İphone 6 16GB - LG V10 - Samsung s6 edge Sizce hangisini almalıyım ? Acil Destek

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar Hemen alacağım için kararsız kalmamak adına fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. Sizce hangisini almalıyım. İphone 6 telefonum arızalandığı için iade onayı verildi. Ücretimi geri aldım yeniden iphone mu alayım yoksa LG V10 yada en kötü ihtimal ile Samsung s6 edge + düşünüyorum. Fikirleriniz benim için önemli.

torunsalih

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İ POHINE 6S+ AL kafab rahat olsun kardeş

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung s6 edge +
Tasarım olarak gerçekten mükemmel bir telefon fakat ios hayranlığı oluştu bende. 2 ay önce almıştım iphone 6 yı ondan öncesindede android kullanıyrdum. ios ' u terk ettiğim için pişman olurmuyum diyorum. Önceki telefonum note 3 ' dü

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Tasarım olarak gerçekten mükemmel bir telefon fakat ios hayranlığı oluştu bende. 2 ay önce almıştım iphone 6 yı ondan öncesindede android kullanıyrdum. ios ' u terk ettiğim için pişman olurmuyum diyorum. Önceki telefonum note 3 ' dü
Ben iphone 6 kullanıyorum, androide geçmeyi pek düşünmüyorum. iphone alıştıysan androide geçince arar mısın bilemiyorum. Baktığında ios'ta yapıp androidde yapamayacağın birşey yok gibi ama iphone en önemli avantajı sürekli güncelleme alması. Handi android modelini alırsan al çok fazla ilerleme kaydetmeyeceği kesin.

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben iphone 6 kullanıyorum, androide geçmeyi pek düşünmüyorum. iphone alıştıysan androide geçince arar mısın bilemiyorum. Baktığında ios'ta yapıp androidde yapamayacağın birşey yok gibi ama iphone en önemli avantajı sürekli güncelleme alması. Handi android modelini alırsan al çok fazla ilerleme kaydetmeyeceği kesin.
Anlatmak istediğimi tercüme etmiş gibisiniz s6 edge + ' da beni cezbeden tek şey kasası ama kullanmak istediğim sistem ios galiba iphone 6 alıcam yine bugün araştırma yaparken LG v10 a rastladım gerçekten donanım bakımından üst seviye bir telefon ama kasa bakımından zevklerime pek hitap etmiyor.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
olurda androide geçersem samsung note serisini tercih ederim herhalde

byldz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun vadede kullanım dusunuyorsan kesınlıkle ıphone 6 veya 6s almanı onerırım .

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba Arkadaşlar Hemen alacağım için kararsız kalmamak adına fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. Sizce hangisini almalıyım. İphone 6 telefonum arızalandığı için iade onayı verildi. Ücretimi geri aldım yeniden iphone mu alayım yoksa LG V10 yada en kötü ihtimal ile Samsung s6 edge + düşünüyorum. Fikirleriniz benim için önemli.
Merhaba,

* LG V10: eger ekran ve kamera sizin icin onemli ise lg v10 alin. Ama onun disinda baska beklentileriniz varsa lg v10u tavsiye etmem. Cunku o fiyata snapdragon 808 gibi grafik birimi kotu bir cihaz almak pek dogru degil. Ayni ozellikleri lg g4 de sunuyor 1500-1600 tlye. V10 yerine uygun fiyatli g4 alsaniz butceniz rahatlar ve ayni ozelliklere sahip olursunuz. O nedenle ben olsam v10 almazdim.

* iphone 6: Guzel, begendigim bir cihaz. Alinir mi? Fiyatin 2300-2500 civari oldugunu dusunursek bence o fiyat biraz fazla. Cunku o fiyattaki android rakipleri cok iyi.

* samsung s6 edge: s6 edge tasarim olarak cok guzel bir cihaz. Kullanirken heryer ekranmis hissi veriyor insana. Donanim olarak da guclu. Yanlis hatirliyorsam samsung note 5 ile ayni fiyatti. Note 5de fazladan 1 gb ram ve daha fazla batarya avantaji var. Bence a6 edge alcaginiza note 5 alin daha iyi.

Dusundugubuz modellerin durumu boyle.

Size tavsiyem. Konu icinde s6 edge plus da dusunuyormussunuz sanirim. Fiyati 2700 civari idi.

Simdi iphone 6 nin 2400 civari, samsung s6 edge plus in 2700 civari oldugunu dusundugumuzde. Samsung s6 edge plus yerine Iphone 6s almanizi tavsiye ederim. Teknoloji marletlerde haftasonlari fiyati 2700-2800 civarina dusuyor. Islemci gucu olarak s6 edge plus'dan cok daha iyi bir cihaz. Daha uzun sure kullanirsiniz.

Eger yok butcemi o kadar arttiramam diyorsaniz.

2400 civarinda iphone 6 almak yerine samsung note 5 almanizi tavsiye ederim. 2300 tl gibi bir fiyati var. Kamera, ekran, islemci guc performansi ip6'dan daha iyi. O nedenle fiyati 100 tl civari daha uygun ozellik olarakda 1 tık onde.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Mevcut şartlarda Note 5 daha iyi gibi duruyor nispeten.
Ama iPhone 6 64GB alırsanız, daha iyi bir karar vermiş olursunuz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Iostan kopmak istemiyorsan ios al ben mesela android isletim sistemi olarak seviyorum bu nedenle iphone almiyorum.