıcıda ısınma nasıl? Mesela bir maçta yüzde kaç şarj gidiyor?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Dostum yorumun için teşekkürler. Vainglory i bende oynuyorum. Oyunlarda ve tarayıcıda ısınma nasıl? Mesela bir maçta yüzde kaç şarj gidiyor?

Aslında onu dün bakıcaktım oynarken kaynadı arada ama şöyle söylüyim %15 varken 20 dakikalık 25 dakikalık bir maç oynuyorum. Safaride ısınma oluyor vaingloryde safari kadar olmuyor ama safari hem şarjı yutuyor hem cihazı ısındırıyor.

Rica ederim.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Android özgürlüktür derken :D

Android ile yapılıp da iOS ile yapılamayan nedir anlamıyorum bir türlü.

Konuyu açan arkadaşım, eğer daha önce hiç iOS kullanmadıysan bir kere dene, 6S ile başla. Bak bakalım bir daha Android'in yüzüne bakıyor musun.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025

Konuyu açan arkadaşım, eğer daha önce hiç iOS kullanmadıysan bir kere dene, 6S ile başla. Bak bakalım bir daha Android'in yüzüne bakıyor musun.
Ara program olmadan isteğin içeriği pc den alıyor musun? Veya cihazının temasını değiştirebiliyor musun? Bunlar olmadan ios hala benim için kısıtlıdır.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

Kardeşim ios ü ipad air 2 de deneyımledım. Zaten iosu bu tablette çok sevdim. 6s alacağım ama bütçeyi zorladığı için beni 6 ya itiyor. Yorumunuz için teşekkürler

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Ara program olmadan isteğin içeriği pc den alıyor musun? Veya cihazının temasını değiştirebiliyor musun? Bunlar olmadan ios hala benim için kısıtlıdır.
Bulut depolama tüm işimi görüyor. Veri aktarmak için kablo ile uğraşamam. Ha dersin bulut depolama ne kadar güvenli. Bence çok güvenli. Önlemini alırsan hiçbir sıkıntı yok.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Aslında onu dün bakıcaktım oynarken kaynadı arada ama şöyle söylüyim %15 varken 20 dakikalık 25 dakikalık bir maç oynuyorum. Safaride ısınma oluyor vaingloryde safari kadar olmuyor ama safari hem şarjı yutuyor hem cihazı ısındırıyor.

Rica ederim.
Saolasın biraz bütçeyi zorlayıp 6s alacağım sanırım.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Kardeşim ios ü ipad air 2 de deneyımledım. Zaten iosu bu tablette çok sevdim. 6s alacağım ama bütçeyi zorladığı için beni 6 ya itiyor. Yorumunuz için teşekkürler
Ben de 6 kullanıyorum. 6S ve S7 6 dan üstün olabilir.

1 GB ram olayı evet belki ileride sorun yaratabilir ama 3 yıl rahat götüreceğini düşünüyorum. O 3-4gb ram ile övünen telefonların da 1 gb ramli iphone dan daha düşük oyun performansı sergilediğine de şahit oldum.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İOS istiyorsanız 6S, android istiyorsanız S7 ki şu an listedeki en iyi telefon S7 hangisi size uyarsa onu alın ama SE ve 6'yı listeden eleyebilirsiniz.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben de 6 kullanıyorum. 6S ve S7 6 dan üstün olabilir.

1 GB ram olayı evet belki ileride sorun yaratabilir ama 3 yıl rahat götüreceğini düşünüyorum. O 3-4gb ram ile övünen telefonların da 1 gb ramli iphone dan daha düşük oyun performansı sergilediğine de şahit oldum.

İOS istiyorsanız 6S, android istiyorsanız S7 ki şu an listedeki en iyi telefon S7 hangisi size uyarsa onu alın ama SE ve 6'yı listeden eleyebilirsiniz.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler, bütçeye katkı yapıp 6s alacağım. Saolun var olun.